QUOTE(kaunasada @ 2009 07 25, 10:05)
SUTINKU. Taip buvau nutarus ir daryti (pirkti be agentu). Ir pastebejau, be agentu žymiai brangiau. Agentai numuša kainas - jų tikslas parduoti daugiau bt., o savo gabalą jie visada gaus.
Ką daryti jei daugiausiai parduodama per agentūras.? Ir jei tau skirtas butas (bent taip jau jauti) parduodamas su tarpininkais.
Ir dar jie nemažai skiria laiko klientui. Pataria, gaišta lika, o kur benzinas telifonas. Tai juk jų darbas. Aš labai daug informacijos išpešiau bendraudama su jais.
Man is jusu posto atrodo, kad jus pati esate agente....
Musu seima domejosi vienu NT objektu, kuri paskelbe agentura. Parasiau jiems elektroniniu pastu ir paprasiau daugiau info. Zinot ka atsake? Nukopijavo ta pati internetinio skelbimo teksta ir atsiunte.
Tada vel jiems parasiau, o jie atrase, kad geriau atvaziuoti ir vietoj apziureti. Kadangi gyvename labai toli nuo to mus dominancio objekto, tikrai negalime vaziuoti apziurejimui, jei apie ji nezinome visu detaliu...
Taip jiems ir parasem. Tada jie atrase "sio objekto pardavimas laikinai sustabdytas", o svarbiausia, kad ta pacia diena vel idejo jo reklama i interneta!!!!!!!!!
Tai pasakykit, kaip galima dar kreiptis po tokios patirties i tarpininkus? Sugaisom daug brangaus laiko, o apie objekta nesuzinojom absoliuciai NIEKO.