QUOTE(vaivos juosta @ 2009 10 09, 20:08)
Atėjau sukūsti

.
Perskaičiau visą temą, kažko stebuklingo neatradau, bet stengsiuos

.
Nu pagaliau, panasaus periodo-svorio metimo kolege! Tai kiek, ponia, nukrito ir kiek liko??? Del keliu nervinates? Man stabilus 10 ramybes neduod, nors mazoji valgo kas 2 val. (per 1 men paaugo 7 cm, dabar pamatau su savo cm, tai bus apie 6 cm...Tevas kaip ir krepsinykas)
Papildyta:
QUOTE(PienėsPūkas @ 2009 10 10, 12:40)
Aišku, kiti sakys, nu pagaliau ir tu kaip padorus žmogus atrodai. Va, o mano padoraus žmogaus samprata kitokia - reikia pradanginti dar kokius 3 kg
A ūkininkų maistu aš vadinu mėsytės valgymą su bulvyte, pusryčiams ar vakarienei grūdų košytę. Iki nėštumo mėsą tik su daržovėmis šlamščiau ( čia ne dėl svorio - man taip skaniau, bulvių, grūdų nemėgstu). O dabar daržovės - tabu, vaisiai - tabu, pieno produktai - tabu. O valgyti tai laaaaabai norisi.

O kas belieka šlamšimui: bulvytės, mėsytė, košytė, bandelės......
Nors su pirmuoju svoris ilgai stovėjo vietoje, o po to paslaptingai kažkur pranyko, bet vaikas žiauriai neramus buvo

Dėl to ir sakau kantrybės ir dar kartą kantrybės
Aga, man irgi taip sakyt pradejo: pagaliau kaip normali moteris atrodai. O man tai norisi kaip anksciau...As tai visada mesa viena valgydavau, uzsigerdama raufdonu vynu. Dabar niekuo neuzsigeriu. "Kaip vilkai", uosviene sako...
O as valgau: varske, jogurtus, kosytes, kartais labai mesa, bananus, is darzoviu tik kalafijorus ir cukinija. Psio, nes saldumynus nuo 5d. uzrisau! Dzinsai lyg ir laisvesni, bet gal issitampe? Sversiuos tik 18d....