Įkraunama...
Įkraunama...

Paleistuvė

i 
Skelbimai ieškau - parduodu - atiduodu ištrinti. Tokius talpinkite specialioje floros temoje.
Atsakyti
pas mane buvo per pora metu uzsistiebus per visa lango auksti, bet pradejo kazko lapai vysti, dziuti, tai virsune nuskyniau, ir is naujo auginu. biggrin.gif

vaikucius barsto, saknijasi, tik labai jau letai auga!.. 4u.gif
Atsakyti
Ar tiesa, kad paleistuve pasidaro efektyvi mazdaug, kai yra 3 metu senumo?

Turiu metu senumo paleistuve, ji man neveikia.. bandziau ir ant saves, ir ant vyro ir ant vaiku.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2012 03 19, 07:49)
Turiu metu senumo paleistuve, ji man neveikia.. bandziau ir ant saves, ir ant vyro ir ant vaiku.

kaip suprast "neveikia"?
pas mane jauna paleistuve, praeita vasara pasodinta, lasinti pradejau rudeni ax.gif
bandziau ir ant saves, ir ant vaiko
kai ilasinu vaikui, tai issiciaudi kokius 20 kartus, kvepavimas pagereja
tuo tarpu kai as isilasinu, ciaudau koki 1-2 kartus
Atsakyti
QUOTE(Sūpynės @ 2012 03 19, 09:44)
kaip suprast "neveikia"?
pas mane jauna paleistuve, praeita vasara pasodinta, lasinti pradejau rudeni ax.gif
bandziau ir ant saves, ir ant vaiko
kai ilasinu vaikui, tai issiciaudi kokius 20 kartus, kvepavimas pagereja
tuo tarpu kai as isilasinu, ciaudau koki 1-2 kartus

O musu seima visai neciaudo.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2012 03 19, 12:03)
O musu seima visai neciaudo.

reiskia dar anksti.siaip tiesa,paleistuve tinkama vaistams tik 3 metu ir senesne.jaunesne vaistams dar netinka 4u.gif
Atsakyti
NA, PAS MUS IR BUVO BENT 3-4M, UZBUJOJUS PER VISA LANGO AUKSTI>>> biggrin.gif
dEL PALEISTUVES NEZINAU, O APIE ALIJOSIU ESU GIRDEJUS, KAD TURI BUTI BENT KELETO METU, KAD IGAUTU DAUGIAU VAISTINGUJU SAVYBIU... 4u.gif
Atsakyti
Kalankė

Kalankė
© Sodo spalvos
Kalankė priklauso storalapinių (Crassulaceae) šeimai. Šis daugiametis pilkai žalias augalas yra kilęs iš Afrikos. Vaistinių savybių turi dvi jo rūšys: plunksninė kalankė (Kalanchoe pinnata) ir Daigremonto kalankė (Kalanchoe daigremontiana). Gaminant vaistus naudojami mėsingi kalankės lapai, kuriuose yra flavonoidų, nedidelis kiekis sutraukiamųjų medžiagų, mikroelementų, organinių rūgščių, polisacharidų ir mikroelementų (aliuminio, magnio, kalcio, silicio ir mangano). Prieš ruošiant preparatus rekomenduojama augalo nelaistyti savaitę, o nuskintus augalo lapus reikia šaltai palaikyti 5–7 dienas. Iš kalankės lapų išspaustos sultys naudojamos gydant žaizdas (turi unikalią savybę gydyti žaizdas nepaliekant randų) ir opas, parodontozę, ginekologines ligas, akių, ausų, nosies ir gerklės ligas, maitinančių motinų spenelių įtrūkimus (rekomenduojama užlašinti 3 lašiukus sulčių ant spenelio po kiekvieno maitinimo). Įrodyta, jog kalankės sultys turi antivirusinių savybių; iš jų buvo išskirtas antivirusinis faktorius, skatinantis medžiagos, panašios į interferoną, gamybą.

Taigi rekomenduojama prasidėjus gripo epidemijai imtis profilaktikos – lašinti po 2 lašiukus atskiestų vandeniu (3 kartus) sulčių į kiekvieną šnervę 2 kartus per dieną. Galima pasigaminti tepalą su kalankės sultimis, kuris puikiai tiks gydant ilgai negyjančias žaizdas, pragulas ir pūlinius procesus net su apmirusiais audiniais.

Skaitykite daugiau: http://gyvenimas.del...1#ixzz1v2V9YWdZ
Atsakyti
Super nuo slogos thumbup.gif vaikams patinka, ciaudo po 10 kartu maziausiai, nosi atleidzia...
Atsakyti
As visada naudoju vaikuciams paleistuve, pora lasiuku ir ciaudi burbulais smile.gif Pati auginu ir kitiems siulau thumbup.gif
Atsakyti
Auginu ir aš šį augaliuką, bet mano sūnui ji neveiksminga visiškai. Kažin gali būti dėl to, kad aš tuos vaikiukus nurenku, nes jau tiek jų prikrenta kad doh.gif .
Atsakyti