Įkraunama...
Įkraunama...

nėštumas, nesibaigęs gimdymu....

As 10 metu nesulaukiau gandru, lakstem pas gydytojus ir vis laukem. po laparoskopines operacijos praejus porai menesiu pastojau, bet 12 savaiciu persileidau cry.gif Galvojau, kad isprotesiu, sunkiai tai isgyvenau. ir su vyru santykiai visai paslyjo, na, vienu zodziu jau buvau pradejusi galvoti, kad taip ir nebeturesiu vaikuciu. Issiskyriau su vyru(sunku begalo buvo, bet.....), susipazinau su kitu ir stai auginu pametinukus.
Atsakyti
QUOTE(Helga @ 2005 07 12, 17:15)
As 10 metu nesulaukiau gandru, lakstem pas gydytojus ir vis laukem. po laparoskopines operacijos praejus porai menesiu pastojau, bet 12 savaiciu persileidau cry.gif Galvojau, kad isprotesiu, sunkiai tai isgyvenau. ir su vyru santykiai visai paslyjo, na, vienu zodziu jau buvau pradejusi galvoti, kad taip ir nebeturesiu vaikuciu.  Issiskyriau su vyru(sunku begalo buvo, bet.....), susipazinau su kitu ir stai auginu pametinukus.

tos netektys tikrai skaudzios bet dabar jau tu turi kuo dziaugtis wub.gif
Atsakyti
Labai gerai suprantu ta skausmą...
Prieš pora metų netekau savo pirmojo angelelio...Viskas nutruko apie 7 savaite.poto seke aperacija....Du metus negalejau pastot...Ir 2004 lapkriti vel II brūkšneliai ir skraidžiau...Vyras labai džiaugės tuo...Bet 8 savaite įvyko persileidimas ir vėl operacija...Ir vel tuščia...Dabar praėjus kurism laikui ir susitvarkius su visokiais kliedesiais ir stogą grazinus į vietą...Vis nepastoju...Kiekviena mėn nelaukiu tų mmm ir tikiuos, kad jau viskas bus gerai...
Atsakyti
Aš ką tik persileidau cry.gif Mano angeliukui buvo beveik 12 sav.,baisiausia tai kad mačiau jį,o gydytojas jį nuleido tualetan.O jis jau turėjo kojytes,rankytes,akytes,net nežinau kokia lytis cry.gif Viena paguoda,kad turiu sūnų,o prieš jį irgi buvau persileidus tik buvo 5 sav. cry.gif
Dabar galiu kaltinti tik save,kad nesisaugojau ir pasirodžius rusvom išskyrom skubiai nevažiavau į ligoninę,gal būčiau ir išgelbėjus angelėlį,bet buvau kaime ir apie pati baisiausia net nebuvau pagalvojus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(buzuka @ 2005 07 15, 18:07)
gydytojas jį nuleido tualetan

blink.gif blink.gif blink.gif

Tokius gydytojus gun_bandana.gif
Atsakyti
Gal as ir busiu savanaude,kad gerai kad jums ivyko persileidimas gan anksti(as atsiprasau uz tokius zodzius),bet man tai ivyko 36 savaite kai vaikelis po meniosio turejo gimti.Niekam nelinkiu tokio skausmo tai yra baisu,kai parsivezi balta mazyti karsteli ir jame guli tavo kudikelis.Mamoms yra skaudziausia laidoti savo vaikus.greit bus jau penki menesiai kaip as savo dukrytes nebeturiu.SKAUDU.Bet dar kolkas ranku nenuleidziu.Sekmes jums visoms MAMYTES
Atsakyti
QUOTE(buzuka @ 2005 07 15, 17:07)
Aš ką tik persileidau cry.gif Mano angeliukui buvo beveik 12 sav.,baisiausia tai kad mačiau jį,o gydytojas jį nuleido tualetan.O jis jau turėjo kojytes,rankytes,akytes,net nežinau kokia lytis cry.gif Viena paguoda,kad turiu sūnų,o prieš jį irgi buvau persileidus tik buvo 5 sav. cry.gif
Dabar galiu kaltinti tik save,kad nesisaugojau ir pasirodžius rusvom išskyrom skubiai nevažiavau į ligoninę,gal būčiau ir išgelbėjus angelėlį,bet buvau kaime ir apie pati baisiausia net nebuvau pagalvojus verysad.gif

Užjaučiu tave iš visos širdies.Aš irgi apturėjau persileidimą 12 savaitę. cry.gif Bet kaip suprasti, kad gydytojas "Jį nuleido tualetan"?! ohmy.gif
Atsakyti
Dabar galiu kaltinti tik save,kad nesisaugojau ir pasirodžius rusvom išskyrom skubiai nevažiavau į ligoninę,gal būčiau ir išgelbėjus angelėlį

Be abejo, labai sunku, kai netenki vaikiuko. Gal pasirodysiu kiek saltoka, taciau pritariu issakytai minciai, kad gamta pati daro atranka. As su savo dukryte gulejau ligonineje del laringito. Kartu su mumis gulejo vaikiukas - bedukas (Dauniukas ar Idiotukas). Pasirodo mamytei taip pat nuo pat pastojimo vis grese persileistii. Taciau nestuma labai saugojo, praktiskai visa nestumo laika praleido ligoninej, kad tik nepersileistu. Ir gime bedukas visam gyvenimeliui.
Nenusiminkit, Dievulis mato, kad norit vaikiuku, atsius.
Atsakyti
Sirdi baisiausiai sopa, skaitant tokias istorijas. Pati isgyvenau tokia netekti (2 kart), nesivystantis nestumas.....vaisiaus zutis....ligonine...isvalymas ir ....tuometinio draugo nusigrezimas ir skyrybos.........Atsigavau po viso to palyginti labai greitai ir lengvai , darbas ir tuometines studijos, taip kad nebuvo kada ir liudet.
Jau kiek ir laiko praejo, berods 5 metai. Sutikau puiku zmogu, laimingai istekejau ir jau planuojam leliuka, taciau ant sirdies palikes baisus sunkumas, baime, nepasitikejimas savimi, o rodos su visu tuo jau buvau susitaikius. Bet pries puse metu tik pradejus planuoti vaikeli, pasipyle gausybe ivairiausiu negalavimu, ivairus skausmai ir diegliai, strenose ir pilve, sutrike menstruacijos ir t.t ir t.t. O daktarai nieko blogo neranda, tik po ilgo pokalbio isaiskejo, kad priezastys giliai psichologines, stai ir rezultatas. Belieka tik paciai su savim kovot, bet ne taip ir paprasta, rodos ta baime niekad manes ir neapleis, abu su vyru labai norim vaikelio, o pastoti ziauriai bijau...........
Atsakyti
Juppy, dvasinės stiprybės tau.Kuo puikiausiai tave suprantu, nes aš pati po 2 persileidimų du metai nesėkmingai bandau pastoti. cry.gif
Atsakyti
QUOTE(vilvyt @ 2005 07 22, 11:19)
Be abejo, labai sunku, kai netenki vaikiuko. Gal pasirodysiu kiek saltoka, taciau pritariu issakytai minciai, kad gamta pati daro atranka

nesutinku su tokia mintimi, tai taip išeina, kad pusė šio pasaulio vaikų būtų negimę, nes labai daug moterų guli ligoninėse su visokiomis bėdomis ir gresiančiais persileidimais.....
o dauniukais gali būti ir sveiko nėštumo vaisiai....visko gyvenime nutinka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2005 07 02, 12:50)
Aciu uz palaikyma. smile.gif Reikia tiketi, kad trecias kartas bus sekmingas. mirksiukas.gif

Aš irgi tikiu, kad trečias kartas bus sėkmingas thumbup.gif Aš taip pat patyriau dvi netektis. Pirmo sūnaus netekau 20 nėštumo savaitę, kai staiga nubėgo vaisiaus vandenys ir po trijų parų skatinimo gimė negyvas sūnelis cry.gif Paskui turėjau begalę ginekologinių problemų, nes išleisdami gydytojai net echoskopu nepažiūrėjo, o man ne viskas išsivalė verysad.gif Ilgai gydžiausi. Ir tik po 14 mėnesių netikėtai pastojau, kai jau buvau paradusi viltį, bet mano džiaugsmą greitai aptemdė vėl liūdesys. 5 savaitę buvau pas gydytoją ir sakė, kad viskas gerai, o kai nuėjau 10 lelius neatitiko laiko ir rodė tik 7 savaitę. Ir netrukus prasidėjo kraujavimas. Taigi persileidau ir vėl netekau savo kūdikėlio.
Dabar vėl planuoju, nors sunku ir bijau vėl nusisvilti, bet stengiuosi tikėti, kad trečias kartas nemeluos wub.gif
Ir tau Veronika stiprybės ir trečias irgi bus sėkmingas thumbup.gif
Atsakyti