Įkraunama...
Įkraunama...

Parama mamoms

QUOTE(Frane @ 2006 12 05, 23:52)
1. Svetlana gyvena Gerosios Vilties gatveje.

2. Galesi darbininkus pabadyti, kad lova i apacia nuleistu  lotuliukas.gif

Tikslu adresa gal gali parašyt Svetlanos į AŽ
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2006 12 05, 22:56)
neishsimokesi po to  lotuliukas.gif

klausyk, virbalai, kadangi tu jau akcijoje su rimuxxx dalyvauji, gal tu gali svetlanai paskambinti ir pasitarti ar ji bus penktadieni namuose? ir kokiame ji aukshte gyvena? ar liftas yra? ir panashiai... as ne Lietuvoj randuosi  ax.gif  atsiusciau koordinates i a.z. hm?  ax.gif

Kad jau taip nutiko... lotuliukas.gif
Siųsk tas koordinates drinks_cheers.gif
Atsakyti

Svetlana gyvena penkiaukščiame name be lifto. Butas trečiame ar ketvirtame aukšte.
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2006 12 05, 22:29)
bet gal liftas normalus yra???

liftas nedidelis, toks kaip visuose 80-tu +- namuose mirksiukas.gif

QUOTE(Virbalai @ 2006 12 05, 22:31)
Oj, o dabar man atrodo, kad pasirinkau kitą, nei Ingakalio nuotraukyte rodo... O geriau būtų ta iš nuotraukos...
Ingakalni, gal tu prisimeni, ar aukštesni kraštai skirtinguose lovų galuose prisukti?
O gal vis tik galima persukti tuos galus?  unsure.gif

neisivaizduoju 4u.gif reikia ziureti bet as iki pentadienio neturesiu galimybes vaziuoti ta buta

QUOTE(Virbalai @ 2006 12 05, 22:47)

Ingakalni, ar pabus tavo žmonės penktadienį iki 16 val.?

penktadieni jie zada vaziuoti gipso ploksciu pirkti, tai nezinau tikslaii kada bus namuose bet kai nutarsit brukstelekit i az kaip nors suderisniu kad kas nors ileistu tikrai.

QUOTE(Frane @ 2006 12 05, 22:52)
1.
2. Galesi darbininkus pabadyti, kad lova i apacia nuleistu  lotuliukas.gif

nuleist tai jie mielai nuleis, bet paskui saskaita tai mielos damos dalinsimes mirksiukas.gif

QUOTE(Virbalai @ 2006 12 05, 22:57)
Aš nuvažiuosiu anksčiau ir pabadysiu, kad išrinktų, jei dar bus jie  doh.gif

jeigu jie manes klaus as negaliu jiem sakyti kad reikia isrinkti - del tos pacios priezasties. jei bus noras pacios pakalbekit jie lai sako savo kaina,bet as del ju nieko nepazadu tikrai 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, lovas tai paimsim, o kas Ingakalniui pinigėlių pametės? Už vieną jau turi, o už kitą ? g.gif
Negerai, jei su vyru supykdysim doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Virbalai @ 2006 12 06, 00:01)
Mergaitės, lovas tai paimsim, o kas Ingakalniui pinigėlių pametės? Už vieną jau turi, o už kitą ?  g.gif
Negerai, jei su vyru supykdysim  doh.gif  unsure.gif

nesupykdusit tikrai,bet nesusipratimu ir as nelabai noriu 4u.gif
Atsakyti
Tai iš mano draugelkos lovą irgi penktadienį planuojat paimti ar aš čia jau susipainiojau su tom lovom... doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2006 12 06, 01:02)
nesupykdusit tikrai,bet nesusipratimu ir as nelabai noriu  4u.gif

tai tu man saskaitele i a.z. wink.gif

QUOTE(murzinyte @ 2006 12 06, 11:01)
Tai iš mano draugelkos lovą irgi penktadienį planuojat paimti ar aš čia jau susipainiojau su tom lovom...  doh.gif  blink.gif

ne, tavo lova tik kita savaite. butu gerai, kad 5dieni ingakalnio ishtarabonytume unsure.gif
Atsakyti
333 o kelintą maždaug šiandien tau pavyktų užvežt tuos vitaminukus? 4u.gif

maiia neatsako man, gal kas netyčia turit jos mobilaus numerį??? smile.gif
Atsakyti
Fuuu karsta.gif katik pasikroviau į savo mašiniuką apie 9 kv.m. plytelių Kristinai, kurias dovanojo "xenu", didelis jam ir jo žmonelei dėkui aciuks.gif

taigi su tom lovom biskį situacija keičiasi, jaučiu kad kažin ar daba dvi aš jas pakrausiu. Gal planuojam penktadienį tik vieną kaip nors g.gif
Atsakyti
Tai jau gal į Galgius pirmiausiai ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Virbalai @ 2006 12 06, 14:25)
Tai jau gal į Galgius pirmiausiai  ax.gif

drinks_cheers.gif

Galim ir ten, o ten tik vienos reik? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimuxxx: 06 gruodžio 2006 - 13:27