Įkraunama...
Įkraunama...

nėštumas, nesibaigęs gimdymu....

Ash irgi patyriau, ka reishkia netekti 2.gif . Dvi savaites iki vestuviu. I pabaiga ejo trechias menuo, bet 2.gif jau buvo nustojes vystytis kazkur 10 savaite.
Buvo sunku, skaudu, liudna. Vyras, zinau, irgi tyliai paverke namie, kol ash gulejau ligonineje. Bandziau save raminti, kad gamta geriau zino, ka daro, kad galbut vaikelis butu nesveikas.
Po triju menesiu sekmingai pastojau ir va turiu sveika ir pachia nuostabiausia dukryte pasaulyje.
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2005 01 15, 17:26)
Nezinau, ar tave tai paguos, bet esu daug skaiciusi, kad persileidimai labai daznai vyksta del to, kad gamta taiso savo pacios klaidas, t.y. kazkas buvo ne taip, ir vaikelis galejo gimti su kokia negalia, yda. Gamta pati apsaugo nuo sunkaus likimo ir mama, ir vaikuti.

Visiškai tau pritariu. Tik aišku, netekus vaikelio, tai buvo sunku suprasti. O pilnai atsigauni tik tada, kai pagimdai kitą vaikelį.
Atsakyti
QUOTE(sairina @ 2005 01 19, 11:17)
Visiškai tau pritariu. Tik aišku, netekus vaikelio, tai buvo sunku suprasti. O pilnai atsigauni tik tada, kai pagimdai kitą vaikelį.

taip, daugiausia viskas pasimiršo kai gimė vaikelis. Mano pirmas nėštumas nutrūko labai anksti, tik 6 savaičių, bet verkiau be galo , nes tai buvo jau 3 metus išlauktas vaikiukas, po metų pastojau ir vėl praradau mažylį 10 savaičių. Prasidėjus kraujavimui jo širdelė dar plakė, bet echoskopas rodė, kad išsivystytmas tik 7 savaitės. Praėjus porai mėnesių, kai pamačiau mažą vaikiuką, negalėjau į jį žiūrėti, ašaros sruvo upeliais. Trečias kartas, po 6 laukimo metų, nemelavo - auginu nuostabų sūnelį. Šiuo metu vėl esu nestuke.gif , bet net bijau kam pasakyti. Praėjusią savaitę buvau pas gydytoją. Turėjo būti 7 sav, bet randa tik 5 sad.gif Ramina, kad gal pastojau vėliau, tačiau aš vis tiek bijau ir nuolat kartoju - auk mažyti gyvas ir sveikas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linag: 19 sausio 2005 - 18:16
Na, suprantu, tave kiekvienai mamai,kiekvienas praradimas yra ziaurus, as pries 2 men. praradau dukryte 5 men. istorija "kodel".....bet bandau gyventi toliau, viska duoti pirmajai savo dukrytei....
Atsakyti
as irgi persileidau 10 savaiciu, buvo labai skaudu prarasti tiek planuota ir laukta mazyli. tada pirma karta maciau verkianti vyra. gydytojas aiskino, kad beveik 30% nestumu iki 3 menesiu baigiasi persileidimu, daugelis moteru net nezino, kad buvo nescios, nes tai buna panasu i menesines.
po metu pastojau antra karta ir ilgokai niekam nesakem, kad laukiuosi, bijojau, kad nepasikartotu ta pati nelaime. melsdavausi ir prasydavau dukrytes, kad tik augtu sveikute. ir likimas mums nusisypsojo, dabar auginam nuostabia dukryte. wub.gif
suprantu, kad dabar labai skaudu, bet stenkis kuo maziau apie tai galvoti, pamatysi kaip ateityje turesi tiek vaikuciu kiek noresi. sekmes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(linag @ 2005 01 19, 18:15)
taip, daugiausia viskas pasimiršo kai gimė vaikelis. Mano pirmas nėštumas nutrūko labai anksti, tik 6 savaičių, bet verkiau be galo , nes tai buvo jau 3 metus išlauktas vaikiukas, po metų pastojau ir vėl praradau mažylį 10 savaičių. Prasidėjus kraujavimui jo širdelė dar plakė, bet echoskopas rodė, kad išsivystytmas tik 7 savaitės. Praėjus porai mėnesių, kai pamačiau mažą vaikiuką, negalėjau į jį žiūrėti, ašaros sruvo upeliais. Trečias kartas, po 6 laukimo metų,  nemelavo - auginu nuostabų sūnelį. Šiuo metu vėl esu  nestuke.gif , bet net bijau kam pasakyti. Praėjusią savaitę buvau pas gydytoją. Turėjo būti 7 sav, bet randa tik 5 sad.gif Ramina, kad gal pastojau vėliau, tačiau aš vis tiek bijau ir nuolat kartoju - auk mažyti gyvas ir sveikas.

Nepergyvenk, viskas bus gerai, turi būti gerai, tos 2 savaitės dar nieko nereiškia, juo labiau kai toks mažas laikas Pažiūrėk , kaip bus dar po kelių savaičių. Tikiuosi, viskas bus gerai, juo labiau, kad jau vieną vaikelį pagimdei ir viskas tvarkoj.
Atsakyti
Deja ir as turejau tokia nelaime...Nestumas nutruko 14 sav. Besilaukiant dukrytes vel grese persileidimas. Gydytojai dave 50/50. Bet issivystymas velavo 2 sav. Meciau i sona visus darbus, saugojau save kiek imanoma. Ir pagimdziau pagal savo apskaiciuota laika. O dabar ziuriu i savo nuostabia zuika ir galvoju, o taves galejo ir nebuti...
Atsakyti
Sveikos, prisijungiu prie jūsų...prieš pora dienu man taip pat įvyko persileidimas .7savaičių gyvybė mane paliko...įtariau, kad kažkas negerai, nes echoskopavus gydytoja prieš tai sakė, kad viskas gerai, tik kad mažiau savaičių nei aš maniau...va jau tada sukirbėjo mintis, kad kažkas nesutampa...Kai viskas įvyko...verkiau taip, kaip per savo mamos laidotuves...dabar bandau atsitiesti, nes žinau, kad kitaip jau nebus, o leliaus vistiek be proto noriu, reikia būti stipriai dėl kitos gyvybės... rolleyes.gif
Tiesa, man intervencijos nebuvo, organizmas pats viską pašalino, kaip galvojat, gal užteks 2mėnesių poilsio?
Atsakyti
QUOTE(JurateL. @ 2005 01 27, 16:09)
Sveikos, prisijungiu  prie jūsų...prieš pora dienu man taip pat įvyko persileidimas .7savaičių gyvybė mane paliko...įtariau, kad kažkas negerai, nes echoskopavus gydytoja prieš tai sakė, kad viskas gerai, tik kad mažiau savaičių nei aš maniau...va jau tada sukirbėjo mintis, kad kažkas nesutampa...Kai viskas įvyko...verkiau taip, kaip per savo mamos laidotuves...dabar bandau atsitiesti, nes žinau, kad kitaip jau nebus, o leliaus vistiek be proto noriu, reikia būti stipriai dėl kitos gyvybės...  rolleyes.gif
Tiesa, man intervencijos nebuvo, organizmas pats viską pašalino, kaip galvojat, gal užteks 2mėnesių poilsio?

manau, kad visgi reiketu ishlaukti bent jau tuos rekomenduojamus 3 menesius, nes bet kuriuo atveju organizmas turi atsistatyti, o ir naujam 2.gif bus geriau, jei mamyte bus pailsejusi, atsigavusi. Pagerk kokiu vitaminu, ishvaziuok kur nors pailseti ir tikek, kad viskas bus gerai. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Ačiū ,Eos, už palaikymą wub.gif .Tikiu, kad viskas bus gerai ir vieną dieną galėsiu glausti savo 2.gif prie širdies.
Atsakyti
As irgi po Augustes gimimo pastojau. Mano nestumas nutruko 14 savaiciu, nors gyvenau jau lyg ir be jokiu baimiu - tie trys menesiai kaip ir buvo praeje... Butu buves sunelis.... Buvo skaudu, bet skausmas po truputi pasitrauke, kai gime mano sunutis. Nors kai prisimeni, tikrai labai skaudu... Niekam nelinkiu patirti tokio jausmo sad.gif
Atsakyti
Neringute, iš šalies atrodo, kad padėtį dar apsunkina vyro nenoras vėl bandyti.Tikrai, kai pirmas nėštumas nutrūksta-atrodo, kad daugiau ir nebus,mintys neapleidžia nė pusdieniui, su baime lauki sekančios galimybės ir t.t. Ir pasiguosti beišeina tik bendra statistika:kad net iki 50proc.ankstyvame periode įvyksta persileidimų..Vyrai gal nelabai supranta tą moters norą ir pastangas kuo greičiau vėl bandyti pastoti, ir manau taip pat kažkiek bijo..,bet iš savo patirties sakau-kad iš dalies viskas į vėžias atsistoja tik vėl pastojus, vėl grįžta svajonės, džiaugsmas, laukimas stebuklo..
Jei gerai pažįsti savo vyrą, juo iki galo pasitiki-bandyk "apgauti". Aš taip savąjį prigavau(o tai jau irgi pradėjo atidėlioti kitiems metams);nėštumo metu jaučiau jo sutrikimą šiokį tokį, bet sūneliui gimus-žmogus iš laimės vos nenumirė rolleyes.gif, tapo Tėvu iš didžiosios raidės.Tai ir dabar dar primenu:"kas sugalvojo daryti sūnelį?"
Atsakyti