Įkraunama...
Įkraunama...

kaip sukūsti žindant?

QUOTE(Boruzele*** @ 2009 10 26, 15:31)
Pries  nestuke.gif  sveriau 53kg. Gimdyti vaziavau sverdama 78 kg doh.gif  Istikruju labai pergyvenau ar grisiu i savo pradini svori unsure.gif  Praejo 3 men ir jau sveriu 58 kg  thumbup.gif  bigsmile.gif  Manau visai neblogai atrodau sverdama 58 negu 53  blush2.gif  4u.gif

Sakai pergyvenai? Bet gal neuzsiciklinai? As jau uzsiciklinus...Drauge sako: cia lygiai tas pats kai norejai pastot. Kaskart tame procese kai galvoji "o gal jau uzkibo?"- niekas neuzkimba ir tada nerviniesi, skaiciuoji ovuliacija, vaisingas dienas, vyra vedziau tyrimams ir t.. (mes iki to buvom daeje, nes po 5-6 men nepavyko pastot). O kai mintys buvo ne pastojime- net nustebau, kai teigiams testas. Antroji uzkibo visai "is oro" be jokiu planu ir skaiciavimu (is karto po mmm). Tai su tais kg viens prie vieno. Kai dedu i burna ir galvoju: sversiu ryt daugiau ar maziau, sveriu daugiau...Bet kaip cia apie tai nebegalvot??? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Li ute @ 2009 10 26, 15:29)
Labai svarbu sitie dalykai. Bet mes moterys, norim viska suderinti. As irgi tokia kaip tu. Jei nori, gali mane vadinti durne  blush2.gif  biggrin.gif

nevadinsiu, nes Tau ne 18-ka ir ne del 3 kg pariniesi po 2 sav. gimdymo. cool.gif Bet abi i ta puse vis tiek zingsniuojam. O davai, spjaunam ir pradedam nebekreipt demesio? KAi apie tuos kilus galvoju, labai jau jie susireiksmina. O jei pasiunciam juos ant 3 raidziu...tai gal ir iseis? A?
Papildyta:
QUOTE(Jevgenija @ 2009 10 12, 10:32)

Gundausi pirkti sita daikta. Ka manot???
Atsakyti
prieš spjaunant svarstykles išmesk, jau lengviau bus biggrin.gif , aš išprotėčiau jei jas turėčiau
Atsakyti
QUOTE(visai kitokia @ 2009 10 26, 09:26)
...O as sedziu pikta ir vis akyse tie 75.8...O jau buvo 73.8...
Oi, mergaites, zinau, kad is sono labai durnai skamba...

nu nedurnai - normaaaaliai skamba.
QUOTE(visai kitokia @ 2009 10 26, 14:49)
t.. (mes iki to buvom daeje, nes po 5-6 men nepavyko pastot).

Mes gandrus kvietėm 4 metus doh.gif , su gydytojų pagalba. paskui susiženijom, spjovėm į tuos vaistus ir procedūras, atėjo pavasaris, alyvos žydi, keikiu jas, nes jau taaaip pykina ( maniau, kad nuo alyvų bloga, o pasirodo nuo nestuke.gif ) biggrin.gif . gal ir čia ereik užsiciklint?... unsure.gif

o kas čia do daikts? skrandžio mažinimo žiedas ? biggrin.gif

QUOTE(zay @ 2009 10 26, 17:36)
prieš spjaunant svarstykles išmesk, jau lengviau bus  biggrin.gif , aš išprotėčiau jei jas turėčiau

man jos veikia. užlipu - ir jau nėr 100, 200 gr. smagu ž\iūrėt.

man svoris krenta. gramais, aišku, bet džiugina ir tai.
Atsakyti
QUOTE(visai kitokia @ 2009 10 26, 15:49)
O davai, spjaunam ir pradedam nebekreipt demesio? KAi apie tuos kilus galvoju, labai jau jie susireiksmina. O jei pasiunciam juos ant 3 raidziu...tai gal ir iseis? A?

Ne, sauluze, nespjaunam.... turim buti grazios mamos.
I mane vyras jau seniai kaip i moteri nebeziuri, as jam geriausiu atveju sesuo...

Nezinau g.gif O ka su juo daryti reikia? doh.gif

QUOTE(Boruzele*** @ 2009 10 26, 15:31)
Pries  nestuke.gif  sveriau 53kg. Gimdyti vaziavau sverdama 78 kg doh.gif  Istikruju labai pergyvenau ar grisiu i savo pradini svori unsure.gif  Praejo 3 men ir jau sveriu 58 kg  thumbup.gif  bigsmile.gif  Manau visai neblogai atrodau sverdama 58 negu 53 

Tau gerai blush2.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Li ute: 26 spalio 2009 - 20:32
Labutis. Nu, merginos, įtariu jau pradedat nusukinėt nuo vaikų gerus dalykus biggrin.gif Juk mes maitinančios mamytės, negalima vien vandenuku gyvent.
Aš valgau normaliai, ne ėdu. smile.gif O va užsiciklint jau pastebiu, kad pradėjau... Žiūriu į save ir baisiai atrodau, o kad pasportuot tai nifiga, nesisportuoja. Kaip prisiversti? Vieną kart su tuo metaliniu lanku užsigavau kojų kauliukus, taaaaaaip skaudžiai, dabar bijau sukti. blush2.gif Bet reiks. Laikausi dabar tos nuomonės, kad prieš miegą nevalgyti bent tris, keturias valandas. Sunkokai sekasi, tai nors obuoliuką sugraužiau. Turiu garpuodį, tai sakiau bandysiu su juo susidraugauti ir košių daugiau pavartot, ne piene virtų, o tik su trupučio pieno užbalintų.
Atsakyti
O aš radau SM'o skyrelyje "Pratimai atskiroms kūno dalims" tokių filmukų iš Youtubes, tai žinokit taip pasportavau katik, kad visa apatinė kūno dalis ir pilvas dreba smile.gif Tikiuos nedings noras vakarais tuos pratimukus atlikinėt, va tada gal ir matysis koks rezultatas Svorio ir figūros atžvilgiu.
Atsakyti
QUOTE(Li ute @ 2009 10 26, 20:28)

I mane vyras jau seniai kaip i moteri nebeziuri, as jam geriausiu atveju sesuo...

Juokingai graudu.
QUOTE(Ryški @ 2009 10 26, 23:45)
Labutis. Nu, merginos, įtariu jau pradedat nusukinėt nuo vaikų gerus dalykus biggrin.gif Juk mes maitinančios mamytės, negalima vien vandenuku gyvent.
Aš valgau normaliai, ne ėdu. smile.gif

Ir aš. Man geriausiai veikia saldumynų atsisakymas. Pastebimai.
QUOTE(Ryški @ 2009 10 27, 00:47)
taip pasportavau katik, kad visa apatinė kūno dalis ir pilvas dreba  smile.gif

QAš tai kai su Ieva "šoku" vakarais, tai sportuoju - ant pirštų galų tūpčioju, dupcę įtraukinėju - irgi veikia - jaučiasi įtempimas blauzdose ir visur kitur.
Atsakyti
QUOTE(Li ute @ 2009 10 26, 21:28)
Ne, sauluze, nespjaunam.... turim buti grazios mamos.

Nezinau  g.gif  O ka su juo daryti reikia?  doh.gif
Tau gerai  blush2.gif

Labas rytas!
Dar vienas panasumas!!! Mums reik rimtai susitikt! Cia as apie seseriskus santykius su vyru cool.gif

O tam daiktui yra www.puslapis mano idetas. Pastudijuokit. Siandien darau pavedima ir vakare jau turesiu. Ryt drauge svarstykles isveza. ...Nes nuo to kosmaro ant sonu nebesivaldau ir ant dukrytes...Ragana jauciuosi visom prasmem.
Atsakyti
Laba. Na ką pasisvėriau šįryt - tie patys 65.3 doh.gif Svoris stovi vietoje, bet aš tikiuosi, kad pradės kažkada kristi, dar + sportas, tai gal pasijaus kokie rezultatai. g.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 10 27, 09:16)
Aš tai kai su Ieva "šoku" vakarais, tai sportuoju - ant pirštų galų tūpčioju, dupcę įtraukinėju - irgi veikia - jaučiasi įtempimas blauzdose ir visur kitur.

Čia irgi geras sportas, ale mano vaikas ramus. g.gif tfu tfu tfu smile.gif
Atsakyti
As irgi tuoj tupj sportuosiu. TAs lankas-aparatas jau vyro bagaznyke, keliauja is Vilniaus. Kai pavarysiu 150 pratimu! Ir dar:gal mano dicke per blogus orus neis sienom, o su mama kojas kilnos rolleyes.gif

Nusipirkau sau upui pakelti ilgus zomsinius juodus batus...Atrodau dar didesne, ale ir lieknesne. Nors skaiciuojam litus namui, a le..nuslepsiu nuo vyro blush2.gif Juolab, kad jis pas mane absoliuciai nepastabus. Dar tas "treniruoklis" tipo 50 lt kainuoja, jei klaus... tongue.gif Bet jei buciau figuringa, kur kas daugiau bapkiu isleisciau skudurams, a ne? O dabar: ejau shoppintis...Tai S dydzio 2 poras pirstiniu nusipirkau mirksiukas.gif
Atsakyti
nu tai būtinai įspūdžiais pasidalink, o kur Vilniuje jį gaut galima?
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2009 10 27, 18:45)
nu tai būtinai įspūdžiais pasidalink, o kur Vilniuje jį gaut galima?

Nekonkreciai Vilniuje. Viena forumiete parsisiusta is kazkur parduoda. Ieik i nuoroda ar per google. Mane tai labai suintrigavo jo ivairiapusiskumas
Atsakyti