Įkraunama...
Įkraunama...

NT agentūros

ui kaip uzjauciu tave blink.gif zinai iki tol kol nebuvau susidurus su visu tuo s... galvojau, kad savo lizdelio ieskojimas yra nuostabus dalykas wub.gif bet kai jau pradejom ieskot, tai irgi tiek nervacijos buvo, kad doh.gif
ta Tatjana, kai jau atejom su rankpinigiais i ta buta paskutini karta apziuret, atsivede kazkokia seima...tipo cia irgi potencialus pirkejai, kurie ateina ta buta 3 karta ziuret. Bliamba kaip susinervijau galvoju to betruko, bent jau ziurke galejai skirtingu laiku paskirti. Vyras grieztai pasake, kad tegu pirma jie apziuri jei jau 3 karta ateina, o tada mes eisim. ta tatjana puole kviesti, kad kartu eitume, bet mes grieztai atsisakem. jau pradejom itarinet, kad ta seimynele atvesta tik tam kad daryt turgu/aukciona doh.gif tai va, palaukem apacioj ir isejo ta seimynele uz kokiu 15 min. sakau tai ar perkat, o jie "tai mes dar pagalvosim". tada jau tikrai isitikinom, kad cia tos tatjanos sposas toks. visai jie nepirkejai, o tik priemone kainai pakelti. mes tam bute uztrukom kokia valanda ir jau susitarem, kad rankpinigius duosim (tos seimyneles masina visa talaika stovejo kieme). kai mes jau ruosemes vaziuot, tatjana ejo pescia gatves link ir ta masina pajudejo, bet kazkaip idomiai sukinejos, tik kai jau isvaziavom (su sese idemiai atsisukusios stebejom) tos seimyneles masina privaziavo prie tatjanos ir ja isisodino gun_bandana.gif
nezinau ar supratot mano rasliava bet reziume butu tokia...kad ne viskuo galima tiketi ka sako agentai nono.gif ir jei tik imanoma stengtis issiverst isvis be ju drinks_cheers.gif

P.S. nors butas ir patiko, bet per tos agenciokes sposus (kuriu buvo ne vienas) nuspremdem, kad jis nevertas tokio draskymosi ir nemigos. Susiradom dar nuostabesni butuka wub.gif senuka, bet jauku thumbup.gif ir didesni
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaunute: 20 lapkričio 2005 - 10:36
Lijo, o tai kokiu pagrindu prokuratura mano, kad butas isigytas neteisetai g.gif ir nelabai suprantu, kaip notaras nemate, kad anu seiminku pirkimo - pardavimo dokumentai nesutvarkyti. g.gif Cia gal kazkas daugiau slypi? Gal gali agenturos pavadinima, ar agentes varda pamineti?
Tikrai nepavydetina jusu situacija. Po tokiu istoriju tai isvis i agenturu puse net ziureti nesinori schmoll.gif Dabar prisimenu, kai mes pirkom dabartini buta, tai taip pat kazka sake apie esamus pirkejus, kurie turi tuoj tuoj su rankpinigiais atvaziuoti. Tai cia gal taip pat buvo kazkoks budas, kad priversti mus kuo greiciau pirkti ir kad kainos nebandytume numusineti g.gif Na bet svarbu, kad mums pasiseke, ir butas tikrai atpirko visus rupescius smile.gif
Atsakyti
anų šeimininkų pirkimo-pardavimo dokumentai nebuvo sutvarkyti, kai mums siūlė butą pirkt ir kai rankpinigius įdavėm, po to sutvarkė viską ir notaras jau nieko blogo nebeįtarė. na, mano giliu įsitikinimu, tai jis, kaip teisininkas, galėjo priskirti šį butą rizikos grupei, nes pastarasis nuo š. m. rugsėjo 26 d. iki spalio 26 d. parduotas 3 kartus. kas ieško buto, tai tikriausiai pritars man, kad tinkamo buto ne vieną dieną ieškai...
Atsakyti
o prokuratūroje dabar vyksta ikiteisminis tyrimas, tai nelabai ką ten ir sako, kiek advokatui pasakė, tiek ir žinom. kol kas nenorėčiau nei agentūros, nei agentės vardo sakyt, bet ateis laikas - pasakysiu viešai ir ne tik šiame forume.
tie keli tūkstančiai buvo mano tėvų viso gyvenimo santaupos...taupė mano vestuvėm doh.gif tėtis jau nebesulaukė (amžiną jam atilsį), o mama... o ką mama, rodos, turėjo sulaukt šią vasarą, bet kaip dabar bus vienas Dievas težino...
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2005 11 20, 13:31)
na, mano giliu įsitikinimu, tai jis, kaip teisininkas, galėjo priskirti šį butą rizikos grupei, nes pastarasis nuo š. m. rugsėjo 26 d. iki spalio 26 d. parduotas 3 kartus.

Pas notarus buna begales sandoriu kur turtas buna per nedideli laiko tarpa buna kelis kartus parduotas ir nupirktas, nes pas juos vaiksto ne tik paprasti eiliniai zmones, o ir agentai, ivairus nekilnojamo turto perpardavinetojai.. Todel manau, kad ir jusu situacija jam jokio itarimo nesukele. Svarbu, kad butu visi reikiami dokumentai, kad turtas neikeistas, nearestuotas, nera jokiu teisminiu gincu. Visa tai pries pasirasant sutarti yra tikrinama.
Linkiu jums kuo greiciau sulaukti ikiteisminio tyrimo pabaigos. Ir, kad viskas pasibaigtu jusu naudai. smile.gif
Atsakyti
aš suprantu ir nekaltinu notaro, bet yra taip kaip yra... didžiausia nuostolį patyrėme mes - pirkėjai, nors tvarkėme viską taip, kad kuo mažiau problemų turėtume, t. y. per agentūrą. agentūra palaiko pardavėjo pusę, matyt, tikisi, kad anksčiau ar vėliau tą butą per juos pardavinės ir pelno jie vis tik turės. o mes dabar kitą butą pirkdami iš kur rankpinigius trauksim vienas Dievas težino...kažkas jau gerą mėnesį 3000 Lt disponuoja ir grąžinti nesiruošia.

pasakysiu kol kas tiek - ŠI AGENTŪRA YRA KAUNE, O JOS FILIALAS KLAIPĖDOJE, saugokitės ir neskubėkit, tikrinkit kelis kartus viską
Atsakyti
Lijo, o dokmentus jus visus matet patys? Na kam priklauso nuosavybe, inventorizacine byla ir pan.?
Man buvo panasi situacija su NTA "Nidulus". Pardavinejo jie butuka Kreves pr. prie Medijos. Butukas patiko, kaina na kaip kaina, mums pasirode tinkama. Tik dokumentu nerode jokiu blink.gif Na galvoju vaziuosim su rankpinigiais tada parodys. Skambinu prasau Agento (gaila vardo nezinau), kad pateiktu visus reikalingus dokumentus, kad savininkai ateitu ir pan. O jis tuomet neva, yra dokumentu tik kopijos, savininkai negali jie juk uzimti zmones. O kadangi nebus ju nebus ir dokumentu originalu. Po to islindo kad butas turi skolu su keturiais nuliais, tad reikia 10 000 rankpinigiu, kad galetu skolas padengti. Pasiulius kartu vaziuoti su jais ir apmoketi visus isikolinimus jie sutiko, o po keliu valandu gaunu atsakyma, kad negerai, kad kartu vaziuosim. Man pradejo sakyti, neva as durna ir pan, kad visko bijau, ko as ziuriu i juos kaip i apgavikus (na tiesiogiai durna nevadino, bet leido suprasti blush2.gif ). zodziu pasimeciau. Puoliau ieskoti budu kaip suzinoti kuo daugiau apie ta buta ir radau biggrin.gif Nors man tvirtino, kad butas tik su skolom, bet nera ikeistas, arestuotas. O pasirodo jis ikeistas. Na ikeitimas nera baisu, bet kai tiek meluoja, nesako tiesos, pasidaro baisu. Tiesa, buta pardavinejantis agentas (itariu, kad gali buti ir Nidulus agenturos savininkas) prasitare, kad butas jo draugu ar pazistamu g.gif . Zodziu susimaise taip viskas, kad pabijojau toliau lysti i sia kose. Teisiniu ziniu daug neturiu, todel lengvai galiu paslysti bebandydama teisetai isigyti ta buta... Ech... butas geras, bet radom dar geresni, nors ir brangesni rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 22 lapkričio 2005 - 13:11
nu suko bruko ir jie visaip... nelabai ką ir rodė... tik vis ramino - VISKAS BUS GERAI VISKAS BUS GERAI. Dabar man tikrai „GERAI“ verysad.gif dar girdėjau, kad agentūra reikalus savo 1 proc. už DARBĄ
Atsakyti
Įdomu įdomi Lijo, kas per agentūra. Mes pirkom butą Klaipėdos per agnetūra Patikimos investicijos, likom labai patenkinti, viską taip greitai sutvarkė. Aišku nepradėsi mokyti dabar, bet kai pasirašinėjom sutartį pirmiausia ieškojau kas bus su rankpinigiais jeigu persigalvosiu ir nepriksiu, ir kas bus jeigu persigalvos ir neparduos...Tokia sąlyga buvo, net buvo parašyta kad pardavėjas įsipareigoja apmokėti visus įsiskolinimus, palikti tam tikrus daiktus dėl kurių sutarėm...Aišku už visą darbą agnetūra gavo savo 1 proc. ir iš mūsų ir iš pardavėjo...bet mums tikrai pasisekė, ir su butu ir su agnetūra, ir pardavėjai buvo normalūs...Beje, tai buvo pirmas ir vienintelis butas kurį toje agnetūroje apžiūrėjome... thumbup.gif Nesigailim, priešingai labai džiaugiamės, labai ramus rajonas, po langais daug žalumos, aikštelė su žolynu, mašinom pastatyti vietos yra, ramu. Butukas toks kokio ieško Lijo: 43 kvd. 2 kambarių, plytiniame name... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2005 11 27, 00:56)
Įdomu įdomi Lijo, kas per agentūra. Mes pirkom butą Klaipėdos per agnetūra Patikimos investicijos, likom labai patenkinti, viską taip greitai sutvarkė. Aišku nepradėsi mokyti dabar, bet kai pasirašinėjom sutartį pirmiausia ieškojau kas bus su rankpinigiais  jeigu persigalvosiu ir nepriksiu, ir kas bus jeigu persigalvos ir neparduos...Tokia sąlyga buvo, net buvo parašyta kad pardavėjas įsipareigoja apmokėti visus įsiskolinimus, palikti tam tikrus daiktus dėl kurių sutarėm...Aišku už visą darbą agnetūra gavo savo 1 proc. ir iš mūsų ir iš pardavėjo...bet mums tikrai pasisekė, ir su butu ir su agnetūra, ir pardavėjai buvo normalūs...Beje, tai buvo pirmas ir vienintelis butas kurį toje agnetūroje apžiūrėjome... thumbup.gif Nesigailim, priešingai labai džiaugiamės, labai ramus rajonas, po langais daug žalumos, aikštelė su žolynu, mašinom pastatyti vietos yra, ramu. Butukas toks kokio ieško Lijo: 43 kvd. 2 kambarių, plytiniame name... mirksiukas.gif

O as manau, kad jums tiesiog pasiseke. Gavusi kad ir geriausia agentura kazkoki neaisku butuka parduoti, jeigu jai tai butu pelninga, pradetu pati uodega sukti kaip ir Lijo, ir mano atveju. Tuomet dokumentu nera, arba tik kopijos, buto mokesciu lapeliai ismesti ir pan. Manau tokius problematiskus butus jie suinteresuoti bandyti iskisti, nes jiems pazadeta daug slamanciu, antraip patys nekistu nosies, nes ant kortos statomas firmos ivaizdis. Bent mano atveju manau taip ir buvo, nors gal firma liktu ir sausa, o viskas butu suversta ant vadybininko galvos g.gif
Mes po to karto jau pasimokem, kad atejus ziureti butu reikia reikalauti buto dokumentu, tuomet jei ju nebus ar prasides kazkoks neaiskus issisukinejimas tiesiog palikti ta buta ramybeje, kad ir koks jis geras bebutu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2005 11 22, 22:09)
nu suko bruko ir jie visaip... nelabai ką ir rodė... tik vis ramino - VISKAS BUS GERAI VISKAS BUS GERAI. Dabar man tikrai „GERAI“  verysad.gif  dar girdėjau, kad agentūra reikalus savo 1 proc. už DARBĄ

Kokiu pagrindu jie gali reikalauti? Procentus moka pardavėjas juk:). Mes pardavėme butą per Nidulus. Agentas Donatas - tikrai labai kultūringas ramus vaikinas. Pinigus pervedžiau agentūrai kai sumokėjo pirkėjas. Ar sutartyje buvo numatyta, kad jūs turite už paieškas ir dokumentų sutvarkymą mokėti? Nors šiuo atveju čia sveiku protu nesuvokiama, jei tikrai reikalautų agentūra pinigų.
Atsakyti

Kokiu pagrindu jie gali reikalauti? Procentus moka pardavėjas juk:). Mes pardavėme butą per Nidulus. Agentas Donatas - tikrai labai kultūringas ramus vaikinas. Pinigus pervedžiau agentūrai kai sumokėjo pirkėjas. Ar sutartyje buvo numatyta, kad jūs turite už paieškas ir dokumentų sutvarkymą mokėti? Nors šiuo atveju čia sveiku protu nesuvokiama, jei tikrai reikalautų agentūra pinigų.

čia viskas nesveiku protu grįsta ax.gif protu nesuvokiama, kai siūloma pirkt areštuotą butą ir dar įtikinėjama - tvarkykitės tvarkykitės, viskas gerai, jie taip negali daryti, bankas privalės pervest pinigus schmoll.gif šiaip po procentą moka ir pirkėjas ir pardavėjas...
Atsakyti