QUOTE(Lotta* @ 2008 08 02, 11:19)
Sveikos merginos...
nutariau ir as issilieti...mes pries dvi savaites netekome kudikio, kuri isnesiojau 7.5 menesio....tiesiog nebejutau judesiu ir i ligonine, kur konstatavo fakta, kad jau mus berniukas iskeliavo pas Dievuli...negaliu atsigauti..o viskas buvo gerai....ir gimus leliukui viskas gerai..tiesiog kazkas paspaude mygtuka ir mus lelyte isejo....paeme tyrimus darys del citomegalo, toksiplazmozes ir herpes viruso. Taip pat darys placentos histologini tyrima..atsakymu nera..nezinia trikdo...
Taciu si liudnai pasibaigusi istorija ne viena mano gyvenime...39 savaiciu netekau savo pirmagimes....taip pat mire mano pilvelyje...priezastis neaiski...
Dekui Dievui pavyko susilaukti mergytes....po pirmos nelaimes buvo labai sunku..o susilaukus mergytes, nusprendeme kad reiktu broliuko ar sesutes jai...deja, ir vel nesekme...
Sunku...
QUOTE(mazylyte @ 2008 08 02, 19:13)
sveikute pasmanes yra tokia pati istoeija kaip ir pas taves vasario 18 netekau savo vaikelio 7.5 menesio mergytes tai buvo mano pirmas vaikelis tai buvo labai skaudu ypac laidoti, bet va ir priezxastis neaiski sako infekcija bet kokia taip ir neistyre o visos geri rezultatai tik citomegalis ne labai koks bet sako del to tippo negalejo zut:"(
uzjauciu ir suprantu mergaites jus...pati pries gera pusmeti tai isgyvenau

man ir istyrus placenta buvo pasakyta - infekcija, o kokia neaisku...pasidariau toksoplazmos ir citomegalo tyrimus, tai tik citomegalo pasitvirtino ir tai letine forma...is pradziu maniau kad tai dukrytes netekties kaltininke, taciau genetika patvirtino kad tai tik is genetines puses ... dabar po truputi pradedam ruostis planavimui, bet labai bijau

nors ir tikiu kad tikrai gali viskas but gerai...