Įkraunama...
Įkraunama...

Kodavimas nuo alkoholio

QUOTE(laimulka @ 2010 03 11, 15:52)
Mano ex vyras is pradziu praejo Minesota,negere 4metus,negere ne tik jis bet ir as,vengem baliuku ir t.t,bet budavo piktas,nepatenkintas,greit susierzindavo,po to pradejo gert,galiausiai mano NORU uzsikodavo deja pritariu kad zmogus pats turi noret negert,zodziu kodas truko apie pusmeti ir vel is pradziu,po to nusprendem kad jis gali valdyt potrauki gert tik esant progai,deja progu pradejo vis daznet,net isejimas duonos nupirkt jau tapdavo proga doh.gif ,dabar esam issiskyre ir jis sau toliau sekmingai geria,cia liga visam gyvenimui ir kovot su ja reik turet daug valios ir noro

suprantu,ne visiems pavyksta,bet milijonai zmoniu nustoja vartoti.jis matyt nelabai norejo,ar kaip sakoma liaudiskai neisgere savo backos
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 03 12, 00:18)
suprantu,ne visiems pavyksta,bet milijonai zmoniu nustoja vartoti.jis matyt nelabai norejo,ar kaip sakoma liaudiskai neisgere savo backos

gal ir taip bet ta jo backa matyt labai jau pilna zmogui 42 metai,3 santuokos ir jokios isminties,manau toki tik grabas istaisys
Atsakyti
QUOTE(laimulka @ 2010 03 14, 15:32)
gal ir taip bet ta jo backa matyt labai jau pilna zmogui 42 metai,3 santuokos ir jokios isminties,manau toki tik grabas istaisys

buna...liudna...jei dar sugeba santuokas sukurt,matyt dar nepilna.kiti atsitokeja,kai jau prageria ne tik seimas,bet ir turta
o buna ir liudniau.zino,ejo,bande,nepavyko,vel gali bandyt.nepavizlo,kaip sakoma.
Atsakyti
Sveikos,cia laiskas is niekur,is kitos puses....geriu jau pats nezinau kelinta diena...skauda sirdi del nevykusiu jausmu,baigiu pragert draugus ir viska,isskyrus darba,kuris vienintelis mano dziaugsmas.prisigeriu ir tada buna tiesiog dzin.sedziu vienas ir akiu negaliu pakelt kur nors isejes...pats nezinau kaip atsigaut,tiesiog parodykit,kad mylit zmogu ir tai daug ka gali pakeist,gyvenimo linijas,poelgius...galima pasakyt,kad koks cia vyras,jei taip elgiasi,bet mes irgi turim jausmus.jei zmogus slepiasi uz alkoholio kaukes,tai kazkas yra blogai.ir ne vien geriantis del to kaltas....
Atsakyti
QUOTE(andriusss777 @ 2010 04 15, 21:46)
Sveikos,cia laiskas is niekur,is kitos puses....geriu jau pats nezinau kelinta diena...skauda sirdi del nevykusiu jausmu,baigiu pragert draugus ir viska,isskyrus darba,kuris vienintelis mano dziaugsmas.prisigeriu ir  tada buna tiesiog dzin.sedziu vienas ir akiu negaliu pakelt kur nors isejes...pats nezinau kaip atsigaut,tiesiog parodykit,kad mylit zmogu ir tai daug ka gali pakeist,gyvenimo linijas,poelgius...galima pasakyt,kad koks cia vyras,jei taip elgiasi,bet mes irgi turim jausmus.jei zmogus slepiasi uz alkoholio kaukes,tai kazkas yra blogai.ir ne vien geriantis del to kaltas....

nu darbo dar nepragerei biggrin.gif

liga branguti,liga...
Atsakyti
QUOTE(andriusss777 @ 2010 04 15, 20:46)
Sveikos,cia laiskas is niekur,is kitos puses....geriu jau pats nezinau kelinta diena...skauda sirdi del nevykusiu jausmu,baigiu pragert draugus ir viska,isskyrus darba,kuris vienintelis mano dziaugsmas.prisigeriu ir  tada buna tiesiog dzin.sedziu vienas ir akiu negaliu pakelt kur nors isejes...pats nezinau kaip atsigaut,tiesiog parodykit,kad mylit zmogu ir tai daug ka gali pakeist,gyvenimo linijas,poelgius...galima pasakyt,kad koks cia vyras,jei taip elgiasi,bet mes irgi turim jausmus.jei zmogus slepiasi uz alkoholio kaukes,tai kazkas yra blogai.ir ne vien geriantis del to kaltas....

Ir kas gi kaltas ? Drauge, zmona, draugai visi? doh.gif Pradek zmogau nuo saves, niekas nepades, kol nepadesi pats sau 4u.gif Gyvenau su girtuokliu 17 metu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vonios Fane: 16 balandžio 2010 - 13:27
Esu girdejusi, ausies krasteliu apie kazkoki 25- ta kadra. Kaip jis veikia pasamone. Tikiuosi, kad esate girdeje, idomu butu, kad kas atsilieptu.
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2010 05 17, 18:30)
Esu girdejusi, ausies krasteliu apie kazkoki 25- ta kadra. Kaip jis veikia pasamone. Tikiuosi, kad esate girdeje, idomu butu, kad kas atsilieptu.

cia pas psichoterapeutus yra

jei nenori zmogus,niekas,jokie kadrai nepades
jei pats labai nores,viskas gerai
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 05 18, 16:08)
cia pas psichoterapeutus yra

jei nenori zmogus,niekas,jokie kadrai nepades
jei pats labai nores,viskas gerai

Tame ir beda, kad sitie, patys mazai kada noriai gydosi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2010 05 18, 18:08)
Tame ir beda, kad sitie, patys mazai kada noriai gydosi sad.gif

tuomet padet tu negali ir nieks negali niekuo.tik,jei pats to saziningai nori
Atsakyti
ir mane domina tas 25 kadras ar koks jis ten,vyras sutinka gydytis,nors alkoholiku saves nelaiko,bet problema tikrai yra.noriu pirmiausia isbandyti ne tokius drastiskus metodus kaip ampoles ir pan...ar kas bandete si buda,koks poveikis?
Atsakyti
QUOTE(mamasa22 @ 2010 07 26, 14:12)
ir mane domina tas 25 kadras ar koks jis ten,vyras sutinka gydytis,nors alkoholiku saves nelaiko,bet problema tikrai yra.noriu pirmiausia isbandyti ne tokius drastiskus metodus kaip ampoles ir pan...ar kas bandete si buda,koks poveikis?

tik jau nesvaikit schmoll.gif

lai kreipiasi pas priklausomybiu ligu psixiatra ar psixologa
Atsakyti