mano dukrai 4,5 mėn, o aš jau 3 kg sveriu mažiau nei prieš nėštumą. Manau čia padėjo mano hypoalerginė dieta. Kadangi dukrytė alergiška nevalgau jokių produktų iš kviečių, rugių (taigi jokių bandelių, pyragėlių), taip pat jokių saldumynų, o riebaus maisto niekada nevalgiau. Visa kita valgau kiek noriu ir kada noriu, geriu daug skysčių.
As per nestuma priaugau 14 kg. 3 kg nukrito 2 sav. pries gimdyma, po to 7 kg nukrito per pora savaiciu. Maitinu maitinu savo maziu , mazius svorio rekordus musa , o man svoris daugiau nekrenta!
O valgau ziauriai!!! Kisu viska i burna , kas po ranka papuola. Jei negaunu maisto kai noriu , tai drebu kaip lapas ir negaliu susikaupti ka nors veikti.
Matyt nebusiu is tu , kurios maitindamos numeta svori
O taip tikejausi , kad vaikas bus geriausia mano gyvenimo dieta ( nes daug turiu draugiu , kurioms maitinimas tik padejo pataisyti figuras , kitoms pavykdavo numesti svorio daugiau nei pries nestuma buvo). O man visa gyvenima mano svoris gadina nuotaika
..
Dietu laikytis nesinori , nes noriu , kad lelius sveikas butu

Matyt nebusiu is tu , kurios maitindamos numeta svori

Dietu laikytis nesinori , nes noriu , kad lelius sveikas butu
na naniskui jau uz poros dienu 1.3m.As ji visdar maitinu.Kadangi per nestuma priaugus buvau 17kg(anksciau sveriau 52kg,o dabar 69kg),tai per visa si laikotarpi nei vienas kg.nenukrito
.Gal anksciau kiek per plona buvau,bet siuo metu labai noreciau kad ankstesnis svoris sugriztu,nes pati sau tokia nelabai patinku.Labiausiai priaugiau,o ir iki siol svoris laikosi ten,kur jo labiausiai nereikia:ant sedynes ir labai daug riebaliuku prisikaupe ant pilvo
Aisku,reiketu uzsiimti sportu,bet kad nelabai laiko lieka,o ir prisiversti reikia ir pastangu nemazai ideti norint pasiekti rezultatu

pries nestuma sveriau 60 kg, pries gimdyma - 74.50 Kg, tik pagimd=iusi 64.50 kg, dabar (vis dar matinu) - 57 kg. nedariau nieko, kartais persivalgau, o kartais nesuspeju pavalgyti...
Nežinau ar įmanoma nusikratyti kg maitinant
Manau tai priklauso nuo kiekvieno žmogaus organizmo. Literatūroje rašoma, kad maitinant galima numesti svorio, na man tai netinka
Jeigu tik aš truputį 'nedavalgau" tiksliau per parą "suvalgau 4000 kalorijų" mano pienuko sumažėja momentaliai
Todėl aš turiu sočiai pavalgyti , kitaip....
O tas "pavalgymas" taip ir kaupiasi ant mano kūno

Aš pradėjau vakarais mažiau valgyti ir po truputį svoris krenta. Po nedaug, bet vis tiek krenta.
Pavydžiu aš toms, kuroms svoris krenta. Man kaip po gimdymo nukrito pirmieji 10kg, tai daugiau ir nė krust. O vienu metu su siaubu pamačiau, kad net augt ėmė
Tai iš kart apribojau saldumynus. Labai laukiu, kai jau galėsiu salotomis maitintis, nes nuo tų bulvių, ryžių ir makaronų jau bloga, o svoris tik didėti gali

QUOTE(barskuolyte @ 2005 10 27, 22:15)
Nežinau ar įmanoma nusikratyti kg maitinant
Manau tai priklauso nuo kiekvieno žmogaus organizmo. Literatūroje rašoma, kad maitinant galima numesti svorio, na man tai netinka
Jeigu tik aš truputį 'nedavalgau" tiksliau per parą "suvalgau 4000 kalorijų" mano pienuko sumažėja momentaliai
Todėl aš turiu sočiai pavalgyti , kitaip....
O tas "pavalgymas" taip ir kaupiasi ant mano kūno 

Siulyciau dali maisto keisti skysciais, juk nuo ju suvartojamo kiekio priklauso pienuko kiekis, tuo paciu ir kaloriju organizmas gaus maziau

As pati dar maitinu (sunui 11 men.), svoris, buves iki nestumo, sugrizo per 3 menesius, o paskui dar kiek pamazejo

as iki nestumo sveriau 52kg, nestumo pabaigoj 72 kg.iskart po gimdymo numeciau 10kg, dabar liko +8kg. bet specialiai kudintis maisto saskaita as nesiruosiu. valgau visaverti maista, kad tureciau pieno ir tas pienas butu maistingas. visgi ka valgo mama, tas valgo ir jos vaikas
o siaip planuoju eit sportuot...

as po pirmojo vaiko neturejau jokiu problemu del savo svorio, nors tada ir per nestuma priaugau normaliai(10kg), ir bemaitindama numeciau visus nereikalingus.. o po antrojo tai net nezinau kaip cia bus..Per nestuma priaugau labai daug (26kg), ir dabar jie deja auga tolyn..Dietu laikytis neiseina, nes pienas is kat mazeja..Sportuoti dar nerandu laiko, o gal cia tik bandau pasiteisinti
reiketu prisiversti..Liudni popieriai..Labai jau nemalonu su tuo ansvoriu, bet dejuojant jis irgi neisgaruos...Sekmes visoms ka kamuoja tos pacios problemos! Turim suliekneti!

O aš prieš nėštumą svėriau 45 kg
per nėštumą priaugau 21 kg ir tikėjausi po gimdymo pasilikti kokius 10 kg. Deja, vaikui jau metai ir mėnuo, vis dar maitinu ir sveriu vos 46 kg. Dideliam mano liūdesiui, nieko neliko. Nors valgau viską. Per dieną tai kartais nespėju dorai pavalgyti, tai šiaip ką užkramtau, bet kai tėvelis grįžta iš darbo tai visi pavalgom. O kai sūnus užmiega, prasideda šaldytuvo ir spintelių švarinimo laikas, tada iki apsirijimo valgo mama
Deja jokių rezultatų svorio augime