Įkraunama...
Įkraunama...

kaip sukūsti žindant?

Nu moteros, nesiparinkit taip biggrin.gif

Grįš tas svoris į savo vietą. Svarbiausia - kantrybė. Kol maitinam, tai kokį maistą valgom? - Košytė, mėsytė, varškytė, tarpuose saldumynai. Baigsim maitinti, grįšim prie salotų, vaisių, daržovių ir dings tas viršsvoris 4u.gif
Aišku, dar vaikučių pagalbos reik: būtų be galo judrūs, miegotų vežime tik kol jis važiuoja, naktimis nemiegotų, dienomis neverktų tik tada kai po kambarius ant rankų nešiodamas lakstai biggrin.gif Tada ir figūra, ir svoris idealūs pasidaro ( arba mažesni nei idealūs). Čia juodas jumoras blush2.gif . Ir aš noriu tilpti jau į savo drabužius, nors dar tik trys savaitės po gimdymo, ir į svarstykles piktai šnairuoju. Kažkur skaičiau tokį pasakymą: kol valgom kai ūkininkės, tai ir atrodom kaip ūkininkės. Tai ir nesiparinu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PienėsPūkas @ 2009 10 09, 14:52)
Nu moteros, nesiparinkit taip  biggrin.gif

Grįš tas svoris į savo vietą. Svarbiausia - kantrybė. Kol maitinam, tai kokį maistą valgom? - Košytė, mėsytė, varškytė, tarpuose saldumynai. Baigsim maitinti, grįšim prie salotų, vaisių, daržovių ir dings tas viršsvoris  4u.gif
Aišku, dar vaikučių pagalbos reik: būtų be galo judrūs, miegotų vežime tik kol jis važiuoja, naktimis nemiegotų, dienomis neverktų tik tada kai po kambarius ant rankų nešiodamas lakstai  biggrin.gif Tada ir figūra, ir svoris idealūs pasidaro ( arba mažesni nei idealūs). Čia juodas jumoras  blush2.gif . Ir aš noriu tilpti jau į savo drabužius, nors dar tik trys savaitės po gimdymo, ir į svarstykles piktai šnairuoju. Kažkur skaičiau tokį pasakymą: kol valgom kai ūkininkės, tai ir atrodom kaip ūkininkės. Tai ir nesiparinu  biggrin.gif

Sveika,mamyte! Sakai,nesiparini...A tai ko po tokios temas landai? cool.gif Geraja prasme, aisku rolleyes.gif
Niu, as kaip ukinyke nevalgiau,nevalgau ir nevalgysiu! Tada, vadinasi,taip ir neatrodau...Itariu, kad jau pakrito kg pagal dzinsus. Receptas? Nebelipu kasdien ant svarstykliu, o veidrodyje lyg ir grazu vaizda pradedu reget.. (i kitus rubus nelendu,kad gera nuotaika islaikyciau)
Atsakyti
mano patarimas toks, maziau, bet dazniau valgykite, ir geriau sukirsti banana, nei bulkute susveisti, vat ir viskas mirksiukas.gif As numeciau 27kg taip mirksiukas.gif
Atsakyti
Atėjau sukūsti pioneer.gif smile.gif .
Perskaičiau visą temą, kažko stebuklingo neatradau, bet stengsiuos smile.gif .
Atsakyti
Nu mano svarstyklės bjaurybės ant vienos padalos užstrigo nors tu ką biggrin.gif Aišku, kiti sakys, nu pagaliau ir tu kaip padorus žmogus atrodai. Va, o mano padoraus žmogaus samprata kitokia - reikia pradanginti dar kokius 3 kg
A ūkininkų maistu aš vadinu mėsytės valgymą su bulvyte, pusryčiams ar vakarienei grūdų košytę. Iki nėštumo mėsą tik su daržovėmis šlamščiau ( čia ne dėl svorio - man taip skaniau, bulvių, grūdų nemėgstu). O dabar daržovės - tabu, vaisiai - tabu, pieno produktai - tabu. O valgyti tai laaaaabai norisi. blush2.gif biggrin.gif O kas belieka šlamšimui: bulvytės, mėsytė, košytė, bandelės...... doh.gif

Nors su pirmuoju svoris ilgai stovėjo vietoje, o po to paslaptingai kažkur pranyko, bet vaikas žiauriai neramus buvo g.gif Dėl to ir sakau kantrybės ir dar kartą kantrybės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PienėsPūkas: 10 spalio 2009 - 11:44
Sakyciau grizau i pries nestuma buvusi svori, bet vaizdas veidrodyje, tai tikrai skiriasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 10 09, 20:08)
Atėjau sukūsti  pioneer.gif  smile.gif .
Perskaičiau visą temą, kažko stebuklingo neatradau, bet stengsiuos  smile.gif .

Nu pagaliau, panasaus periodo-svorio metimo kolege! Tai kiek, ponia, nukrito ir kiek liko??? Del keliu nervinates? Man stabilus 10 ramybes neduod, nors mazoji valgo kas 2 val. (per 1 men paaugo 7 cm, dabar pamatau su savo cm, tai bus apie 6 cm...Tevas kaip ir krepsinykas)
Papildyta:
QUOTE(PienėsPūkas @ 2009 10 10, 12:40)
Aišku, kiti sakys, nu pagaliau ir tu kaip padorus žmogus atrodai. Va, o mano padoraus žmogaus samprata kitokia - reikia pradanginti dar kokius 3 kg
A ūkininkų maistu aš vadinu mėsytės valgymą su bulvyte, pusryčiams ar vakarienei grūdų košytę. Iki nėštumo mėsą tik su daržovėmis šlamščiau ( čia ne dėl svorio - man taip skaniau, bulvių, grūdų nemėgstu). O dabar daržovės - tabu, vaisiai - tabu, pieno produktai - tabu. O valgyti tai laaaaabai norisi.  blush2.gif  biggrin.gif O kas belieka šlamšimui: bulvytės, mėsytė, košytė, bandelės......  doh.gif

Nors su pirmuoju svoris ilgai stovėjo vietoje, o po to paslaptingai kažkur pranyko, bet vaikas žiauriai neramus buvo  g.gif  Dėl to ir sakau kantrybės ir dar kartą kantrybės  4u.gif

Aga, man irgi taip sakyt pradejo: pagaliau kaip normali moteris atrodai. O man tai norisi kaip anksciau...As tai visada mesa viena valgydavau, uzsigerdama raufdonu vynu. Dabar niekuo neuzsigeriu. "Kaip vilkai", uosviene sako...
O as valgau: varske, jogurtus, kosytes, kartais labai mesa, bananus, is darzoviu tik kalafijorus ir cukinija. Psio, nes saldumynus nuo 5d. uzrisau! Dzinsai lyg ir laisvesni, bet gal issitampe? Sversiuos tik 18d....
Atsakyti
Aha, su saldumynais irgi užrišau. Pas vaikį pienligė. doh.gif O cukrus gera terpė tiems grybams daugintis. Atidarau saldumynų spintelę, pahipnotizuoju, pagalvoju, kad kitus galiu apgauti, bet savęs - ne ir uždarau biggrin.gif
O su daržovėmis tai dabar susipykusi. Po gimdymo pačios žarnynas išprotėjęs - baubia, gurgia baisiausiai - vienos dujos, tai ir pas vaiką tas pats. Tai ir "sėdau" ant kelių produktų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(visai kitokia @ 2009 10 10, 13:28)
Nu pagaliau, panasaus periodo-svorio metimo kolege! Tai kiek, ponia, nukrito ir kiek liko??? Del keliu nervinates? Man stabilus 10 ramybes neduod, nors mazoji valgo kas 2 val. (per 1 men paaugo 7 cm, dabar pamatau su savo cm, tai bus apie 6 cm...Tevas kaip ir krepsinykas)

biggrin.gif oi, ne ponia aš, aš tik šiaip gerai atrodau. biggrin.gif

Nukrito 10 ir stabilu. Stabiliai valgau. Viską. Ypač "Urigos" sūrelius ( nes mano kaime jų gaminimo fabrikas stovi, tai tiesiai iš įmonės parsinešu "po pigiai" ). biggrin.gif
Siekiamybė - 69 kg. Skaičius toks visai nieko biggrin.gif .
Dabar svarstyklės rodo kažkokį kosmosą doh.gif cool.gif , džinsai tinka tik vieni, tympos jau nusibodo, spintos nepraveriu, kad nesinervinčiau ir pienas nedingtų biggrin.gif .

Kieeeeeek tavo mažė paaugo???????? septyyyyynis???? Maniškė vos du sukrapštė ( aš tai beveik 180 cm, tėvas irgi ne " bezduks").

buvom šiandien pirmam rimtam išėjime į žmones biggrin.gif - derliaus šventė vyko mieste.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivos juosta: 10 spalio 2009 - 18:47
Su toookia savo isvaizda reikia tik kantrybes! As jau maniau, kad isejai i sooonus ir sudie 65 kg. Taigi tiek uzsibrezei! Kas cia per 69 kg??? rolleyes.gif
O mes su savo maze jau po 5d.- ant rytojaus is po ligonines israsymo- Kaune Hanzos dienose dalyvavom blush2.gif KAzkaip didelis laimes pojutis man buvo ir norejosi zmonetis zmonetis zmonetis! Tiesa, kas 15 min ejau prisest, nes nugara suimdavo. O dabar toks jausmas, kad Lukne ne 2 men bus, o kokio pusmecio!

Per savaite be saldumynu -700 g (ai, neiskenciau ir uzlipau ant svarstykliu.) Jei taip kiekviena savaite- tai thumbup.gif
Atsakyti
Geriausia ir veiksmingiausia dieta - ME (Maziau Esti).

Kaip as sukudau zindydama - mazai edziau, ir tai tik kruopas ant vandens ir su alyvuogiu aliejaus sauksteliu. Nuo 84kg iki 65 per 7 menesius.

Uztai kai meciau zindyt yahoo.gif ir meciau ME dieta - nu savaime suprantama, reikejo atsigriebti ir pradejau valgyt iprasta maista, per 3 men. uzaugo 10 kg.
Daba laukiu, kol vel zindyt reiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(visai kitokia @ 2009 10 11, 15:05)
65 kg. Taigi tiek uzsibrezei! Kas cia per 69 kg??? rolleyes.gif

Dūsauti dar tik galiu apie tokius skaičius besvajodama... cool.gif
QUOTE(linuke @ 2009 10 11, 15:28)

Daba laukiu, kol vel zindyt reiks  biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti