laba diena jau...! uch kaip laikas bega...ka tik juk atsikeliau...niu, apie 8 val...
as vakar visokiu grudu prisipirkau... selenu, 7-grudu su linu seklom, saulegrazu. ir atradau latvisku daigintu grudu poka. perskaiciau, kad tinka maitinanciom bei nestukem, tai automatiskai isimeciau i vezima.
ryte...sugromuliavau selenu sauksta su stikline vandens (nepatiko visai, a le organizmo sluota, sotumo duoda) ir nuejau maitint maziuke. ji valgo, mano selenai bringsta.. lotuliukas.gif po valandos i varske isimeciau daigintu grudu ir cia jau buvo skaniau... iki dabar dar valgyt nenoriu! thumbup.gif o naudingu medziagu tai gavau kaip reikiant..
ziuresim kiek trauksiu su tais grudais...jauciuos kaip kokia vistela..
gal kas susigundys?
QUOTE(visai kitokia @ 2009 10 12, 12:42)
laba diena jau...! uch kaip laikas bega...ka tik juk atsikeliau...niu, apie 8 val...
as vakar visokiu grudu prisipirkau... selenu, 7-grudu su linu seklom, saulegrazu. ir atradau latvisku daigintu grudu poka. perskaiciau, kad tinka maitinanciom bei nestukem, tai automatiskai isimeciau i vezima.
ryte...sugromuliavau selenu sauksta su stikline vandens (nepatiko visai, a le organizmo sluota, sotumo duoda) ir nuejau maitint maziuke. ji valgo, mano selenai bringsta.. lotuliukas.gif po valandos i varske isimeciau daigintu grudu ir cia jau buvo skaniau... iki dabar dar valgyt nenoriu! thumbup.gif o naudingu medziagu tai gavau kaip reikiant..
gal kas susigundys?
gal kas susigundys?

Stiprybės ir valios geležinės linkiu! Tadum viskas bus 55 kg (suprask "čiki")

QUOTE(linuke @ 2009 10 12, 14:53)
valios tai rasiu su kaupu, jei bus bent sioks toks poveikis savaites begyje. o 55 kg cia man taip linki ant 174 cm??? bus gerai pradziai ir 65, o tolimesniam rezultatui ir 60 kg
QUOTE(visai kitokia @ 2009 10 12, 15:00)
valios tai rasiu su kaupu,
va šito daikto pas manį tai nei su žiburiu dabar nerastų....

su kruopom, sakai, prasidėt?

ir kame čia pas mane bėda? nežinau...

vakare prazliumbiau, siandien su vyru kalbet nebenoriu, nuo savaitgalio taip...Jauciuosi vienisa, nemylima, nesvarbi, visus kampus viena laikanti. Vyras, tipo, nama stato ir prie kompo kirmyja. Visos jo pareigos! Gal koki pyragaiti ikirst???
QUOTE(visai kitokia @ 2009 10 13, 14:16)
vakare prazliumbiau, siandien su vyru kalbet nebenoriu, nuo savaitgalio taip...Jauciuosi vienisa, nemylima, nesvarbi, visus kampus viena laikanti. Vyras, tipo, nama stato ir prie kompo kirmyja. Visos jo pareigos! Gal koki pyragaiti ikirst???
Ikirsk

O man visai nebesekas mest svori

QUOTE(Ryški @ 2009 10 13, 15:58)
Aisku. Tik cia vienos kudinasi po 1-2 gimdymo men. (As pvz), o kitos kaip protingos moteros: po pusmecio ir veliau. Kiek kg kankina? Pasipasakok
QUOTE(visai kitokia @ 2009 10 13, 16:17)
Aisku. Tik cia vienos kudinasi po 1-2 gimdymo men. (As pvz), o kitos kaip protingos moteros: po pusmecio ir veliau. Kiek kg kankina? Pasipasakok
Noriu visai nedaug, tik įlysti į savo senas drapanas

Iš viso turėjau +15, valios buvo 8 kg nuridenau, dar 7 kg liko, valia dingo saldumynai tooookie skanūs.

Bet sakau gal forume su "komanda" bus lengviau numesti.

QUOTE(Ryški @ 2009 10 13, 16:37)
Noriu visai nedaug, tik įlysti į savo senas drapanas
Į visus įsispraudžiu, bet nei užsitraukia užtrauktukas, nei kojos lankstosi dėl per didelio aptempimo.
Žiūriu mūsų vaikai amžiumi nedaug skiriasi.
Iš viso turėjau +15, valios buvo 8 kg nuridenau, dar 7 kg liko, valia dingo saldumynai tooookie skanūs.
Dabar 65 sveriu
O noriu iki buvusio svorio grįžt - bent 58.

Tai tie -8kg ir leliaus deka?A ugis koks??? As tai 174cm, noreciau 63kg, idealu ir 60, bet bus gerai pradziai ir 65
QUOTE(visai kitokia @ 2009 10 13, 19:58)
Tai tie -8kg ir leliaus deka?A ugis koks??? As tai 174cm, noreciau 63kg, idealu ir 60, bet bus gerai pradziai ir 65
Jo žindymas ir valia 8 kg nurideno.

Aš tuos +15 paminėjau kaip likusius po gimdymo jau, o šiaip apie +22 buvau priaugusi per

Iš tikrųjų noriu ir žindyti būtinai, ir svorio numest ir pieno kokybei ir kiekybei nepakenkt

QUOTE(visai kitokia @ 2009 10 13, 14:16)
Vyras, tipo, nama stato i
O maniškis stato garažą. Tą mėnesį, kurį buvo gavęs atostogų, jis praktiškai jame ir gyveno - pareidavo pietų ir miegot

QUOTE(Ryški @ 2009 10 13, 15:58)
Prijamsim

Man reikia kokią datą nusistatyt nuo kada liaut ėst.. ir pradėt normaliai žmoniškai valgyt... arba jau kai kas iš šalies drėbs tiesiai į akis, kad užpakalis kaip tvarto durys, gal tada susiimsiu. Nes dabar tai mano "figūra" patenkinta tik mano mama, nes kai svėriau 65, tai ji mane pamačius valerijonus gerdavo .