Įkraunama...
Įkraunama...

Parama mamoms

Tara, tai jei vezimelis tikrai jai reikalingas as galiu atiduoti. Tik nezinau kaip perduoti, as gyvenu Zirmunuose. ax.gif
Man nuvezti jo neiseis, nes as be masinos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aisste @ 2007 02 23, 21:06)
Tara, tai jei vezimelis tikrai jai reikalingas as galiu atiduoti. Tik nezinau kaip perduoti, as gyvenu Zirmunuose. ax.gif
Man nuvezti jo neiseis, nes as be masinos doh.gif

Aš atvažiuočiau paimt kitą savaitę, parašykit adresą į az.
Atsakyti
QUOTE(Tara @ 2007 02 23, 22:37)
Aš atvažiuočiau paimt kitą savaitę, parašykit adresą į az.

parasiau i AZ smile.gif
Atsakyti
Sveikos, galeciau atiduoti dvigule lova (po kokiu 2 sav, nes kita tik tada atves). 2 metrai ant 160. Nera jau tokia sena, bet nera ir nauja. Ciuzinuka reiketu plaunamu siurbliu praplaut ir bus kaip naujas, nes siek tiek sulaistytas:) Gal Tara zinai kam reikia? Mes Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(mija mija @ 2007 02 25, 11:37)
Sveikos, galeciau atiduoti dvigule lova (po kokiu 2 sav, nes kita tik tada atves). 2 metrai ant 160. Nera jau tokia sena, bet nera ir nauja. Ciuzinuka reiketu plaunamu siurbliu praplaut ir bus kaip naujas, nes siek tiek sulaistytas:) Gal Tara zinai kam reikia? Mes Vilniuje.

Labai reikalinga jaunai šeimai - parašiau AZ.
Atsakyti
QUOTE(Kotia @ 2007 02 25, 12:30)
Labai reikalinga jaunai šeimai - parašiau AZ.

Jei kartais nepaimtumėt, paimčiau Kristinos sesei jiems taip pat praverstų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimuxxx @ 2007 02 25, 11:02)
Jei kartais nepaimtumėt, paimčiau Kristinos sesei jiems taip pat praverstų 4u.gif

wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renax: 25 vasario 2007 - 13:25

Matyt, atsiras kas paima lovą. Tik nebus lengva išgabent, jei čiužinys vientisas.

Kotia, gal gali suteikt daugiau informacijos apie tą šeimą.
Atsakyti
Šeimoj auga 2 vaikai - 9 (ar jau 10) metų mergaitė ir nepilnos savaitės berniukas. Mama iš paskutiniųjų stengiasi padoriai išlaikyti vaikus. Negerianti, nerūkanti, šiaip labai gera mergina, tik su finansais keblumų turi, pastoviai centus skačiuoja. Turi vyrą, bet kiek žinau, naudos iš jo kaip iš ožio pieno, metus pinigų namo neatneša, vis pasakom maitina, o ji stengiasi savo vaikams duoti ir išsilavinimą, ir buitį maksimaliai pagerinti. Jis ne koks niekšas, na bet ar tiesiog nesupranta, ar apsimeta, kad nesupranta, jog šeimą reikia ir išlaikyti, ir pamaitinti suauges vaikas, vienu žodžiu, man toks neatsakingumas nesuprantamas.
Papildyta:
Tara, aš tau į AZ jos kontaktus parašysiu - galesit atvažiuoti pažiūrėti, kaip gyvena.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Apsirgau aš, tai taip ir nenuvažiavau Dainos aplankyt verysad.gif Tik dabar prie kompo prisest sugebėjau, o tai nei skaityt, nei telika pažiūrėt verysad.gif Tikiuosi greit pasveiksiu ir nuleksiu pas Dainą.
Sąskaitelę norinčioms atsiųsiu į až tuoj
Atsakyti
As dar galeciau jei reiktu kokiai seimai indu parinkt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olilove @ 2007 02 25, 21:00)
Sveikutes 4u.gif
Apsirgau aš, tai taip ir nenuvažiavau Dainos aplankyt verysad.gif Tik dabar prie kompo prisest sugebėjau, o tai nei skaityt, nei telika pažiūrėt verysad.gif Tikiuosi greit pasveiksiu ir nuleksiu pas Dainą.
Sąskaitelę norinčioms atsiųsiu į až tuoj

Jeigu tu važiuosi pas Dainą, tai gal tau galima į mašiniuką įmesti popieriaus ir sausesnių malkų prakuroms? Tokie šalčiai lauke, baisu pagalvot apie šaltus namus doh.gif
Atsakyti