Įkraunama...
Įkraunama...

Kodavimas nuo alkoholio

QUOTE(pavarotas @ 2011 09 27, 16:01)
Lyg ir nepamenu, kad būčiau sakiusi, kad viskas užglaistoma... Visi jam sako tą patį aplinkui, aš nieko niekur neglaistau, neslepiu. Jau prarado l.gerą darbą, įdomu kur tas dugnas Jūsų manymu. Ar kai voliosis, ar kaip pats maldaus padėti? Jam pakolkas ne problema iš kur gauti dar.

Papildyta:
Aš galvoju, kad alkoholizmas liga.

Cia neblogas straipsnis alkoholiko artimiesiems:

My Webpage
Atsakyti
Mano vyras ilgą laiką piktnaudžiavo alkoholiniais gėrimais, santykiai buvo pašliję iki negalėjimo, sunku buvo susikalbėti...Mėgino ir koduotis kelis kartus, tik vis iš naujo pradėdavo vartoti praėjus vos mėnesiui...kai budavo užkoduotas, visada jausdavosi balta varna per kokį giminės susiburimą ar šventę su draugais, kai negalėdavo išgerti ir visi vis klausinėdavo, kad gal turi problemą...Tačiau apsilankius Klaipėdoje pas gydytoją, ji pasiūlė pamėginti SELINCRO, tai vaistas, su kuriuo galima vartoti alkoholį ir neužkabliuoti...Pradėjus vartoti selincro, vyras gali kontroliuoti kiek išgerti, ir dar nuo vaisto vartojimą pradzios, nei karto nebuvo padauginęs smile.gif Net buna kartais, kad visai nenori išgerti smile.gif drinks_cheers.gif Apie šį gydymo metodą netyčia išgirdome per žinių radiją, kur kas rytą važiuojant į darbą vis girdėdavome - kada kana? kada gana? tad nusprendeme pasiziureti, kas ten per puslapis. Ten radome nemazai informacijos apie alkoholizma ir kur kreiptis esant reikalui (daugiau informacijos apie problemą ir kur kreiptis puslapyje kadagana.lt). Tikrai džiaugiames rezultatu! Ir aciū daktarei ir Selincro
Atsakyti
QUOTE(Smilteless @ 2014 05 27, 16:10)
Tačiau apsilankius Klaipėdoje pas gydytoją, ji pasiūlė pamėginti SELINCRO, tai vaistas, su kuriuo galima vartoti alkoholį ir neužkabliuoti...

Kaip tai netikiu aš stebuklingom tabletėm. Kokią nors negerą pusę jos neišvengiamai turi.

Mano mylimam vyrui psichiatras irgi išrašė kažkokių tablečių (pavadinimo nežinau), su kuriomis galima išgerti ir neužsikabliuoti. Bet manasis nepirko, pasakė, kad "jei išgersiu bent truputį, tai jau niekas manęs nesustabdys".
Atsakyti
QUOTE(Smilteless @ 2014 05 27, 17:10)
Mano vyras ilgą laiką piktnaudžiavo alkoholiniais gėrimais, santykiai buvo pašliję iki negalėjimo, sunku buvo susikalbėti...Mėgino ir koduotis kelis kartus, tik vis iš naujo pradėdavo vartoti praėjus vos mėnesiui...kai budavo užkoduotas, visada jausdavosi balta varna per kokį giminės susiburimą ar šventę su draugais, kai negalėdavo išgerti ir visi vis klausinėdavo, kad gal turi problemą...Tačiau apsilankius Klaipėdoje pas gydytoją, ji pasiūlė pamėginti SELINCRO, tai vaistas, su kuriuo galima vartoti alkoholį ir neužkabliuoti...Pradėjus vartoti selincro, vyras gali kontroliuoti kiek išgerti, ir dar nuo vaisto vartojimą pradzios, nei karto nebuvo padauginęs smile.gif Net buna kartais, kad visai nenori išgerti smile.gif  drinks_cheers.gif  Apie šį gydymo metodą netyčia išgirdome per žinių radiją, kur kas rytą važiuojant į darbą vis girdėdavome - kada kana? kada gana? tad nusprendeme pasiziureti, kas ten per puslapis. Ten radome nemazai informacijos apie alkoholizma ir kur kreiptis esant reikalui (daugiau informacijos apie problemą ir kur kreiptis puslapyje kadagana.lt). Tikrai džiaugiames rezultatu! Ir aciū daktarei ir Selincro

Nesąmonių nesąmonė, tabletės tikrai nepadeda. Tai psichologija vyro galvoje suveikė. Čia jau kaip kas ir kaip kam padeda. Bet nėra nė vieno alkoholiko pasaulyje, kuris gali išmokti gerti saikingai. Už tokį atradimą yra milijoninė premija paskirta. Tad arba jūsų vyras ne alkoholikas, arba laikas parodys kiek tos tablėtės padeda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2014 05 29, 10:11)
Nesąmonių nesąmonė, tabletės tikrai nepadeda. Tai psichologija vyro galvoje suveikė. Čia jau kaip kas ir kaip kam padeda. Bet nėra nė vieno alkoholiko pasaulyje, kuris gali išmokti gerti saikingai. Už tokį atradimą yra milijoninė premija paskirta. Tad arba jūsų vyras ne alkoholikas, arba laikas parodys kiek tos tablėtės padeda  4u.gif

Laba diena,

Noriu paklausti,o jūs skaitėte tų vaistų pašalinį poveikį?
Atsakyti
QUOTE(turtingamoteris1 @ 2014 05 30, 14:38)
Laba diena,

Noriu paklausti,o jūs skaitėte tų vaistų pašalinį poveikį?

Laba diena,
skaiciau ir ka tai duoda. Turiu jau 18 metu patirti su vis dar gerianciais ir jau nebegerianciais alkoholikais. Jei tie vaistai padetu saikingai vartoti alkoholi, tai pasaulyje nebutu tiek daug negerianciu zmoniu, kirie supranta kas tai per liga 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes visos,as turiu kuo pasidziaugti!Vyras negere 6m.,aisku uzsikodaves.Po to ,,pavare,, 2men. ir vel nuejo uzsikoduoti ten pat.Suprato,kad kitaip neiseina.Nekovojau,neklykavau, tik konstatavau fakta-skiriames.SUVEIKE! vede 10m.
Atsakyti
O sakykit ar buna kad tarkim nekoduoja (ampule) del to kad mano kad tau to tiesiog nereikia ?

As isgeriu 3-4 butelius vyno kiekviena penktadieni , kartais dar "dasiperku" ir sestadieniui , ir sitaip jau pora metu gal . Man tai atsibodo,bet as tiesiog kitaip negaliu,man jo norisi o tai jau yra priklausomybe kazkokia ir tuo paciu alkoholizmas , ir dazniausiai geriu viena sad.gif ...

Ar uzkoduotu su ampule tokiu atveju ? Ir kiek kainos skiriasi tarp tu kur 6men ir tarkim keliem metam ?

Kokie pasaliniai poveikiai po ampules? (labiausiai bijau sustambet ar spuogais but numetyta ) . Kokiu dar buna ? Siaip esu gana nervuota , tai jei dar susilpnetu nervine sistema,nuo to kodavomo,butu daugiau bedos nei naudos , nes auginu 2 vaikus .

Patarkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sondre @ 2014 12 02, 00:25)
tai jau yra priklausomybe kazkokia ir tuo paciu alkoholizmas , ir dazniausiai  geriu viena

Manau, reikia pasikalbėti su narkologu. Būna poliklinikose psichinės sveikatos kažkokie skyriai, nepamenu, kaip tiksliai vadinasi. Kur gyveni? Kaimuose gal ir nėra, didmiesčiuose yra, jeigu ką, teks toliau pavažiuot.
Kodas - tai ramentas toks, ribotam laikui. Problemos neišspręs, problema požiūryje į pasaulio sandarą ir savo santykį su nuosavu gyvenimu, reikia ją keisti. Bet sustoti ir imtis to iš esmės kodas gali padėti. Ar skaitai rusiškai? Jei taip - labai rekomenduoju forumą notdrink.ru
Atsakyti
Kauno Neuromeda jau daug metų specializuojasi priklausomybių klausimais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(labora52 @ 2014 12 04, 11:09)
Kauno Neuromeda jau daug metų specializuojasi priklausomybių klausimais smile.gif

Gyvenu anglijoj , tai reiktu ieskotis Londone,nuo Londono 20min. kelio tik .

Gal kas turit kokiu rekomendaciju ?
Zinau kad zmones uzsikoduoja,ir isbuna visus metus be alkoholio .
Atsakyti
QUOTE(sondre @ 2014 12 07, 15:10)
Gyvenu anglijoj , tai reiktu ieskotis Londone,nuo Londono 20min. kelio tik .

Gal kas turit kokiu rekomendaciju ?
Zinau kad zmones uzsikoduoja,ir isbuna visus metus be alkoholio .

Bet, juk grįžtat į Lietuvą, tarkim atostogoms? Mano pusbrolis Airijoj gyvena, tai prieš važiuojant atostogų sutare Neuromedoj laiką konsultacijai. Viskas puikiai susitvarkė. thumbup.gif Jau praėjo apie metai kaip užsikodavo. Dabar kai grįž, sako apsilankys pas tą patį gydytoją, nes kodo laikas į pabaigą, tai nori arba vėl pratęsti arba kitokį būdą ieškoti
Atsakyti