Įkraunama...
Įkraunama...

kaip sukūsti žindant?

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 10 24, 21:28)
peržiūrėjau šiandien nuotraukų albumus - jazustumano........ rodos tik metai atgal, o kg visas 15......

o as pries metus jau buvau pasiekus savo norima svori po 1-o nestumo. Geriau net reductili. Dar pries metus buvau nescia, o dar pries metus- pilvo presas, grazios ryskios rankos ir, aisku, minus 13 kg. Man nestumai ne i nauda cool.gif
Po 2-0 gimdymo krentancio svorio per 2 men. +1.5 kg..Gal, sakau, jogurtu nebevalgyt? Kokia is ju nauda? Sureliu atsisakiau, pyrageliu su ledais irgi. I menesi karta kita vyras palepina ir viskas.
Atsakyti
Laba diena,kiekvieno oraganizmas skirtingas ir skirtingai svori meta. Kai po pirmo gimdymo svoris greit nukrito, nes nervai, itampa padejo verysad.gif o uz tat dabar po antro gimdymo tikrai jau sunkoka,bet nenuleidziu ranku. Jau pienelis nyksta palengva,ir isveido jau svoris nyksta, stovi vietoj kg ant klubu ir pilvo. Tuoj ateis ziema ir daugiau laiko skirsiu mankstai,nes kai maitinau, tikrai daugiau ir valgiau ir norejosi, o kai palengva pradejo dinginet apetitas dingo, i diena galiu viena syk perkast. Su tokiu valgymu ir plius nepatingejimu mankstos svoris palengva as tikiu pavasariui nukris. To linkiu ir kitoms.Reikia pasitiket savimi ir tiket kad jis kris jei tik mes pacios to noresim, dieta niekada neuzsiminejau ir jomis tikrai netikiu.SEKMES. smile.gif
Atsakyti
a kaip tik po antro gimdymo buvau sulysusi labiausiai, bet aišku auginau pametinukus pagalbos ne per labiausiai sulaukdama. Maitinau tik 3 svaites, tai svoris krito....o ir per nėštumą priaugus buvau tik 7 kg. Tai po pusmečio nieko dėl to nedarant svėriau 50 kg, kai normalus mano svoris apie 57....
Dabar įtariu taip smagiai nebus
Atsakyti
Prisiduodu... Vis tie patys 104 cm ant dupces, ir vis tie patys 67,5... nors badas visiskas. Fitness dribsniai ir bananas per diena, na daug skysciu tiesa geriu...
Ir vis su tais paciais nesciuju dzinsais vaikstau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Li ute @ 2009 10 25, 22:13)
Prisiduodu... Vis tie patys 104 cm ant dupces, ir vis tie patys 67,5... nors badas visiskas. Fitness dribsniai ir bananas per diena, na daug skysciu tiesa geriu...
Ir vis su tais paciais nesciuju dzinsais vaikstau  verysad.gif

Neliudek labai! Pasiguosk tuom, kad nesi viena tokia. Ne visom staigiai zindant kg nukrenta. Pagalvok, kad yra Kaune tokia viena su lygiai tokiais paciais cm ir valganti "beveik nieko", o kg stovi nors tuk ka...
Atsakyti
Svoris man auga... doh.gif doh.gif doh.gif Jau 2 kg per 2 men, po gimdyvinio kritimo. (Turiu pazystama psichologe, pradedu galvot, kad reiktu kreiptis pas i ja...Nesuvokiu saves su tiek daug kilogramu. Pastebejau, kad ryte pradejau nete vartyti apvaliu formu moteru nuotraukas ir save iteigineti, kad storuliukes irgi gali buti grazios...) Va, rasau, ir suprantu, kad man rimtai stogas vaziuoja. Vietoj to, kad dziaugciausi, jog yra pieno, kad dvi pupos sveikos nuo manes akiu nenuleidzia...O as sedziu pikta ir vis akyse tie 75.8...O jau buvo 73.8...
Oi, mergaites, zinau, kad is sono labai durnai skamba...
Atsakyti
QUOTE(visai kitokia @ 2009 10 26, 10:26)
Svoris man auga...  doh.gif  doh.gif  doh.gif Jau 2 kg per 2 men, po gimdyvinio kritimo. (Turiu pazystama psichologe, pradedu galvot, kad reiktu kreiptis pas i ja...Nesuvokiu saves su tiek daug kilogramu. Pastebejau, kad ryte pradejau nete vartyti apvaliu formu moteru nuotraukas ir save iteigineti, kad storuliukes irgi gali buti grazios...) Va, rasau, ir suprantu, kad man rimtai stogas vaziuoja. Vietoj to, kad dziaugciausi, jog yra pieno, kad dvi pupos sveikos nuo manes akiu nenuleidzia...O as sedziu pikta ir vis akyse tie 75.8...O jau buvo 73.8...

Ne durnai skamba. 4u.gif Moteriai svarbu jaustis gražiai. Bet tau nebūtina versti save įsitikinti, kad storulės irgi gražios (nors tikrai būna gražių mirksiukas.gif ). Dėl sveikatos taip pat mažiau svorio geriau. Tad nepasiduok nono.gif Tau reikia rimtai su sportu susidraugaut fitness3.gif Raumenukai paskui savaime daugiau kalorijų sudegina. Ir maisto derinimas. Jokių bulvių ar duonos su mėsa - lašiniai galima. Bulkų ir bulvių geriausia pradžiai visai atsisakyt, kol sutvirtėsi bent.
O šiaip du kg plius minus nėra daug - taigi nepanikuok console.gif Man irgi aukštyn žemyn šokinėja svoris, bet žinau - ateis laikas susitvarkys, kantrybė ir sveikas gyvenimo būdas geriausi mano draugai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarėtarė @ 2009 10 26, 12:07)
Ne durnai skamba.  4u.gif  Moteriai svarbu jaustis gražiai. Bet tau nebūtina versti save įsitikinti, kad storulės irgi gražios (nors tikrai būna gražių  mirksiukas.gif ). Dėl sveikatos taip pat mažiau svorio geriau. Tad nepasiduok  nono.gif  Tau reikia rimtai su sportu susidraugaut  fitness3.gif  Raumenukai paskui savaime daugiau kalorijų sudegina. Ir maisto derinimas. Jokių bulvių ar duonos su mėsa - lašiniai galima. Bulkų ir bulvių geriausia pradžiai visai atsisakyt, kol sutvirtėsi bent.
O šiaip du kg plius minus nėra daug - taigi nepanikuok  console.gif  Man irgi aukštyn žemyn šokinėja svoris, bet žinau - ateis laikas susitvarkys, kantrybė ir sveikas gyvenimo būdas geriausi mano draugai  biggrin.gif

Oi, Tavo Markui irgi 2 men. Mes gimem 18.08. (pastebejau, kad mamos daznai naudoja daugiskaita...) Keisciausia, kad as Tavo isvardintu produktu nevaaaalgau. Musu seimai 1 kg bulviu- visai ziemai. Vyras sudalyvauja bulviakasy ir parsiveza visiems metams Maximos maisiuka bulviu bigsmile.gif Tos pacios i sriubyte. Mesa? 2x i menesi daugiausiai. Duonos is viso nemegstu. Gyvenu: jogurtais, varske, 7 grudu kose ir makaronais. Gal sakau tie jogurtai kenkia? Vyras sia savaite mane viena su vaikais paliek. Vazines i Vilniu. Savaitgali pasigerino italisku ledu dezute. Va, cia gal suo ir pakastas...Nu, bet jezusmarja: i menesi ledu dezute pasidalinau su vyru ir dukryte. Tai cia del to turi 1 kg uzaugt??? ai, nusibodo man sita tema kaip ir as pati kitiems unsure.gif
Atsakyti
svoris gali augti ir nuo uobolių jei jie netinka. O gali kapot po kg bulvių per dieną ir nieko. Aš tai kažkada Vilniuje tą kraujo tyrimą dariaus pagal kurį meniu sudaro ką ir kaip valgyt. Tai laikantis galima nerealiai sukūdėt
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2009 10 26, 14:32)
svoris gali augti ir nuo uobolių jei jie netinka. O gali kapot po kg bulvių per dieną ir nieko. Aš tai kažkada Vilniuje tą kraujo tyrimą dariaus pagal kurį meniu sudaro ką ir kaip valgyt. Tai laikantis galima nerealiai sukūdėt

As irgi dariausi, bet ne kraujo, o kazkoki Vega testa. Tas kas labai skanu ir netinka. Bet juk dabar maitinu. Man grudeta varske, kava su pienu ir jogurtai reikalingi kaip oras! Susinervinu, jei ju nera saldytuve! Va, dar varskes apkepa toleruoju ir pradedu galvot, kad gal cia man visai isirasyt i vegetarus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visai kitokia: 26 spalio 2009 - 14:23
QUOTE(visai kitokia @ 2009 10 26, 10:26)
Svoris man auga...  doh.gif  doh.gif  doh.gif Jau 2 kg per 2 men, po gimdyvinio kritimo. (Turiu pazystama psichologe, pradedu galvot, kad reiktu kreiptis pas i ja...Nesuvokiu saves su tiek daug kilogramu. Pastebejau, kad ryte pradejau nete vartyti apvaliu formu moteru nuotraukas ir save iteigineti, kad storuliukes irgi gali buti grazios...) Va, rasau, ir suprantu, kad man rimtai stogas vaziuoja. Vietoj to, kad dziaugciausi, jog yra pieno, kad dvi pupos sveikos nuo manes akiu nenuleidzia...O as sedziu pikta ir vis akyse tie 75.8...O jau buvo 73.8...

Labai svarbu sitie dalykai. Bet mes moterys, norim viska suderinti. As irgi tokia kaip tu. Jei nori, gali mane vadinti durne blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pries nestuke.gif sveriau 53kg. Gimdyti vaziavau sverdama 78 kg doh.gif Istikruju labai pergyvenau ar grisiu i savo pradini svori unsure.gif Praejo 3 men ir jau sveriu 58 kg thumbup.gif bigsmile.gif Manau visai neblogai atrodau sverdama 58 negu 53 blush2.gif 4u.gif
Atsakyti