Įkraunama...
Įkraunama...

kaip sukūsti žindant?

aš kai pirmą vaiką pagimdžiau po 4 dienų paskaitose sėdėjau biggrin.gif , o dabar jau net 2 savaitės-miške vaikščiojau su savo šunimis jau tą dieną kai iš ligoninės grįžau smile.gif . Man tai terapija
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2009 10 14, 13:56)
aš kai pirmą vaiką pagimdžiau po 4 dienų paskaitose sėdėjau  biggrin.gif , o dabar jau net 2 savaitės-miške vaikščiojau su savo šunimis jau tą dieną kai iš ligoninės grįžau  smile.gif . Man tai terapija

Ech, tau tik ir kalbėt apie likusius kg.Su tavo apsukomis nutirps jie tau nepastebimai . Pamatysi.
Po antro gimdymo į senąsias vėžias grįžau kažkur po 3,5 mėn. Db atrodau taip pat kaip ir būdama 17 metų. Šį mėn. žadu atjunkyti savo panelytę, žiūrėsime ar svoris padidės. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(visai kitokia @ 2009 10 14, 13:49)
stabdyk, ponia, arklius! liaudis sneka, kad 6 sav. po gimdymo, moteris kaip ir viena koja dar grabe..o tu jau po 2 sav. is saves max programa spausdi...ir tau ne 25 cool.gif  lotuliukas.gif
bet, aisku, kad junkis prie musu!neissigaaask

blynas, rimtai, as kazkaip net nesusimasciau doh.gif as irgi 6 savaites save labai saugojau, nes dar visi galai tempe, skaudejo... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2009 10 14, 13:56)
aš kai pirmą vaiką pagimdžiau po 4 dienų paskaitose sėdėjau  biggrin.gif , o dabar jau net 2 savaitės-miške vaikščiojau su savo šunimis jau tą dieną kai iš ligoninės grįžau  smile.gif . Man tai terapija

Ne, moralizuot yra viena, o gyvent praktiskai- yra jau kas kita. Man duok kitus pamokyt! bigsmile.gif As pvz. po 2CP antra diena jau i 2a lipau, susirietus, galva svaigo, bet norejau su vyru maze pediatrei parodyt. O grizus is ligonines kita diena- jau vaisktinejau po LAisves al. uz pilvo susiemus bigsmile.gif Po 6d. su lopsiu ir vyresniaja is 4a.nuvaziavom i sveikatos centra skiepu, mergaites registracijos, i Maxima...Kaiminkos ant langu kabojo ir galvas kraipe...O dabar jauciuos ne kaip po 2 men, o kaip po 2 metu. Tik sirdy- liudna...O siaip vezu kaip su geriausiom batarkem
Atsakyti
Tai kur dingot? Ar taip sukudot, kad jegu ner prisliaut prie kompo? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(visai kitokia @ 2009 10 17, 09:22)
Tai kur dingot? Ar taip sukudot, kad jegu ner prisliaut prie kompo? cool.gif

man paaaaaaaapąąąąą skaaauda doh.gif doh.gif doh.gif cool.gif cool.gif cool.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif vienintelį.... kūstu nuo skausmo... vakar per naktį mažė išžindo, dieną buvo visai gerai, dabar vėl - apsisisiot galiu......
Atsakyti
oi, uzuojauta...laikykis!
Atsakyti
labas rytas...

...nuo 05.10 mano svoris nepakito verysad.gif verysad.gif verysad.gif pries savaite -700g, o dabar tie patys ir vel ant svarstykliu. taigi, 75 kg. verysad.gif nukrito 8kg ir vsio.. +10 kg lieka nuo 2 pastojimo ir 13kg nuo pirmo...liudna sirdy juodai...su tokia viltim lipau isvysti nors keliais 100g maziau...juk maista ziuriu, grudus valgau, saldumynam stop! nei kepto maisto, nei sunkaus...tikrai viskas sveikai ir isgrynintai!!! ir nieko!!!!

kazkaip reikia mintis pertvarkyt, kad privalau save mylet ir rubuile...ir taip turiu gyvent iki vasario...(as kazkaip durnai gal nusistacius, kad maitinsiu puse metu, o paskui viskas)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visai kitokia: 18 spalio 2009 - 09:37
Žindant nesikūdinau, nes nežinojau, kad "reikia" smile.gif Bet abu kartus svoris krito ir sugrįžo į pradinį bei dar mažesnį. Nieko nedariau specialiai. Gyvenkite ir džiaukitės, tai tiek.
Atsakyti
Kol zindziau galejau valgyti kiek noriu, svoris buvo -5 kg nei pries nestuma.
Nutraukus zindyma, 2 kg sugrizo. Taigi, pats zindymas man buvo pati geriausia dieta thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ciuke @ 2009 10 18, 11:08)
Kol zindziau galejau valgyti kiek noriu, svoris buvo -5 kg nei pries nestuma.
Nutraukus zindyma, 2 kg sugrizo. Taigi, pats zindymas man buvo pati geriausia dieta  thumbup.gif  wub.gif

vis tikiuosi, kad prades judintis. Zindau daug ir daznai, bet ant liniju per 2men nieko nesijaucia.
Atsakyti
QUOTE(visai kitokia @ 2009 10 12, 12:42)

ryte...sugromuliavau selenu sauksta su stikline vandens (nepatiko visai, a le organizmo sluota, sotumo duoda) ir nuejau maitint maziuke. ji valgo, mano selenai bringsta.. lotuliukas.gif

bigsmile.gif kokia gera ideja thumbup.gif Aciu 4u.gif

QUOTE(visai kitokia @ 2009 10 13, 14:16)
vakare prazliumbiau, siandien su vyru kalbet nebenoriu, nuo savaitgalio taip...Jauciuosi vienisa, nemylima, nesvarbi, visus kampus viena laikanti. Vyras, tipo, nama stato ir prie kompo kirmyja. Visos jo pareigos! Gal koki pyragaiti ikirst???

Mes ir cia zinok panasios biggrin.gif Mano vyrelis irgi name dienas leido kol buvo tevystes atostogose, o dabar dar ir po darbo ten doh.gif
As pikta kaip ziezula, nes jokios paramos, jokio demesio negaunu... Iskrendu pas tevus po dvieju savaiciu, gal atsigausiu, pasishopinsiu, svoris kristi prades rolleyes.gif Ale pirksiu drabuzius, kaip ant save kudos, dyzdziu mazesnius, bus akstinas liekneti blush2.gif

QUOTE(visai kitokia @ 2009 10 14, 10:38)
O man kas? Niu, bet mane labiausiai netvarka ir nervina..

Man tas pats doh.gif Visi jaukia namus, o tvarkau as viena. Mane nervina ne ten padeti daiktai, bet kur pastatyti nesvarus puodeliai ir t.t. As taip negaliu gyventi blush2.gif
QUOTE(visai kitokia @ 2009 10 17, 09:22)
Tai kur dingot? Ar taip sukudot, kad jegu ner prisliaut prie kompo?

ZINOK MANO KOMPAS BUVO SUGEDES.... KAIP LIUDEJAU verysad.gif

Mano rezultatai nekokie lieknejime... valgau labai nedaug, nukrito 1 kg.
As zinau save... tam, kad numesciau svori, as turiu badauti. Pazistu save...
Prisipazinsiu - taip ir darau... daug geriu, valgau minimaliai. Gydytojai isbrauke is mano raciono VISUS pieno produktus verysad.gif tai dabar ir sumustiniai nebeskanus. Saldumynu noriu... vis dar vaikstau su nesciosios dzinsais... gerai, kad jie pazemintu liemeniu, o ne su ta placia juosta ant pilvo, tai dar ne taip baisiai atrodau... Si ryta sveriau 68,3. Dabar prisivalgiau aviziniu sausainiu verysad.gif
Ir netiesa, kad maitinant reikia valgyti schmoll.gif Maitinant reikia GERTI!! As kai maitinau savo viduriniuke, tai irgi teko svori mesti ziauriom priemonem... ir nieko - priauginejo labai gerai. BAdavimas maitinant kenkia mamai, bet ne vaikiukui.
Tik as jokiu budu neskatinu ne vienos Jusu badauti, tai yra negerai, labai negerai... bet as taip darau, nors sunkiai sekasi, kadangi apetitas siaubingas.

Sveikos prisijungusios naujokeles 4u.gif
Papildyta:
Blyn... paiurejau sanas savo zinutes sitoje temoje... per dvi savaites svoris nukrito 1 kg... verysad.gif o kiek pastangu dejau... kiek nevalgiau verysad.gif kentejau... jau tstogas vaziuoja verysad.gif
Atsakyti