Įkraunama...
Įkraunama...

NT agentūros

tai vat vieni sako, kad neverta kreiptis į agentūras dėl butų nuomos, kiti, kad verta. bet, kad Kaune tokia situacija, kad nusipirkus laikraštį visi nuomuojami butai tik per agentūras. Kažkaip keista g.gif negi visi žmonės butą nuomuoja per agentūrą. ir vat šiuo atveju kažkaip nesuprantu už ką agentūrai mokė pinigus - už tai, kad ji paduoda nemokamą skelbimą, tu pats jiems skambini važiuoji ir dar sumoki pinigus ir tada tik gauni adresą. o dar aišku tas butas arab išnuomuotas arba baisuuus blink.gif . arba aš kažko visiškai nesuprantu schmoll.gif
Per internetą irgi nieko gero. tai kaip išsinuomuot butą kaune? gal kas galit patart kokia būtų patikima firma, jei jau per firmą eit, kad bent pinigus į balą neišmestum?
P.S. sorry truputį išsiliejau, nes jau nervai nelaiko dėl nesėkmingo ieškojimo ir karščio cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dolile: 13 liepos 2005 - 12:22
žmogus įdeda skelbimą į laikraštį o tos agentūros jį apipuola ir na tipo atima iš jo tą butą ir pačios jos jį reklamuoją tą butą ir ima pinigus iš norinčių jį išsinuomoti.
Atsakyti
Pazystami iesko buto 1 kambario ir susidure su tokiais niuansais jog net dvi firmos pardavineja ta pati buta, ar tai imanoma, nes realiai taip but juk negali
Atsakyti
Eslauda xs,tikrai įmanoma.Pati ieškojau 1 k.b.,susidūriau su visokiausiais niuansais.Kelis kartus buvau susidūrusi,kad paduoti du skelbimai tam pačiam butui,skirtingomis kainomis.Ir dar,yra keleta skelbimų,kuriuos skelbia,kiek jau aš žinau,kokius 3 mėnesius.Ir kaip nekeista,kaina labai pigi.Tai ar nekyla įtarimų?Vadinasi,kažkam tai yra kokia tai nauda,kad jau tris mėnesius leidžia tokį skelbimą,nors užtokią kainą butas seniai būtų nupirktas.O agentūromis aš nusivylusi.Gal ne visos,bet dauguma turginių lygio:jeigu tik pajus,kad susidomėjai,ims kelti kainą.Taip kad atėję apžiūrėti buto,nereikškit garsiai emocijų
Atsakyti
QUOTE(Eslauda XS @ 2005 07 19, 20:11)
Pazystami iesko buto 1 kambario ir susidure su tokiais niuansais jog net dvi firmos pardavineja ta pati buta, ar tai imanoma, nes realiai taip but juk negali

tai taip
aš kai savo butą pardavinėjau tai laikraštyje pastebėjau net du tokius skelbimus kaip mano buto tik su skirtingais telefonais.
Atsakyti
QUOTE(Staarm @ 2005 07 13, 10:55)
Tad anot jo, kad firmoje istisas bylu maratonas, nes zmones vis mano, kad gali lengvai apeiti firmas, nors jie pasirase sutartis ir susitike su parduodamo busto savininku paslapcia apsikeicia telefono numeriais, jie i tai nekreipia demesio visikai, nes juk sutarti pasiraso pardavejas o ne pirkejas, tad pardavejui ir gresia atsakomybe uz sutarties nevykdyma, o del ju tegul jis ( pardavejas) tariasi asmeniskai kiek tik nori, jie vadovaujasi tik sutartimi. Ir ju nevykdymas yra irasytas ju sutartyse. Lygiai taip pat kaip sake Koste, kad suejus sutarties pasibaigimo terminui, padrdavejas jei apsigalvoja turi is anksto pranesti apie sutarties nutraukima ( t.y kad jis nebezada daugiau jos pratesti), nes kitu atveju, pavelavus tik dienele sutartis pratesiama automatiskai.

Taigi viskas normalu ir civilizuota mirksiukas.gif . Savo įsipareigojimus reikia vykdyti, jei to nenorit-nepasirašykit sutačių drinks_cheers.gif
Atsakyti
O as kaip tik dvejoju, ar susideti su agentura, ar ne.
Tik ka pradejom pardavineti mamos 1k. butuka, o jau 4 agenturos ( viena is ju - keliskart ) skambino ir ikyriai siulo savo paslaugas.
Aiskina, kad procentus pasiims is pirkejo, kad savo prasoma kaina gausiu, kad nereikes nieko tvarkyti, tik pas notara sutarti pasirasyti ( idomu, gal ir pazyma is rejestro paims uz mane, pagal (???) igaliojima ).
Tiesa, viena pasake, kad kiekvienas, pagal ekonomines logikos desnius, turi dirbti savo darba. ...As atsimusiau, kad pagal juos iseitu, kad ir vinies i siena ikalti negaliu, nes tai geriausiai atliktu statybininkas.
Vienzo, pasierzinom truputi. Dabar laukiu, kuri dar skambins, nes siandienos Noriu kaip tik yra mano skelbimas.
tongue.gif
Atsakyti
Aš tai biški pakraupus dėl tų agentūrų g.gif
Mes ieškojomės buto nuomai ir kadangi nelabai sekėsi, tai galvojom - dzin, sumokėsim tuos 100 ar 200Lt, bet užtai išsinuomosim ramiai butelį. Ir ką jūs galvojat. Visų pirma tai jie reikalauja pinigų į priekį, tipo sumokėk pinigus, o tada duosim tau kokių tel numerių. Nu ką aš žinau. O tuos tel, kuriuos duoda, tai iš tospačios alioreklamos.
Mes kai susiradom savo butą (per alioreklamą|), tai šeimininkė pasakojo kad skambina žmonės, kurie sako gavę jos telefoną iš agentūros, nors ji su jokia agentūra net nekalbėjo blink.gif Žodžiu jų darbą galėčiau pavadinti taip - apiplėšinėja žmones vidury baltos dienos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nightingale @ 2005 07 21, 08:17)
Aš tai biški pakraupus dėl tų agentūrų  g.gif
Mes ieškojomės buto nuomai ir kadangi nelabai sekėsi, tai galvojom - dzin, sumokėsim tuos 100 ar 200Lt, bet užtai išsinuomosim ramiai butelį. Ir ką jūs galvojat. Visų pirma tai jie reikalauja pinigų į priekį, tipo sumokėk pinigus, o tada duosim tau kokių tel numerių. Nu ką aš žinau. O tuos tel, kuriuos duoda, tai iš tospačios alioreklamos.

kokios agentūros ima iš anksto?
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 07 21, 11:18)

Ima- jei duoda, o duoda- jei nori tongue.gif
Jei rimtai, žmogus, kuriam kažko labai reikia, jei jis skuba, tampa pažeidžiamas, va tada visokie aferistai-profesionalai puikiai tuo pasinaudoja. Todėl mokykimės visokiems tarpininkams nedemonstruoti savo emocijų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 21 liepos 2005 - 12:58
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 07 21, 11:18)

Na pavadinimų nežinau, bet kelios, kuriose mes buvom tai Švtrigailos g-vėj. Ir dar porą vadybininkų telefonu sakė, tai net nežinau iš kokių ten agentūrų (atsiliepė paskambinus pagal buto nuomos sklebimą, ir ten nebuvo parašytas firmos pavad).
Atsakyti
O as pries kelias dienas pardaviau 1k. blokini buta Kaune.
Agenturos irgi po skelbimo pasirodymo kibo skambinti ir siulyti savo paslaugas, kai kurios - labai intensyviai, i diena po pora kartu. Kartais - su kvailokais argumentais, mazdaug, mes viska sutvarkome, man nieko daryti nereiks, tik ateiti pas notara, "gasdino", kad dabar visi butus perka tik is paskolu ir t.t. Man ju neprireike.
Pardaviau buta per 5 dienas. Skelbiau visuose imanomuose interneto psl. ir Noriu. Esme, aisku, kaina. Manau, ji buvo vidutine, ar kiek mazesne uz vidutine.
Taigi, Konsuela, jei dar nepardavei, tai sekmes 4u.gif
Atsakyti