Įkraunama...
Įkraunama...

Paleistuvė

QUOTE(Amelita @ 2011 10 12, 14:05)
Pabandziau paleistuves lasus, na tos geles i nosi. Paemiau lapuka, nuploviau, sutarkavau, tada su saukstu paspaudziau tuos tarkius, isbego man sultys, pradzioje pabandziau siek tiek ilasinti vandenuko ir tada pabandziau ant vaiku, ant saves, ant MB. Nei vienas is musu neciaudejo, tada galvoju gal per daug ilasinau vandens i tas sultis, paemiau nauja lapuka ir vel viska padariau kaip dariau su pirmu, tik nelasinau i tas sultis vandens, gavosi grynos paleistuves sultys.Ir ka, niekam is musu nesuveike, nei vienas is musu neciaudejo.. Idomu kodel? g.gif    Net Nedutei ilasinau grynu sulciu, ji taip taip nei karto nenusiciaudejo. Ka dariau ne taip? Gal mano gele netinkama? Nesupratau... Laukiu komentaru, kas zinot...  g.gif

T

Turbut per jauna dar... Maniske kai jau buvo mazdaug pusmecio, va tada tik sultys tikrai veiksmingos buvo...
Atsakyti
mano paleistuve jauna
bet tikrai veikia
vaikas priciaudo iki 20 kartu
o as nuo tu paciu sulciu ir kiekio - 1 karta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sūpynės: 12 spalio 2011 - 13:46
Kazkada ir as labai ieskojau sios geles,bet jau kai nuspirkau is vienos mamytes,tada ir anyta is kazkur rado,bei kaimynai pradejo siulyti. smile.gif Teiva,mamos,labai daug tu vaikiuku yra,o kadangi labai gaila mesti,gal kuri nori? Pagalvojau,kad galima i kokia degtuku dezute priberti ju ir issiusti pastu. Turiu dar siek tiek praaugusiu,mazdaug spryndzio dydzio ir tikrai daug. Jei kuri noresit-rasykit,tikrai negaila,o ypac kai to reikia vaikiukams. smile.gif
Atsakyti
Ar esat kas nors patrumpine "paleistuve" kai nebera apatiniu lapu ir kotas isauga labai ilgas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2011 11 19, 22:20)
Ar esat kas nors patrumpine "paleistuve" kai nebera apatiniu lapu ir kotas isauga labai ilgas? blush2.gif

AS viena pries kokius gerus pora men,o kita "ant dienu". smile.gif nupjoviau prie paciu auksciausiu saknu kur buvo isleidusi ir i tai pati vazona ikisau. smile.gif Antra kur taip dariau,tai dar ir senaji stieba palikau zemeje. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milledi @ 2011 11 19, 23:44)
AS viena pries kokius gerus pora men,o kita "ant dienu". smile.gif nupjoviau prie paciu auksciausiu saknu kur buvo isleidusi ir i tai pati vazona ikisau. smile.gif Antra kur taip dariau,tai dar ir senaji stieba palikau zemeje. smile.gif

As galvoju nupjauti ir istatyti i stikline su vandeniu, kad isleistu saknis g.gif Tik nezinau ties kuria vieta pjauti. Mama sako, kad reikia pjauti istrizai, bet ar tai turi reiksmes?
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2011 11 20, 12:32)
As galvoju nupjauti ir istatyti i stikline su vandeniu, kad isleistu saknis g.gif Tik nezinau ties kuria vieta pjauti. Mama sako, kad reikia pjauti istrizai, bet ar tai turi reiksmes?

Kadangi pas mane ant pacio stiebu buvo isaugusiu saknu,tai as pjoviau ki 1 cm zamiau ju. rolleyes.gif Na del istrizo pjovimo deja as nieko negaliu pasakyti. schmoll.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Ir vėl turim slogą doh.gif Turim ir paleistuvę, lašinu, bet maniškė nečiaudi g.gif
Atsakyti

i 
Yra tema floroje apie parduodamus ir perkamus augalus, čia ne skelbimų lentą. Žinutės ne į temą apie pirkimą- pardavimą pašalintos, kitą kartą nariams bus skiriami įspėjimai.
Atsakyti
O pasalinio poveikio nera lasinant paleistuves sultis nosin?Tarkim gleivine pazeidziama,ikvepus kazkokio poveikio negero ar kazko panasaus... ?
O ju buna paprastose geliu parduotuvese ar cia retas augalas ir tik is ranku i rankas galima gauti? smile.gif
Atsakyti
O gali buti, kad auginu paleistuve, bet ji nepaleistuvauja, t.y. neveda vaiku.. Nera nei vieno. Paleistuve auginu nuo 2011 metu vasaros.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2012 01 08, 18:18)
O gali buti, kad auginu paleistuve, bet ji nepaleistuvauja, t.y. neveda vaiku.. Nera nei vieno. Paleistuve auginu nuo 2011 metu vasaros.

mano paleistuve igi prastokai auga
vaikiuku yra, bet jie tupi zemej ir tiek
kaltinu ziema, tikiuosi pavasari prades geriau augti
Atsakyti