Įkraunama...
Įkraunama...

Parama mamoms

Dovanoju 2 senus puodeliu (su lekstutem) rinkinius. Puodeliai geri, neiskile, nesubraizyti, tiesiog, man nereikalingi 4u.gif

Taip pat galiu padovanot neautomatine, veikiancia, nedidele skalbimo masina Feja-2

Tik reiktu viska issivezt, nes as be masinos. Gyvenu Vilniuj, Justiniskese
Atsakyti
Aš taip pat dovanoju seną komplektuką(puodeliai su lėkštutėmis, cukrinė, arbatinis indelis mažas ir didesnis...) wub.gif

Esu Šiauliuose.
Brolis dovanoja dvigulį vokišką fotelį. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2007 02 26, 12:42)
Jeigu tu važiuosi pas Dainą, tai gal tau galima į mašiniuką įmesti popieriaus ir sausesnių malkų prakuroms? Tokie šalčiai lauke, baisu pagalvot apie šaltus namus doh.gif

Žinoma galima 4u.gif Dabar dar sirguliuoju truputeli, tai nenoriu važiuot, juk pas Dainą mažylę dar užkrėsiu-visokie gripai dabar vaikšto aplinkui verysad.gif Man rodos gripo nėra, peršalimas matyt kažkos prikibo. Tik pasijusiu geriau iš karto pranešiu ir viską paimsiu. Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olilove @ 2007 02 26, 19:08)
Žinoma galima 4u.gif Dabar dar sirguliuoju truputeli, tai nenoriu važiuot, juk pas Dainą mažylę dar užkrėsiu-visokie gripai dabar vaikšto aplinkui verysad.gif Man rodos gripo nėra, peršalimas matyt kažkos prikibo. Tik pasijusiu geriau iš karto pranešiu ir viską paimsiu. Ačiū labai 4u.gif

Geriau pasveik, kad pačiai kokių komplikacijų nebūtų. Malkas ir popierių paimsiu ir nuvešiu.
Atsakyti
Ačiū, Tara 4u.gif
Atsakyti
As cia sedejau ir masciau gal ne malku ieskot o briketu nupirkt bent zinosim kad sausi ?
Atsakyti
QUOTE(Kotia @ 2007 02 25, 14:27)
Šeimoj auga 2 vaikai - 9 (ar jau 10) metų mergaitė ir nepilnos savaitės berniukas. Mama iš paskutiniųjų stengiasi padoriai išlaikyti vaikus.  Negerianti, nerūkanti, šiaip labai gera mergina, tik su finansais keblumų turi, pastoviai centus skačiuoja. Turi vyrą, bet kiek žinau, naudos iš jo kaip iš ožio pieno, metus pinigų namo neatneša, vis pasakom maitina, o ji stengiasi savo vaikams duoti ir išsilavinimą, ir buitį maksimaliai pagerinti. Jis ne koks niekšas, na bet ar tiesiog nesupranta, ar apsimeta, kad nesupranta, jog šeimą reikia ir išlaikyti, ir pamaitinti suauges vaikas, vienu žodžiu, man toks neatsakingumas nesuprantamas.
Papildyta:
Tara, aš tau į AZ jos kontaktus parašysiu - galesit atvažiuoti pažiūrėti, kaip gyvena.

Buvome nuvykusios pas mama. Mama labai šauni, labai maloni, nuoširdi ir gera moteris. O jos mažylis labai labai mažiukas, kas mes buvome - miegojo. Apie vyrą ji beveik nešneka, tik guodžiasi, matosi, kad jai sunku, butas jų nemažas , tačiau neturi pinigėlių malkom, todėl tik gyvena viename kambaryje kurį apšildo elektrinis radiotorius.
Mama skundėsi, kad lyg tai pienas jei dingsta unsure.gif unsure.gif Bet tai gal nuo nervų, dėl vyro, dėl pinigėlių, kurių jis jai neduoda, o dekerto pinigėliai irgi baigiasi, taip pat tėtį nesenai palaidojo, mamos irgi nebeturi, be to jos ko gero nelabai ir ką valgyti turi, nes neturi pinigėlių, tai mergytės jeigu pas ją važiuosite, tai būtų gerai ir kokia maisto jai nuvežti, bet iki tol kol ji susitvarkys pašalpas.
Parašysiu mamos duomenis: ūgis 154 cm, ji maža smulkutė, batų dydis -35 cm, jos dukrytės ūgis 130 cm., batų dydis - 34 .
Atsakyti
QUOTE(AsJa @ 2007 02 26, 23:14)
Buvome nuvykusios pas mama. Mama labai šauni, labai maloni, nuoširdi ir  gera moteris. O jos mažylis labai labai mažiukas, kas mes buvome  - miegojo. Apie vyrą ji beveik nešneka, tik guodžiasi, matosi, kad jai sunku, butas jų  nemažas , tačiau neturi pinigėlių malkom, todėl tik gyvena viename kambaryje kurį apšildo elektrinis radiotorius.
Mama skundėsi, kad lyg tai pienas jei dingsta unsure.gif  unsure.gif Bet tai gal  nuo nervų, dėl vyro, dėl pinigėlių, kurių jis jai neduoda, o dekerto pinigėliai irgi baigiasi, taip pat tėtį nesenai palaidojo, mamos irgi nebeturi,  be to jos ko gero nelabai ir ką valgyti turi, nes neturi pinigėlių, tai mergytės jeigu pas ją važiuosite, tai būtų gerai ir kokia maisto jai nuvežti, bet iki tol kol ji susitvarkys pašalpas.
Parašysiu mamos duomenis: ūgis 154 cm, ji maža smulkutė, batų dydis -35 cm, jos dukrytės ūgis 130 cm.,  batų dydis - 34 .

O kiek jos mažylei laiko?Aš vis dar turiu naują užpakuotą mišinuką kūdikiams NAN Nr.1. Jis tinka vartoti nuo gimimo, 350 gr. Gal reikėtų?

Sorry, dabar pamačiau, kad mažylis nepilnos savaitės, tai jam tikrai kaip tik tas mišinukas būtų. Tai jei ką turėkit omeny.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olilove: 26 vasario 2007 - 21:34
Jei dar renkat malkom, Olilove, atsiusk ir man saskaitele wink.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2007 02 26, 23:02)
As cia sedejau ir masciau gal ne malku ieskot o briketu nupirkt bent zinosim kad sausi ?

Šiaip Dainą norėjo anglį pirkti iš pažįstamų, gal jai ten pigiau ir geriau g.gif Nors aš irgi labiau linkstu prie briketų. Na žiūrėsim, čia jau kaip Dainai geriau. Kol kas pinigelių malkom yra surinkta tik 55 lt, na ir aš dar iš algos pridesiu panašiai. Tai apie 100 lt skaitykit jau yra surinkta.
Papildyta:
QUOTE(Frane @ 2007 02 26, 23:37)
Jei dar renkat malkom, Olilove, atsiusk ir man saskaitele wink.gif

Parašiau į AŽ.
Atsakyti
QUOTE(olilove @ 2007 02 26, 22:38)
Šiaip Dainą norėjo anglį pirkti iš pažįstamų, gal jai ten pigiau ir geriau g.gif Nors aš irgi labiau linkstu prie briketų. Na žiūrėsim, čia jau kaip Dainai geriau. Kol kas pinigelių malkom yra surinkta tik 55 lt, na ir aš dar iš algos pridesiu panašiai. Tai apie 100 lt skaitykit jau yra surinkta.

o kokia kaina angliu ir kokia kaina briketu? ir kas daugiau silumos duoda? cia reiktu optimaliausia varianta rinktis.
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2007 02 26, 22:45)
o kokia kaina angliu ir kokia kaina briketu? ir kas daugiau silumos duoda? cia reiktu optimaliausia varianta rinktis.

imeskite prasau ir man i az saskaitele mirksiukas.gif , prisidesiu prie malku.
Atsakyti