QUOTE(rimuxxx @ 2007 01 22, 11:03)
Vieną vežimuką jau padovanojo, bet deja jis sportinis ir be lopšio, todėl naujagimiui tikrai labiau tiktų jūsiškis.
QUOTE(+333+ @ 2007 01 22, 11:32)
Rimuxxx, tas vežimėlis, kurį padovanojo Gute pinkute, sportinis, bet su šiltu apklotėliu.. pilnai gulimas ir man pasirodė labai fainas

jei vaikelis gims pavasarį, tai tikrai nereikia šiltesnio.. pirmiems pasivaikščiojimams galima vaikutį susukti į kokį adijalą ir bus labai gerai, o kai atšils tas lengvas sportinukas bus nepamainomas. Jei yra dar vienas vežimėlis... tai gal kitiems jo reikia labiau, nei tai šeimai 2 vežimėlių

aš su tokiu puikiai išsiversčiau ir žiemą

jei kas padovanotų šiltą vokelį į tą vežimą.. tai būtų tikrai super

o kada lelius turėtų gimti?
QUOTE(rimuxxx @ 2007 01 22, 12:18)
Na, ten jame nėra jokio apkloto

ir mano akim žiūrint tai naujagimiui jis nelabai tinkamas, tik paaugusiam, be to kai pamačiau kur jie gyvens 2km. žvyrkeliu kelio iki autobusų stotelės ar asfaltuoto kelio ir pirmo normalesnio kaimo, glūduma

tai tuo sportinuku mažais ratais tikrai ne kas. Nesuprask manęs klaidingai kad "išpuikimas" ar pan. bet ten tikrai gal geriau tiktų koks Tučio stiliaus su dideliais ratais "tankas"

Tą vežimuką galima bet kada apkeisti ir atiduoti bet kuriai kitai šeimai, (gal prie miesto) kurio vaikučiui reiktų sportinuko. Manau Kristina supras ir nieko bloga čia nematau.
vaikiukas turėtų gimt kažkur balandį
Manau galima būtų ir su pačia šeima pasitarti... Aišku gal ir gautųsi kiek "lepinimas" ( tipo kokio vežimėlio norit ? tokio ? o gal tokio ? o gal jums geriau toks?)

Reikėtų tai manau ir lopšį gal atkasčiau - tą su rankenom tokį, bo jis pas tėvus. Mano berniukas "naudojosi" vežimu nuo gimimo iki nepilnai 1 metukų.
Tikrai norėčiau atiduoti tiems kam labai reikia. Nes vežimas tikrai geras, ne pigus. O daugiau iš remtinų nėštukių nėra ?