Įkraunama...
Įkraunama...

NT agentūros

QUOTE(*jolantab* @ 2009 10 16, 18:39)
Visiškai pritariu su Jūsų nuomone, nes patys ką tik pardavėm butą ir įsigijom kitą be tarpininkų. Už ką jie ima pinigus neįsivaizduoju.
O Laumės norėjau paklausti, ką reiškia "už rankos vedžiojo kiekvienam žingsnyje"?  g.gif Juk dabar  vienintelis žingsnis tai pas notarę, kurį viską paaiškina ir tvarko. Tai nesuprantu, kam mokėti du kartus pinigus už tą patį?  blink.gif

nesupratau g.gif agentūrai nemokėjau nei cento. buto pardavėjas moka komisinius, ne pirkėjas.
o vedžiojo, tai reiškia - ir pas statytoją padėjo pasiderėt (prieš tai ir taip porą kartų ilgai ir nuobodžiai su jais derėjosi), paskui - į banką, tikrai l. palankias sąlygas suorganizavo, galiausiai dėl pirkimo - pardavimo sutarties su pardavėju derėjosi dėl geresnių sąlygų, nors šios ir taip standartinės, tiesiog vat pamaniau, kad reiktų dar palankesnių cool.gif ....ai, dar pas notarą...na, kažkaip labai palaikoma jaučiausi...vertinimą atliko irgi lb gerai biggrin.gif
nu, vienžo, iš agentūros tokio serviso tikrai nesitikėjau.
tiesa, dar su moterytėm iš Augidos teko bendraut, irgi lb panašus variantas, tik sandorio iki galo nepadarėm, tai vat galutinio rezultato neturiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(REbank @ 2009 10 19, 13:36)
Tai NIEKO NEKAINUOJA

Tai dabar parasykit KAS IR KIEK KAINUOJA, nes susidaro ispudis, kad viskas nemokamai...

As irgi susiduriu su daugybe besikartojanciu skelbimu, o paskambinus paaiskeja, jog tas objektas jau seniai parduotas. Nesuprantu tikslo, kam reikalingi tokie zmoniu apgaudinejimai, juk pasiula ir taip yra nemaza, tai kam dar ja didinti? g.gif
Gal atsakytu kas nors dirbantis NT agenturoje, kodel taip kolegos elgiasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b3b: 22 spalio 2009 - 13:52
QUOTE(b3b @ 2009 10 22, 14:50)
As irgi susiduriu su daugybe besikartojanciu skelbimu, o paskambinus paaiskeja, jog tas objektas jau seniai parduotas. Nesuprantu tikslo, kam reikalingi tokie zmoniu apgaudinejimai, juk pasiula ir taip yra nemaza, tai kam dar ja didinti? g.gif
Gal atsakytu kas nors dirbantis NT agenturoje, kodel taip kolegos elgiasi?

dar viena keista tendencija.
kai skambinu į agentūrą, ir paaiškėja, kad to buto nebėr (o gal ir nebuvo), kaip ir turėtų būti siūlomi kiti butai...juk tam ir metamas kabliukas su neegzistuojačiu butu. Bet ne. bent tris kartus buvo, kad pasako - nėra šito, apgailestaujame, viso gero blink.gif . Rinkos iškraipymas gaunasi ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2009 10 22, 14:58)
kai skambinu į agentūrą, ir paaiškėja, kad to buto nebėr (o gal ir nebuvo), kaip ir turėtų būti siūlomi kiti butai...juk tam ir metamas kabliukas su neegzistuojačiu butu. Bet ne. bent tris kartus buvo, kad pasako - nėra šito, apgailestaujame, viso gero  blink.gif . Rinkos iškraipymas gaunasi ir tiek.

Vienintelis logiskas paaiskinimas galetu buti, kad NT agentura taip parodo, kiek daug jie atseit butu pardave (net neegzistuojanciu), daugiau nesugalvoju, kodel tokie dalykai dedasi... Bet ar jiems nuo to geriau?
Atsakyti
Matau, kad Vilniaus bustas yra itrauktas i juodaji sarasa, bet neradau kodel...Kas turejo reikalu su sia NT agentura?
Atsakyti
Gal galit ką nors pasakyti apie agentūrą REMAX?
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2009 10 22, 13:58)
kai skambinu į agentūrą, ir paaiškėja, kad to buto nebėr (o gal ir nebuvo), kaip ir turėtų būti siūlomi kiti butai...juk tam ir metamas kabliukas su neegzistuojačiu butu. Bet ne. bent tris kartus buvo, kad pasako - nėra šito, apgailestaujame, viso gero  blink.gif . Rinkos iškraipymas gaunasi ir tiek.

Aha, taip Akorus daro.
Atsakyti
[quote=Skambanti tyla,2009 10 28, 12:02]
Gal galit ką nors pasakyti apie agentūrą REMAX?

Issirinkome buta, kuri pardavinejo si agentura, tai ji pavyko apziureti tik is trecio karto!
Pradekime nuo to, kad susitikome visai kitame gale rajono, negu tas butas is tikruju randasi, prie kazkokios laiptines issiaiskinomen, kad agentas susipainiojo, nes jis mane kad mes norim nuomoti, todel vaziuojam apziureti kito buto, nes kur atejom skirtas nuomai.
Jau is karto privaziavus antra varianta kilo itarimas, kad cia vel ne tas butas, pagal nuotraukas matytas nusprendem. Pakilom i virsu, bet vel ne i sita buta, net aukstai neatitiko doh.gif Maza to tas agentas ir toliau draskesi, kad cia sitas butas, nes jokio kito net ir buti negali, nes jis net nezino internetiniu psl, kur deda savo skelbimus blink.gif
Galu gale mes ji itikinome, kad tai ne tas butas kuri mes norime apziureti, todel pabandem uzsukti i dar viena, kuris ir buvo tas, kurio ieskojom...
Gal kai kam pasirodys juokinga, nors mum tai jau buvo graudu! Atrodo visur pilna visokios tos remax reklamos, bet kad vadybininkai tai niekam tike.. doh.gif Tai jau cia jum patiems spresti, ar po tokiu cirku cia skaitosi rimta agentura lotuliukas.gif
Atsakyti
gal kas ką galite paporinti (ir juodo, ir balto) apie FlatinVilnius ...
Atsakyti
Aš va irgi susidūriau su įdomia situacija - nusižiūrėtas butas įdėtas gal 10-čia skelbimų su skirtingomis kainomis ir visiškai skirtingais aprašymais, net namo pastatymo metai skiriasi (per 1 metus) ir namo aukštų skaičius (čia gudrybė tame, kad tame pačiame name viename gale yra 6 aukštai, o kitame jau 8...). Nu žodžiu, akivaizdu kad specialiai pridėta tų skelbimų. bet kai bandėm derėtis dėl kainos mažesnės už mažiausią visuose skelbimuose nurodytą, tai jau nieko neišėjo. Žodžiu man tai sunku suvokti, koks viso to pagrindinis tikslas, bet kad agentūros visokias nesąmones daro, tai faktas. Daugiau prieš skambindamasi apeisiu visus portalus ir surasiu visus panašius skelbimus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skriepka @ 2009 10 15, 10:54)
mes pardaveme buta patys, nepasinaudoje agentu paslaugomis.
pirkejus suradome pakankamai greitai ir pardaveme kaip siais laikais uz gera kaina  ax.gif

tai va, mes jau savo antram butui radom pirkejus. irgi be tarpininku.
del pirmo buto daug kas sake, kad cia tiesiog mums pasiseke. bet kai su antru butu lygiai tas pats, tai kazkaip pagalvoji, kad tiems, kas turi kazkiek laiko pardavimais uzsiimti, ne taip labai tie tarpininkai ir reikalingi g.gif
Atsakyti
Rehouse mane pries 10 minučių apgavo.... NEgaliu atsigauti.

KEtvirtadienį parašiau agentei meilą (mes jau sutikę nuomotis butą per agentūrą, kad tik greičiau - nes labai reikia), nes radau nuostabaus buto nuomos skelbimą. JI iškart atrašė, tipo, gali tik pirmadienį. KAdangi aš žinau, ur tas butas yra, ir patį butą žinau, labai norėjau jo, sakau, nu ok, pirmadienį. parašė, kad gali bet kuriuo metu, bet kai reikėjo, tai 2 kartus neįtiko mano pasiūlytas laikas. KAi susitarėm tinkantį (nesvarbu kad nei man, nei draugui buvo labai nepatogu), ir jau apsirengiau eiti pro duris, ji ta agentė paskambino man ir pasakė, kad butas išnuomotas. Supykau nerealiai. Ir liūdna klaikiai.

Esmė dar ne ta, kad va, nepavyko. Esmė ta, kad tas butas tobulas, su el šildymu - pats tas man ir draugui, nes mes negalime daug leisti mokesčiams. O ir šiaip, per 2 mėn paieškas nieko geresnio nebuvau radus. Aš tai agentei net parašiau, kad jau sutinku ten gyventi, jei niekas dar nepaėmė to buto. Nu bliamba...... Ši*nė paskutinė.....
Atsakyti