Įkraunama...
Įkraunama...

nėštumas, nesibaigęs gimdymu....

QUOTE(aurak @ 2008 08 05, 14:58)
Užjaučiu visas netekusias savo mažylių verysad.gif
Aš pati turėjau nužudyti mažiuką, nors dar tebuvo 5 sav, tačiau jaučiuosi siaubingai, net nebežinau ko griebtis. Turiu sūnų, po jo gimimo įsidėjau spiralę, viskas buvo gerai 1,5 metus. bet netikėtai nesustojau sirgusi mėnesinėmis, po 2 sav. sirgimo kreipiausi į daktarą, tai pasakė kad uždegimas. gėriau vaistus, bet niekas negerėjo. skausmas ir kraujavimas stiprėjo kol visai nebegalėjau kentėti. o dar atsirado visi nėštumo požymiai. nuvykusi į ligoninę tolimesniems tyrimams, pasakiau daktarui kaip jaučiuosi, tai sukvietė visą komisiją, nes nebežinojo kas darosi. Gimda pilna krešulių, o nėštumo nesimatė. Liepė pasidaryti testą. teigiamas. Verkiau suvokusi savo padėtį. tą pačią dieną darė išvalymą, nes su spirale negalėčiau išnešioti kūdikio, per daug pavojinga. išvalius gimdą daktaras nerado jokio nėštumo tai padarė tyrimus kiaušidėse, pasirodo nėštumas užsimezgė vienoje iš jų. nespėjusi prabusti iš vienos narkozės, gavau dar vieną. Liko skausmą primenantys randai, verkiu kiekvieną kartą persirengdama ar kai maudausi ir matau randus. Nebe pakeliamas skausmas. Visi tikina kad nei aš, nei kūdikis nebūtume išgyvenę, bet manęs tai visai neguodžia.

Nuoširdžiai console.gif užjaučiu,AURAK verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiotki @ 2008 08 11, 17:53)
Nuoširdžiai  console.gif užjaučiu,AURAK  verysad.gif

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(aurak @ 2008 08 11, 18:06)

O ką galvoji dėl spiralės,nebepatikima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiotki @ 2008 08 12, 14:25)
O ką galvoji dėl spiralės,nebepatikima  g.gif

patikima tik ne man. spiralė čia niekuo kalta nėra. ji pilnai atliko savo darbą.
Atsakyti
Sveikos meamytes.
Mano dukrytei 6m.Su vyru planavome antra pastojau sunkei,pastojusi jauciausi puikiai 4sav.persileidau galiu is sirdies pasakyt,jog per daug neverkiau nes dar to nestumo ir nejutau,truputi paverkiau ir tiek.Is kart po to persileidimo pradejom kita maziuka lygiai po 2m pastojau,kokia laiminga buvau galvojau,kad dabar tikrai viskas bus gerai 5 ir 7sav paziurejo daktarai ir pasake,jog visas puiku.
Bet daznai pradejau jausti skausmus pilvo apacioj ir kairiaji sona maude,bet londone mano gydytoja net nenorejo to klausytis,pasake jei jausis blogai ateik.O kad paskauda tai cia normalu.Prasidejo rudos isskyros nuejau pas daktaru,bet jie man pasiule gulet lovoj,po savaites isbego kraujo kamstis nuvaziavome i ligonine.Tuomet jau verkiau.Ligonineja laukimas buvo siaubingas skaudejo visas strenas ir vemiau be sustojimo,po penkiu valandu prieme mane apziurejo ir pasake jog vaisiuko sirdele nebeplaka.Daktaras ramino sake jog cia dar ne liga ir tokiu kaip as yra daug.
Sestadieni buvo lygiai savaite kai praradau savo angeliuka.Pykstu ant visu,pamaciusi nescia moteri verkiu,nenoriu nieko matyt ir girdet.Is namu beveik niekur neinu sirdi skauda negaliu pasakyt kaip.I savo miegamaji negaliu net eit,nes spintoj yra keli pirkti rubeliai maziukui.
Galiu pasakyt,kad draugiu kaip ir neturiu,o kur turiu jos to nera patyrusios joms manes kaip ir nereikia.

verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Spinduliuxxxx suprantu kaip tu jautiesi, tikrai nelengva iškęs tokį skausmą, pati patyriau ir žinau koks skausmingas ir sunkus dalykas atsitiko tau. manęs niekas nesuprato , net vyras. bet radau jėgų ir atsitiesiau. turi dukrytę gyvenk dėl jos, stenkis viską atiduoti jai. o vėliau kai viskas nusistovės pagalvosi ir apie kitą vaikiuką.
Atsakyti
Aciu aurak,drauges kaip drauges,bet kai vyras sito nenori suprast tai dvigubas smugis,bet tu saunuole kad sugebi pati palaikyt save.Dziaugiuosi uz tave.
Man 3d i koledza,tai noro net neturiu.Toks jausmas kad visi zino kas man nutiko.
Atsakyti
QUOTE(spinduliuxxxx @ 2008 09 01, 12:50)
Aciu aurak,drauges kaip drauges,bet kai vyras sito nenori suprast tai dvigubas smugis,bet tu saunuole kad sugebi pati palaikyt save.Dziaugiuosi uz tave.
Man 3d i koledza,tai noro net neturiu.Toks jausmas kad visi zino kas man nutiko.

užjaučiu labaia ir suprantu, nes pačiai tai teko patirti du kartus sad.gif aš ir nenorėjau,kad kasnors žinotų, bet poto pradėjo klausinėti kodėl guliu ligoninėje ir pan... niu ir tegu lžino galvoju, protingi supras ir užjaus (nors tos užuojautos visai nesinori), na o kvaili tegu juokiaisi, apkalba... stiprybės tau ir džiaukis, kad jau vieną vaikiuką turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spinduliuxxxx @ 2008 09 01, 13:50)

Nebijok išsipasakoti. tu jug nieko nenužudei, tau paprasčiausiai atsitiko nelaimė, kuri labai stipriai paveikia psichiką, bet galima tai ištverti. neužsidaryk, bendrauk, užsiimk veikla kuri tau patinka
Atsakyti
Issipasakoti?Tik galvom palinkses taip ir baigsis mano pokalbis.
Ir dar pasakys nepergyvenk viskas bus gerai.Cia Londone koledze geriau tylet kol visas pasaulis nesuzinojo.
Nieko as joms nepasakosiu,nekarta esu pastebejusios kaip jos tos dvi lietuves juokias is kitu.
Man cia malonu rasyt,nes zinau kad as ne viena su tokia nalaime.
Atsakyti
QUOTE(spinduliuxxxx @ 2008 09 02, 10:56)
Issipasakoti?Tik galvom palinkses taip ir baigsis mano pokalbis.
Ir dar pasakys nepergyvenk viskas bus gerai.Cia Londone koledze geriau tylet kol visas pasaulis nesuzinojo.
Nieko as joms nepasakosiu,nekarta esu pastebejusios kaip jos tos dvi lietuves juokias is kitu.
Man cia malonu rasyt,nes zinau kad as ne viena su tokia nalaime.

tai rašyk čia, tai jug išsipasakojimas taipogi
Atsakyti
Suprasti viena kita,uzjausti galime kadangi visos cia esancios daugiau ar maziau bet isgyvenome tai.....
Mane likimas taipogi "pamalonino" ateme is manes mano dukryte kuri uzmigo ir nebepabudo per savo 2-aji gimtadieni,o veliau nors ir geriau kontraceptines tabletes(saugojaus nestumo)bet deja ivyko negimdinis nestumas,kurio beje kiek ejau pas medikus niekas nemate,dare isvalima tipo polipai....tik veliau praejus kiek tai laiko kai buvo beprotiskas skausmas,vidinis kraujavimas trukes kiausintakis,melo galunes pati lekiau i klinika,padare ehoskopija o pilve jau 2.5 litro kraujo...Kai isgirdau diagnoze klykiau,kai pasake kad daugiau neturesiu vaiku,maniau isprotesiu kadangi pirmosios mergytes susilaukiau tik po stimuliacijos....Slinko laikas su vyru issiskyreme,nuo jo liko atminimas tada likau su 1.5 metuku dukryte,po kiek laiko istekejau anrta karta,pastojau netiketai antra menesi po kontracept.tab. nutraukimo,turime sunu...Bet jauciu kad man iki pilnatves reikia trecio kudikelio....O galjo siela skrajoja kazkur netoliese???? wub.gif
Atsakyti