QUOTE(visai kitokia @ 2009 10 12, 12:42)
ryte...sugromuliavau selenu sauksta su stikline vandens (nepatiko visai, a le organizmo sluota, sotumo duoda) ir nuejau maitint maziuke. ji valgo, mano selenai bringsta.. lotuliukas.gif

kokia gera ideja

Aciu
QUOTE(visai kitokia @ 2009 10 13, 14:16)
vakare prazliumbiau, siandien su vyru kalbet nebenoriu, nuo savaitgalio taip...Jauciuosi vienisa, nemylima, nesvarbi, visus kampus viena laikanti. Vyras, tipo, nama stato ir prie kompo kirmyja. Visos jo pareigos! Gal koki pyragaiti ikirst???
Mes ir cia zinok panasios

Mano vyrelis irgi name dienas leido kol buvo tevystes atostogose, o dabar dar ir po darbo ten
As pikta kaip ziezula, nes jokios paramos, jokio demesio negaunu... Iskrendu pas tevus po dvieju savaiciu, gal atsigausiu, pasishopinsiu, svoris kristi prades

Ale pirksiu drabuzius, kaip ant save kudos, dyzdziu mazesnius, bus akstinas liekneti
QUOTE(visai kitokia @ 2009 10 14, 10:38)
O man kas? Niu, bet mane labiausiai netvarka ir nervina..
Man tas pats

Visi jaukia namus, o tvarkau as viena. Mane nervina ne ten padeti daiktai, bet kur pastatyti nesvarus puodeliai ir t.t. As taip negaliu gyventi
QUOTE(visai kitokia @ 2009 10 17, 09:22)
Tai kur dingot? Ar taip sukudot, kad jegu ner prisliaut prie kompo?
ZINOK MANO KOMPAS BUVO SUGEDES.... KAIP LIUDEJAU
Mano rezultatai nekokie lieknejime... valgau labai nedaug, nukrito 1 kg.
As zinau save... tam, kad numesciau svori, as turiu badauti. Pazistu save...
Prisipazinsiu - taip ir darau... daug geriu, valgau minimaliai. Gydytojai isbrauke is mano raciono VISUS pieno produktus

tai dabar ir sumustiniai nebeskanus. Saldumynu noriu... vis dar vaikstau su nesciosios dzinsais... gerai, kad jie pazemintu liemeniu, o ne su ta placia juosta ant pilvo, tai dar ne taip baisiai atrodau... Si ryta sveriau 68,3. Dabar prisivalgiau aviziniu sausainiu
Ir netiesa, kad maitinant reikia valgyti

Maitinant reikia GERTI!! As kai maitinau savo viduriniuke, tai irgi teko svori mesti ziauriom priemonem... ir nieko - priauginejo labai gerai. BAdavimas maitinant kenkia mamai, bet ne vaikiukui.
Tik as jokiu budu neskatinu ne vienos Jusu badauti, tai yra negerai, labai negerai... bet as taip darau, nors sunkiai sekasi, kadangi apetitas siaubingas.
Sveikos prisijungusios naujokeles
Papildyta:
Blyn... paiurejau sanas savo zinutes sitoje temoje... per dvi savaites svoris nukrito 1 kg...

o kiek pastangu dejau... kiek nevalgiau

kentejau... jau tstogas vaziuoja