Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate apdraudę šeimos maitintoją?

QUOTE(Rasaz @ 2010 04 12, 12:47)
Sveiki
Zinau si draudima cia super draudimas , tokiu salygu nesiulo nei viena kompanija Lietuvoje. t.y. krizes metu Austru kompanija garantuoja minimum 2% su virsusm procentu...Visos lietuvoe kompanijos krizes metu panasiam draudimui padare didelisu nuostolius...

Nemeluokit ir nenusikalbekit smile.gif yra kompaniju siulanciu daug didesnes garantuotas palukanas ir nenuejusiu i nuostolius smile.gif o prie garantuotu procentu dar prideju praejusiu metu virspelni po kelis procentus... taip, kad arba specialiai dezinformuojate, arba neturite supratimo apie ka kalbate smile.gif Pati gavau savo draudimo ataskaita uz praeitus metus, prie 4 proc mano garantuotu palukanu pridejo 2,5 proc virspelni, nes kompanija dirbo pelningai. taigi 2009 metais gavau 6,5 garantuotu palukanu kaupiamajame draudime.
Atsakyti
QUOTE(Sdove @ 2010 04 13, 15:22)
Nemeluokit ir nenusikalbekit smile.gif yra kompaniju siulanciu daug didesnes garantuotas palukanas ir nenuejusiu i nuostolius smile.gif o prie garantuotu procentu dar prideju praejusiu metu virspelni po kelis procentus... taip, kad arba specialiai dezinformuojate, arba neturite supratimo apie ka kalbate smile.gif Pati gavau savo draudimo ataskaita uz praeitus metus, prie 4 proc mano garantuotu palukanu pridejo 2,5 proc virspelni, nes kompanija dirbo pelningai. taigi 2009 metais gavau 6,5 garantuotu palukanu kaupiamajame draudime.

apie koki draudima kalbate?
Atsakyti
QUOTE(matukoniene @ 2010 04 18, 14:03)
apie koki draudima kalbate?

Kadangi laisvu metu toje kompanijoje dar ir dirbu, turbut butu neetiska cia skelbti jos pavadinimo, nes gali nuskambeti kaip reiklama smile.gif jeigu domina, parasykite man AZ, parasysiu pavadinima.
Atsakyti
kiek zinau uz praeitus metus mazi % buvo visur ...
papasakosiu atveji --mano vyrui su sunum 8 m ERGO pasiule investicini draudima su 8 % ,,lenteleje skaiciai ispudingi buvo po 20 m ir mano MB net akys sublizgo .....o kai as paklausiau :" kur garantija kad bus 8% " jis tik gustelejo peciais ...tai sakau : "ir nesiulykite to ko nebus ....o parodykite 3 metu rezultatus ir koks % gaunas ..." pagal staistika gavosi 2 % tik viso ...
as tai seimos maitintoja drausti siulyciau tik garantuotu palukanu draudima ...nes niekada nezinai kas kur gali nutikti .... unsure.gif
Atsakyti
Mielosios mano, pasiskaitinėjau truputuką forume apie draudimus, viskas kaip ir gerai, jūsų teisė rinktis vieną ar kitą gyvybės draudimo kompaniją, Lietuvoje kol kas jos yra 9. Ir visos yra stiprios ir stabilios. Visos turi perdraudikus SWIS RE, MUNICH RE. Pasaulinio lygio perdraudikai yra 4. Skiriasdi, tik siūlomi produktai sąlygos, palūkanos, traumų lentelės, išmokos ir t.t. bet esmė ta pati APSAUGA VISAIS GYVENIMO ATVEJAIS. Žinot kas man čia užkliuvo labiausiai? EUROLIFE! Ar pasidomėjote apie ją daugiau? Juk ji net nėra registruota Lietuvos respublikoje, jos nėra ir draudimo priežiūros komisijos tinklalapyje (www.dpk.lt), jinai viešai neteikia jokių finansinių savo veiklos ataskaitų........... Kažkas minėjo, kad tai sekta........... Taip. Aš daug metų dirbu gyvybės draudimo sektoriuje, ir tik nuo EUROLIF apsireiškimo aktyviai su kolegomis ir aukščiausio rango vadovais stebime jų "veiklą" renkam info apie juos..... Deja tai yra neaišku kas, neaišku iš kur, neaišku dėl ko...........
Noriu tik pasakyti, besirinkdami kompaniją, kuriai patikit savo pinigus ir saugumą, pareikalaukit iš jos išsamių ataskaitų, pasidomėkite jos praeitimi, viešai skelbiama informacija, ir ne iš "lūpų į lūpas" bet oficialių institucijų skelbiama. Tokia, kurią pateikia visos legalios gyvybės draudimo kompanijos. Kaip bebūtų, gyvybės draudimas tai ilgalaikiai įsipareigojimai, ne mažiau kaip 10 metų.......... Kad paskui nereikėtų verkti ir kaltinti kažko................. Sėkmės
Atsakyti
QUOTE(Ugnis @ 2009 10 08, 19:30)
taip, apdraudem vyra Aviva kaupiamuoju gyvybes draudimus. siaip apgailetinas tas draudimas, bet kad nieko geresnio tuo metu lietuvoj neradom sad.gif

Prieštaraujat pati sau - apgailėtinas, bet geresnių nebuvo, tai kaip ir geriausią pasirinkot biggrin.gif .
Man Aviva patinka, nes siūlo tikrai didelias draudimo sumas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mergelytė @ 2010 08 16, 23:42)
Prieštaraujat pati sau - apgailėtinas, bet geresnių nebuvo, tai kaip ir geriausią pasirinkot  biggrin.gif  .
Man Aviva patinka, nes siūlo tikrai didelias draudimo sumas  biggrin.gif

lotuliukas.gif AVIVOJ visi draudimai, kad ir kokius pavadinimus turėtų yra investiciniai (mažom raidelėm po gražios lentelės yra parašyta "čia tik prognozė, bet bendrovė neprisiima atsakomybės, kad gausite būtent tokią sumą...), tad žinokite, kad turite stebėti ir peržiūrėti savo fondus bent keletą kartų, nes gali būti ir taip, kad po 10 metų įmokėtų pinigų jūs tegausite labai mažą sumą smile.gif Puiku, jei jūsų konsultantė domisi jūsų fondais, konsultuoja jus 4u.gif
Atsakyti
Mes vyrą apdraudę SEB banko kaupiamuoju draudimu.Ėmėm vartojamąją paskolą kaip papildomo garanto paprašė apsidrausti.
Atsakyti
Sveikos ir sveiki smile.gif
Kadangi diskutuojate apie draudimus, galečiau pasiūlyti nemokamą konsultaciją Panevėžyje apie kaupiamuosius draudimus, aptarti asmeniskai jusu poreikius ir galimybes wink.gif Pati esu draudimo konsultante ir jei domintu tokia neipareigojanti informacija, galetume sutarti del susitikimo ir gyvai pasneketi, padiskutuoti ax.gif Jei turite kokiu klausimu, rasykite AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki visi 4u.gif
kaip seniai naudota ši tema, bet pasisakysiu ir aš, esu apsidraudus ir aš Grawe, taip sakant čia kaupiuosi pensiją ir nemokamai gaunu draudimą keliais gyvenimo atvejais. kol kas lyg viskas ir gerai, galiu ir daugiau ką pakonsultuoti jei domina, rašykit į až. jei turit kas kokių atsiliepimų ar nutikimų (gerų blogų) su šiuo draudimu rašykit čia, man ir įdomu atsiliepimai.
Atsakyti
neasme apsidraudę
Atsakyti
neapsidraude..
Atsakyti