Įkraunama...
Įkraunama...

kaip sukūsti žindant?

man tik labai idomu: kaip cia taip maitinant ir valgant nedideliais kiekiais 3-4 x be griesinimu svoris nekrenta? Kaip cia paaiskinti mediciniskai? Ar skysciai tyvuliuoja visam kune?
jesusmarja nu, vakar ryte varske grudeta su daigintais kvieciais ir latte kava, pietums subaigiau dukrytes darzoviu sriuba su galkutem, vakare sviezios lydekos du gabalus ir viskas. juoda arbata su pienu i tarpus. nezindant butu minus 1 kg tai tikrai! o man - 200g. kaip cia tas procesas vyksta? g.gif
Atsakyti
4u.gif na nezinau,bet kai as zindziau savaji tai kilogramu priaugo blink.gif
Atsakyti
Siandien įsispraudžiau į savo senus džinsus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarėtarė @ 2009 10 20, 20:35)
Siandien įsispraudžiau į savo senus džinsus  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aik tu sau bigsmile.gif thumbup.gif
Kaip as laukiu sitoooo momentooo!!!! blush2.gif

Atsakyti
visai kitokia - ant vandens perėjai? biggrin.gif - pagal avatarą sprendžiu. ( ans man gražesnis buvo blush2.gif , iš kur ėmus jį buvai? blush2.gif )

sako, geras pavyzdys užkrečia - nusipirkau kelias dėžes įvairiausių grūdų košių - vakarienė visai gardi gavosi, net vyras tos košės kabino, tik dar po to lindo į šaldytuvą lašinių biggrin.gif .
Atsakyti
Man tai mano vyras gera motyvacija: pats stengiasi nesustorėti, daug sportuoja, saldumynų mažiau vartoti bando. Tai kaip aš nuo jo atsiliksiu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos. Nebespėju visų padrūškių SM'e aplakstyt biggrin.gif Gyvenu normaliai, valgau pusėtinai... Prieš miegą negaliu atsisakyt suvalgyt sūrelį su arbata. blush2.gif

Aš turiu lanką, mokėjau 55 Lt iš Senukų, gerai padaužo, bet noriu platesnio biški. Gal kuri norit perpirkti? Atiduočiau už 50 Lt su visom pašto išlaidom, jum tik tereiktų jį iš ten pasiimti. Nes jis tikrai naujas, beje metalinis. smile.gif Nors vizualiai atrodo kaip aliuminis, jau buvau išsigandus kad išdūrė mane, ale kai kai pradedi sukti pasijaučia smagumas. smile.gif Jei per brangu dar pasiderėkim. smile.gif
Atsakyti
o tikrai tas lankas efektyvu??? g.gif man kažkaip vaikiškai rodos tas sukimas.... blush2.gif kažin apatinei kūno daliai lanko nėra sukurta? biggrin.gif turbūt kokį lanką ant burnos reik užsidėt, tada mačys geriausiai tongue.gif .

buvom svertis ir matuotis su ieva šiandien - 5500 g ir 58 cm. kiek mūsų bendraamžė kolegė Luknė turi? smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 10 20, 21:19)
visai kitokia - ant vandens perėjai?  biggrin.gif  - pagal avatarą sprendžiu. ( ans man gražesnis buvo  blush2.gif , iš kur ėmus jį buvai?  blush2.gif )

sako, geras pavyzdys užkrečia - nusipirkau kelias dėžes įvairiausių grūdų košių - vakarienė visai gardi gavosi, net vyras tos košės kabino, tik dar po to lindo į šaldytuvą lašinių  biggrin.gif .

aga, noreciau gyvent vandeniu. Net is lauko gryzus, atsidarau saldytuva ir galvoju, ka cia suvalgyt? Verdu ir vel eilini karta kose...7-iu grudu su linu seklom. Man kaip skanuuuu!

Bet liniuotes Tavo vis dar neeer..
Papildyta:
QUOTE(Ryški @ 2009 10 20, 23:54)
Sveikos. Nebespėju visų padrūškių SM'e aplakstyt  biggrin.gif Gyvenu normaliai, valgau pusėtinai... Prieš miegą negaliu atsisakyt suvalgyt sūrelį su arbata.  blush2.gif

Aš turiu lanką, mokėjau 55 Lt iš Senukų, gerai padaužo, bet noriu platesnio biški. Gal kuri norit perpirkti? Atiduočiau už 50 Lt su visom pašto išlaidom, jum tik tereiktų jį iš ten pasiimti. Nes jis tikrai naujas, beje metalinis. smile.gif Nors vizualiai atrodo kaip aliuminis, jau buvau išsigandus kad išdūrė mane, ale kai kai pradedi sukti pasijaučia smagumas.  smile.gif Jei per brangu dar pasiderėkim.  smile.gif

imesk man foto to lanko. MAzdaug zinau apie ka jis kalbi. Noreciau to platesnio, bet gal siom dienom Senukuos apsilankysiu ir apciupinesiu. Toooks metalinis su "al etai astriom atbrailom"?
Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 10 21, 15:08)
o tikrai tas lankas efektyvu???  g.gif  man kažkaip vaikiškai rodos tas sukimas....  blush2.gif kažin apatinei kūno daliai lanko nėra sukurta?  biggrin.gif  turbūt kokį lanką ant burnos reik užsidėt, tada mačys geriausiai  tongue.gif .

buvom svertis ir matuotis su ieva šiandien - 5500 g ir 58 cm. kiek mūsų bendraamžė kolegė Luknė turi?  smile.gif  ax.gif

As kazkaip itikejau jo galiom ir manau, kad efektyvu. Dar vaikysteje sukdavau mielai plastmasini. O cia tai ne baike: iki 2 kg svoris. Lasekiu dziiir ir ner! Tik dar neskubu, nes mums po 2 CP, jei dar pilva giliai maudzia, ankstoka. O lankas pasieks ir dubce. Burnai naudok pleistra ar izoliacija, jei ta per silpna.. cool.gif

Bendraamze kolege per irgi 58 cm, tik mes lieknesnes 300g: 5200 g ir ramybes isikunijimas. Tokiom salygom varsgiuke gyvena: arba mama rekia, arba sese ...
Atsakyti
QUOTE(visai kitokia @ 2009 10 21, 19:14)

Bendraamze kolege per irgi 58 cm, tik mes lieknesnes 300g: 5200 g ir ramybes isikunijimas. Tokiom salygom varsgiuke gyvena: arba mama rekia, arba sese ...

Mano maziuke irgi ramesne nei vyresnele... neturi kada isiterpti biggrin.gif

Gyvenu vandeniu, svoris nekrenta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(visai kitokia @ 2009 10 21, 19:14)

Bet liniuotes Tavo vis dar neeer..

Nerandu gražios biggrin.gif . Visos tokios ryškios, gremėzfiškos, o norisi tokios nepastebimos biggrin.gif .
Atsakyti
po paraliais doh.gif užlipu šįryt ant svarstyklių, ir vėl grįžo svoris kaip prieš savaitę, o jau krito po 100gr daugmaž kasdien. Ir valgiau kaip visada, gal net mažiau verysad.gif
Atsakyti