Įkraunama...
Įkraunama...

Parama mamoms

AsJa, radau citata Augustelio temoje. Nemanai, kad Mariui bus per didele 40 ishmera? nebent ant ishaugimo paimti...

QUOTE(mantule @ 2006 12 19, 22:32)

ir kaip zadejau vaiku dydziai. Mariaus ugis 155, batai 38.

Atsakyti
QUOTE(rimuxxx @ 2007 01 22, 11:03)
Vieną vežimuką jau padovanojo, bet deja jis sportinis ir be lopšio, todėl naujagimiui  tikrai labiau tiktų jūsiškis.

QUOTE(+333+ @ 2007 01 22, 11:32)
Rimuxxx, tas vežimėlis, kurį padovanojo Gute pinkute, sportinis, bet su šiltu apklotėliu.. pilnai gulimas ir man pasirodė labai fainas  bigsmile.gif  jei vaikelis gims pavasarį, tai tikrai nereikia šiltesnio.. pirmiems pasivaikščiojimams galima vaikutį susukti į kokį adijalą ir bus labai gerai, o kai atšils tas lengvas sportinukas bus nepamainomas. Jei yra dar vienas vežimėlis... tai gal kitiems jo reikia labiau, nei tai šeimai 2 vežimėlių  g.gif  aš su tokiu puikiai išsiversčiau ir žiemą  cool.gif jei kas padovanotų šiltą vokelį į tą vežimą.. tai būtų tikrai super  biggrin.gif o kada lelius turėtų gimti?  ax.gif

QUOTE(rimuxxx @ 2007 01 22, 12:18)
Na, ten jame nėra jokio apkloto  g.gif ir mano akim žiūrint tai naujagimiui jis nelabai tinkamas, tik paaugusiam, be to kai pamačiau kur jie gyvens 2km. žvyrkeliu kelio iki autobusų stotelės ar asfaltuoto kelio ir pirmo normalesnio kaimo, glūduma doh.gif tai tuo sportinuku mažais ratais tikrai ne kas. Nesuprask manęs klaidingai kad "išpuikimas" ar pan. bet ten tikrai gal geriau tiktų koks Tučio stiliaus su dideliais ratais "tankas" blink.gif Tą vežimuką galima bet kada apkeisti ir atiduoti bet kuriai kitai šeimai, (gal prie miesto) kurio vaikučiui reiktų sportinuko. Manau Kristina supras ir nieko bloga čia nematau.
vaikiukas turėtų gimt kažkur balandį smile.gif

Manau galima būtų ir su pačia šeima pasitarti... Aišku gal ir gautųsi kiek "lepinimas" ( tipo kokio vežimėlio norit ? tokio ? o gal tokio ? o gal jums geriau toks?) biggrin.gif Reikėtų tai manau ir lopšį gal atkasčiau - tą su rankenom tokį, bo jis pas tėvus. Mano berniukas "naudojosi" vežimu nuo gimimo iki nepilnai 1 metukų.
Tikrai norėčiau atiduoti tiems kam labai reikia. Nes vežimas tikrai geras, ne pigus. O daugiau iš remtinų nėštukių nėra ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2007 01 22, 17:23)
Manau galima būtų ir su pačia šeima pasitarti... Aišku gal ir gautųsi kiek "lepinimas" ( tipo kokio vežimėlio norit ? tokio ? o gal tokio ? o gal jums geriau toks?)  biggrin.gif Reikėtų tai manau ir lopšį gal atkasčiau - tą su rankenom tokį, bo jis pas tėvus. Mano berniukas "naudojosi" vežimu nuo gimimo iki nepilnai 1 metukų.
Tikrai norėčiau atiduoti tiems kam labai reikia. Nes vežimas tikrai geras, ne pigus. O daugiau iš remtinų nėštukių nėra ? g.gif

Spręsti Jums, išsakiau savo nuomonę
nenoriu nieko kaip sako proteguot.
Atsakyti
Mergaitės, sveikos.
Kaip jūs surandate tokias šeimas, kurioms reikia pagalbos? Aš gyvenu Mažeikiuose, ir jei čia pažinočiau kokią skurstančią šeimą, galėčiau jai pagelbėti drabužiais, maistu, vitaminiais. Pavasarį žadame remontuoti namo antrą aukštą, tai atliks dvi geros lovos, keletas baldų, o nežinau, kam visą tai padovanoti. Į Vilnių ar Kauną būtų sudėtingiau viską atvežti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VJM: 22 sausio 2007 - 16:43
QUOTE(Frane @ 2007 01 22, 14:47)
AsJa, radau citata Augustelio temoje. Nemanai, kad Mariui bus per didele 40 ishmera? nebent ant ishaugimo paimti...

Aš pati Mariaus klausiau, tai sakė 39, čai tėtis sakė, kad 38 dydis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2007 01 22, 17:23)
Manau galima būtų ir su pačia šeima pasitarti... Aišku gal ir gautųsi kiek "lepinimas" ( tipo kokio vežimėlio norit ? tokio ? o gal tokio ? o gal jums geriau toks?)  biggrin.gif Reikėtų tai manau ir lopšį gal atkasčiau - tą su rankenom tokį, bo jis pas tėvus. Mano berniukas "naudojosi" vežimu nuo gimimo iki nepilnai 1 metukų.

ne tiesiog cia ne apie lepinima kalba - jei sportinuko ratai mazhuciukai, aplink zvirkelis ir finale tevai vis tiek ant ranku vaika nesh sportinuka palike namie, tai kam jiems tada tas sportinukas? reiktu, kad galetu naudoti daikta, nesvarbu, kad nemokamai gavo.

Atsakyti
QUOTE(VJM @ 2007 01 22, 17:42)
Mergaitės, sveikos.
Kaip jūs surandate tokias šeimas, kurioms reikia pagalbos? Aš gyvenu Mažeikiuose, ir jei čia pažinočiau kokią skurstančią šeimą, galėčiau jai pagelbėti drabužiais, maistu, vitaminiais. Pavasarį žadame remontuoti namo antrą aukštą, tai atliks dvi geros lovos, keletas baldų, o nežinau, kam visą tai padovanoti. Į Vilnių ar Kauną būtų sudėtingiau viską atvežti.

Labai paprastai, pasiklausinėk pažįstamų, giminių ypač kas kaimiškose vietovėse gyvena, atsiras tikrai. Bet siūlyčiau atsargiai su ta parama bo kai pamatai kiek žmonėm ypač vaikams gali suteikt džiaugsmo padovanodamas, kad ir kažkam jau atsibodusį žaislą, o tam vaikučiui tai kaip stebuklas, tai tikrai "veža". Ir po to tai tampa tau kaip narkotikai - atgal kelio nėra (juokauju) lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimuxxx: 22 sausio 2007 - 17:03
QUOTE(VJM @ 2007 01 22, 17:42)
Mergaitės, sveikos.

N. Akmenej yra skurstanti seima, kuriai reikia pagalbos. Gal iki sito miesto jums netoli?
Atsakyti
QUOTE(rimuxxx @ 2007 01 22, 12:18)
Na, ten jame nėra jokio apkloto  g.gif ir mano akim žiūrint tai naujagimiui jis nelabai tinkamas, tik paaugusiam, be to kai pamačiau kur jie gyvens 2km. žvyrkeliu kelio iki autobusų stotelės ar asfaltuoto kelio ir pirmo normalesnio kaimo, glūduma doh.gif tai tuo sportinuku mažais ratais tikrai ne kas. Nesuprask manęs klaidingai kad "išpuikimas" ar pan. bet ten tikrai gal geriau tiktų koks Tučio stiliaus su dideliais ratais "tankas" blink.gif Tą vežimuką galima bet kada apkeisti ir atiduoti bet kuriai kitai šeimai, (gal prie miesto) kurio vaikučiui reiktų sportinuko. Manau Kristina supras ir nieko bloga čia nematau.
vaikiukas turėtų gimt kažkur balandį smile.gif

na jei tookia glūduma, tai tas vežimas tikrai nelabai blush2.gif miesto gatvėm tai tikrai super.. bet per žvyrkelį nevažiuos schmoll.gif Rimuxxx, saugok vežima miestiečiams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(+333+ @ 2007 01 22, 20:16)
na jei tookia glūduma, tai tas vežimas tikrai nelabai  blush2.gif  miesto gatvėm tai tikrai super.. bet per žvyrkelį nevažiuos  schmoll.gif  Rimuxxx, saugok vežima miestiečiams  biggrin.gif

Na gerai, galėsiu aš jį ir pasaugot, bet tam kad jį paimt iš jų taigal reikia kažką labiau tinkamo nuvežt ir pakeist, nes dabar nei šeip, nei teip vieną dieną atvežu, kitą atsiimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rimuxxx @ 2007 01 22, 19:33)
Na gerai, galėsiu aš jį ir pasaugot, bet tam kad jį paimt iš jų taigal reikia kažką labiau tinkamo nuvežt ir pakeist, nes dabar nei šeip, nei teip vieną dieną atvežu, kitą atsiimu blush2.gif

tai jau tikrai... reik pirma kitą surast, kad dovanotąjį atimt drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na tai nuspręsta - sukomplektuosiu vežimą ir brūkštelsiu Rimuxxx až, kada galės paimti. Nes jis bendrauja, jis geriausiai ir žino mirksiukas.gif

Beje noriu paagituoti ir kitas mamas balsuoti už Rimuxxx kaip verčiausią apdovanojimo "sausio mėn. supermama" blush2.gif Na gal pataisys į supertėtį biggrin.gif

BALSUOTI ČIA mirksiukas.gif

P.S. Gal kam reikalinga sofa lova ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murzinyte: 23 sausio 2007 - 15:06