Įkraunama...
Įkraunama...

NT agentūros

taigi, kadangi turiu labai skaudžios patirties ir nebeturiu buto (beje, ir neturėsiu greit), noriu apsaugoti kitus:

nesusidėkite su nekilnojamo turto agentūra

NAMĖJA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lijo: 26 gruodžio 2005 - 13:59
Sveiki,

gal kam yra teke pirkti buta per Gijoneda? ar verta su jais susideti, ar rimta firma? Kol kas nesakydama savo nuomones apie juos noreciau isgirsti jusu nuomone ir istorijas g.gif
Atsakyti
adaida o kam tau GIJONEDA, taigi tu jau butuka perki dragunu gatveje? ar as maisau g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo efk: 26 sausio 2006 - 21:13
Jeigu tik yra galimybe rinkis kita agentura.
girdejau nekokiu atsiliepimu.
Atsakyti
mano sesuo siuo metu perka buta per Gijoneda, bet jau pasimate kaip jie dirba - uz 1 proc. tik parodo buta, atseit informacijos suteikimas. uz banko dokumentu tvarkyma reikia moketi dar 0,5 proc. ir taip man pasirode, kad jie ten atmestinai dirba, kad tik pinigus paimti..
o kas ka apie juos girdejote? na, dabar jau per velu, nes preliminari sutartis jau su jais sudaryta ir nebera kaip issisukti . papsakokit kas ka zino, gal iseis dar kai kam uzbegti uz akiu
Atsakyti
QUOTE(adaida @ 2006 01 27, 11:10)
mano sesuo siuo metu perka buta per Gijoneda, bet jau pasimate kaip jie dirba - uz 1 proc. tik parodo buta, atseit informacijos suteikimas. uz banko dokumentu tvarkyma reikia moketi dar 0,5 proc. ir taip man pasirode, kad jie ten atmestinai dirba, kad tik pinigus paimti..
o kas ka apie juos girdejote? na, dabar jau per velu, nes preliminari sutartis jau su jais sudaryta ir nebera kaip issisukti . papsakokit kas ka zino, gal iseis dar kai kam uzbegti uz akiu

As pasakysiu taip, kad nk agentura ima 1 % ir uz ta viena procenta padeda sutvarkyti visus dokumentus. arba neima vieno procento turi kitus ykainius, bet sudejus gaunasi beveik ta pati suma.

o apie juos esu girdejusi tai kad jie tik pinigus melzia ir nieko dorai neatlieka.
Atsakyti
as ta pati girdejau o kai buvau susidures jie tik pazadeti moka ir pinigelius paimti
Atsakyti
visos agentūros panašiai dirba, tik kam kaip pasiseka... Jie tuos procentus ima kaip savo butą parduodant, o kas tas procentas ir panašiai, o dokumentus patys normaliai susitvarkysite ir tikrai ne už 1 procento būsto kainos....

jei kas ieško ar perka butą, tegu pirma pabando be agentūros... tai užims šiek tiek daugiau laiko ir pinigų skambučiams.
Atsakyti
Na nezinau kaip kitos bet i ta i kuria mes kreipemes tai uz viena procenta busto kainos jie mums padejo ir su banku, ir minejo kad daugiau moketi nereikes ir pades sutvarkyti likusius dokumentus su notarais ir t.t.
Atsakyti
O i kuria jus kreipetes?
Atsakyti
QUOTE(evansmum @ 2006 02 07, 10:54)
O i kuria jus kreipetes?

i Busto linija, uab

turi net svetaine www.bustolinija.lt
Atsakyti
QUOTE(Negan @ 2006 02 07, 11:41)
i Busto linija, uab

turi net svetaine www.bustolinija.lt

Va va, mes irgi bendraujam su šita agentūra. Parduodam senąjį ir perkam naują butą, kol kas labai patenkinti jų darbu 4u.gif
Atsakyti