Aferiste: Gal ir as kazkiek kaltas, bet ash norejau pasakyti, tai, kad agentura galejo bent jau paskambinti ir pasiteirauti ar as vis dar ketinu ta buta pirkti, kokie reikalai su banku ir panasiai, bet ......
QUOTE (laimingai_vedes @ 2004 01 30, 12:05) |
Aferiste: Gal ir as kazkiek kaltas, bet ash norejau pasakyti, tai, kad agentura galejo bent jau paskambinti ir pasiteirauti ar as vis dar ketinu ta buta pirkti, kokie reikalai su banku ir panasiai, bet ...... |
Is dalies tu teisus. Agentura turetu labai dometis klientais.
O kas del agentu darbo tai tikras siaubelis. Turbut kaip ir kitose srityse taip ir cia truksta paprasciausio nuosirdumo ir atsidavimo. O ziniu pas daugeli tai nulis

Tik man labai gaila, kad per tokius nukencia isties puikiai dirbantys zmones.
O kas del tu,kurie iesko pirkti ar parduoti tai irgi galima daug dikutuoti.
Paciai teko ne karta matyti kaip po sutarties pasirasymo,darbo su objektu ir sekmingo jo pardavimo yra paprasciausiai nusimuilinama uz darba nesumokejus.
Linkiu tau ,laimingai_vedes, susirasti savo svajoniu buta.

Mes norejom isnuomuoti buta, kriepemes i kelias agenturas, laukem ir nieko. Tada paskelbem "Alio" ir ta pacia savaite isnuomavom. O is agenturu skambuciai pasipyle mazdaug po 7 men. Iskyla klausimas, ka jie veike puse metu?
Pardavinėjame savo butą, kažkaip lėtokai reikalai juda, galvoju, gal pabandyti pasirašyti sutartį su nekilnojamojo turo agentūra. Tik nežinau, kokią pasirinkti. Kelios čia pačios siūlosi, ir šiaip jų labai daug. Gal kuriai iš Jūsų teko susidurt? Ką parekomenduotumėt? Kaip jūs savo nekilnojamą turtą pardavinėjote?
Ir dar. Ačiū Jums visoms labai, man čia pats informatyviausias skyrelis apie namus visam internete, o dar sako, kad bobų forumas... Kituose, "vyrų" forumuose, tiek žinių nesusižvejoji, kaip čia
Ir dar. Ačiū Jums visoms labai, man čia pats informatyviausias skyrelis apie namus visam internete, o dar sako, kad bobų forumas... Kituose, "vyrų" forumuose, tiek žinių nesusižvejoji, kaip čia

Buta pirkom per Ober-Haus nekilnojamo turto agentura. Buvau tikrai labai patenkinta ju darbu, operatyvumu, informatyvumu ir pan. Galima sakyti buta nusipirkau per viena diena. Paskambinau is vakaro siaip pasiklausti apie butus, o kita diena pakviete pasiziureti, man patiko ir iskart pradejom popieriniu reikalu tvarkyma.
Del preliminarios sutarties, tai is tikruju, kai agenturai pasakai, kad nori to buto, iskart reikia pasirasyti isankstine pirkimo-pardavimo sutarti ir sumoketi avansa buto savininkui. Tuomet butas tai niekaip nebenuplauks. Tas avansas man isejo pora tukstanciu, o po to tik laukiau atsakymo is banko. Zodziu, as tikrai sia agentura likau patenkinta.
Del preliminarios sutarties, tai is tikruju, kai agenturai pasakai, kad nori to buto, iskart reikia pasirasyti isankstine pirkimo-pardavimo sutarti ir sumoketi avansa buto savininkui. Tuomet butas tai niekaip nebenuplauks. Tas avansas man isejo pora tukstanciu, o po to tik laukiau atsakymo is banko. Zodziu, as tikrai sia agentura likau patenkinta.
sveiki,
nu kazkur buvau radus api tas agenturas, bet dabar niekaip nerandu? gal kas nors kas zino gali nuoroda atkelti, arba patirtimi pasidalinti. Cia mane domina kaune. ar pirkot bustus per agenturas? ar apsimoka, ka galit patarti. aciu.
nu kazkur buvau radus api tas agenturas, bet dabar niekaip nerandu? gal kas nors kas zino gali nuoroda atkelti, arba patirtimi pasidalinti. Cia mane domina kaune. ar pirkot bustus per agenturas? ar apsimoka, ka galit patarti. aciu.

Mes pirkome buta per "Kauno nekilonojamojo turto agentura". Labai patiko ju profesionalus darbas. Tiesiog atrodo, kad esi "pats paciausias klientas". Ir dokumentu tvarkymas streso nekelia - viska suziuri, pataria ir t.t.
Nepatikimai man ishrode "Nidulus", nes kazkodel neleido apie kaina kalbeti prie zmoniu parduodanciu buta. Jau tik i lauka ishejus tada "mala" kazka - "kaina tokia, bet gali buti kitokia" ir t.t.
O labiausiai pasipiktinau "Viruva". Ishsirinkom buta, sumokejom rankpinigius. Lengviau atsiputem...Laukiam kada jau cia galesim viska baigti ir kraustytis... Po poros savaiciu paskambina agenturos direktorius ir sako "Pardaveja atsisako parduoti buta, atvaziuokit pinigus pasiimti". Nuvaziavom i firma, padave mums pinigus suviniotus i sutarti ir pareishke "Jei jums kas nepatinka - kreipkites i teisma, bet kas jums is to...." Cia priesh pora metu buvo,kai dolerio kursas krito smarkiai, o toje firmoje kazkodel buvo galima moketi tik doleriais ir i kalbas kitaip nesileido. Tai va kad butas labai patiko, nusileidom. Keitem i tuos dolerius...Vien zodziu...praradom menesi laiko, pinigeliu nemazai...
Nepatikimai man ishrode "Nidulus", nes kazkodel neleido apie kaina kalbeti prie zmoniu parduodanciu buta. Jau tik i lauka ishejus tada "mala" kazka - "kaina tokia, bet gali buti kitokia" ir t.t.
O labiausiai pasipiktinau "Viruva". Ishsirinkom buta, sumokejom rankpinigius. Lengviau atsiputem...Laukiam kada jau cia galesim viska baigti ir kraustytis... Po poros savaiciu paskambina agenturos direktorius ir sako "Pardaveja atsisako parduoti buta, atvaziuokit pinigus pasiimti". Nuvaziavom i firma, padave mums pinigus suviniotus i sutarti ir pareishke "Jei jums kas nepatinka - kreipkites i teisma, bet kas jums is to...." Cia priesh pora metu buvo,kai dolerio kursas krito smarkiai, o toje firmoje kazkodel buvo galima moketi tik doleriais ir i kalbas kitaip nesileido. Tai va kad butas labai patiko, nusileidom. Keitem i tuos dolerius...Vien zodziu...praradom menesi laiko, pinigeliu nemazai...
Mes buta pirkom per Ober-haus agentura Vilniuje. Viskuom buvau patenkinta, jokiu priekaistu neturiu. man patinkanti buta surado per viena diena, popieriai visi buvo sutvarkyti, net ir paskolos pasiulymus is visu banku surinko ir dar nemokamai
Ir perkant buta pirkejas agenturai nemoka nieko, o tik pardavejas (bent taip buvo pries pusantru metu). Ir siaip su sia firma esu bendravusi darbo reikalais, tai tikrai siai agenturai deciau tik pliusus 
Tiesa, apie Kauna nieko nezinau

Tiesa, apie Kauna nieko nezinau

QUOTE (sesyte @ 2004 10 23, 16:57) |
perkant buta pirkejas agenturai nemoka nieko, o tik pardavejas |
pirkejas moka netiesiogiai, t.y. tau i akis nesako, kad tiek ir tiek uz pardavima. OH uzsideda neralu antkaini

QUOTE (Ieva-Pieva @ 2004 10 23, 18:31) |
pirkejas moka netiesiogiai, t.y. tau i akis nesako, kad tiek ir tiek uz pardavima. OH uzsideda neralu antkaini ![]() ![]() ![]() |
Be abejo, pirkejas moka netiesiogiai, bet mes buta pirkom uz gera kaina pries didiji pabrangima, tai ta suma tikrai nebuvo 15000Lt, o be to, paciai nereikejo ieskoti, tartis, viskas uz mane buvo padaryta. Mes su vyru dirbam, tad tokiem reikalams neturim laiko, todel ir dar karta tikrai rinkciausi tik agentura, o ne skelbimus.
Tikras reikalas, kad uzsideda antkaini. Dar vakar buvau uzbridus internete - tas pats butas, tik seimininkas praso 195000, o Inreal agente - nesuprasi artai 199000 artai 205000 (skelbime paminetos abi kainos, taigi neparukes neisikirsi) ... Pasakykim taip, jeigu kazkas uzdirba per savaite 5-10K litu, tai tiems gal ir apsimoka kreiptis i agentura, bet sveiko proto zmogus geriau pasiims savaitei atostogas ir susitvarkys ta reikala be agenturu pagalbos...
http://aruodas.delfi...?obj=1&id=41071
http://aruodas.delfi...?obj=1&id=37734
http://aruodas.delfi...?obj=1&id=41071
http://aruodas.delfi...?obj=1&id=37734
Man nidulus irgi nepatinka. Ant musu namo uzsimete net 25000. Dabar ir mes ismokom apziurineti. Jei vyrai eina ziureti kokio rusio, mes liekam (jei yra) su seimininko zmona ar dar kasnors panasiai. Na o tada kaip moteriskes pasismekam apie vaikus, namu kainas ir t.t.
Man irgi noretusi pirkti ne per agentura, bet kad jie skelbimus isgaudo ir pardavejams siulo savo paslaugas. Atseit greiciau parduos ir jiems jokiu terlioniu nebus. O kai reikia vistiek tampo.
Tiek tenorejau pasidalinti.

Man irgi noretusi pirkti ne per agentura, bet kad jie skelbimus isgaudo ir pardavejams siulo savo paslaugas. Atseit greiciau parduos ir jiems jokiu terlioniu nebus. O kai reikia vistiek tampo.

Tiek tenorejau pasidalinti.