Įkraunama...
Įkraunama...

Parama mamoms

QUOTE(Frane @ 2007 01 22, 18:08)
N. Akmenej yra skurstanti seima, kuriai reikia pagalbos. Gal iki sito miesto jums netoli?

Nėra labai arti, bet turint mašiną galima visus atstumus įveikti. O kas ten per šeima ir kokios paramos jai reikia?
Atsakyti
QUOTE(VJM @ 2007 01 23, 17:20)
Nėra labai arti, bet turint mašiną galima visus atstumus įveikti. O kas ten per šeima ir kokios paramos jai reikia?

VJM, ziurek cia
reiktu su waiduse susirashyt ir paklaust kaip ten reikalai..ji sefuoja ta seima kiek zinau. bent jau tures naujausia info.
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2007 01 23, 16:04)
Na tai nuspręsta - sukomplektuosiu vežimą ir brūkštelsiu Rimuxxx až, kada galės paimti. Nes jis bendrauja, jis geriausiai ir žino  mirksiukas.gif
Beje noriu paagituoti ir kitas mamas balsuoti už Rimuxxx kaip verčiausią apdovanojimo "sausio mėn. supermama"  blush2.gif Na gal pataisys į supertėtį  biggrin.gif

BALSUOTI ČIA  mirksiukas.gif
P.S. Gal kam reikalinga sofa lova ?

Nu baikit su tuo balsavimu blush2.gif Ką labiau nusipelniusų nėra blink.gif Bo da išpuiksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maksimka @ 2007 01 15, 13:30)
kudikeliui galiu padovanoti drabuzeliu, buteliuku, pervystymo lenta, vonele, pataliukus, barskuciu, tik surinkti visa tai galesiu po savaites - pusantros, nes kai kas pas tevus, kai kas rusy, o sia savaite savo mergytes 1-aji gimt. organizuojam, tai rupesteliu ir taip turim. Tik va reiktu atvaziuot paiimt visuos tuos daiktelius, nes as neratuota ax.gif

Daikteliai jau paimti, savaitgalį bus nuvežti būsimiems tėveliams thumbup.gif
Atsakyti
Rimuxx, maladec tu esi - (aišku jei savo laiko neatėmi dėl visų problemų iš šeimos) 4u.gif
aš tavęs šiandiena lauksiu nuo 18h drinks_cheers.gif adresiuką turėtumei turėti,jei ne pasakyk, brūkštelėsiu į az drinks_cheers.gif
p.s gyvenu ten kur 8aukštas smile.gif
Tiesa ar yra idėjų dėl buto remonto, ir/arba kažko konkretaus?
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2007 01 23, 15:04)
P.S. Gal kam reikalinga sofa lova ?

Sofos reikia Rykantų šeimynai, nes kai savaitgalį grįžta trečia sesuo, tai vienam suaugusiam tenka miegot ant grindų. O ir Kristinos (trečios sesers) lova tokia senovinė geležinė. Tik nežinau, kaip sofą ten nugabent, nes mano mašina sedanas ne chečbekas.
Atsakyti
mano grupiokas surinko tris maišelius žaisliukų mergaitei...gal kam reikėtų? galėčiau perduoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2007 01 24, 13:52)
mano grupiokas surinko tris maišelius žaisliukų mergaitei...gal kam reikėtų? galėčiau perduoti  4u.gif

o kokio amziaus mergaitei? Dainos mergaite 3.5 metuku. galima jai atiduoti. be to, +333+ vesh kita savaite jos sunui rubus, tai gal galetu prigriebti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frane: 24 sausio 2007 - 14:46
QUOTE(rimuxxx @ 2007 01 23, 22:02)
Nu baikit su tuo balsavimu  Bo da išpuiksiu lotuliukas.gif

Išpuiksi - į galvą gausi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Dėl lovos, tai neatsako man nuo vakar dar savininkas meilo... laukiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2007 01 24, 16:43)
o kokio amziaus mergaitei? Dainos mergaite 3.5 metuku. galima jai atiduoti. be to, +333+ vesh kita savaite jos sunui rubus, tai gal galetu prigriebti.

pasiklausiu, parašysiu, manau tiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AsJa @ 2007 01 22, 16:44)
Aš pati Mariaus klausiau, tai sakė 39, čai tėtis sakė, kad 38 dydis. biggrin.gif

Batus perdaviau, idejau dar saviskio truputi panesiotus pavasariui- rudeniui. Batai geri, odiniai, tiesiog maniskiui kazkodel nemieli. Tiesa, abeji 40 dydzio, bet juk koja auga...
Atsakyti
tai va, atrinks žaisliukus 3,5 metų mergaitei, tai gal +333+ juos galės iš manį paimts kitą savaitę? 4u.gif
Atsakyti