Įkraunama...
Įkraunama...

kaip sukūsti žindant?

QUOTE(rasve @ 2005 11 05, 16:40)
O aš prieš nėštumą svėriau 45 kg  verysad.gif  per nėštumą priaugau 21 kg ir tikėjausi po gimdymo pasilikti kokius 10 kg. Deja, vaikui jau metai ir mėnuo, vis dar maitinu ir sveriu vos 46 kg. Dideliam mano liūdesiui, nieko neliko. Nors valgau viską. Per dieną tai kartais nespėju dorai pavalgyti, tai šiaip ką užkramtau, bet kai tėvelis grįžta iš darbo tai visi pavalgom. O kai sūnus užmiega, prasideda šaldytuvo ir spintelių švarinimo laikas, tada iki apsirijimo valgo mama  tongue.gif  Deja jokių rezultatų svorio augime  cry.gif

Kaip aš tau pavidžiu gali sau valgit ką rori ir kiėk nori mirksiukas.gif o aš jeigu pavalgau tik truputi daugiau tai iškart pastėbiu lišnus kg.kur nerėikia,o daugiausiai tai ant pilvuko atrodau kaip nestuke.gif nors vaikui jau 13 mėn.
Atsakyti
Būta čia ko pavydėti verysad.gif Man tai stresas dėl tų kg, nors kartais pasijaučiu graži, bet kartais jaučiuosi sudžiūvusi, tik papai belikę tongue.gif
Atsakyti
ech, as priaugau 20 kg per nestuma... 12 iskarto kazkur dingo, o vat tie 8 nemazeja jau 1,5 men (beje pries tiek laiko ir gimdziau... ax.gif ) gal truputi skubu? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintale: 07 lapkričio 2005 - 17:59
QUOTE(rasve @ 2005 11 06, 23:22)
Būta čia ko pavydėti  verysad.gif  Man tai stresas dėl tų kg, nors kartais pasijaučiu graži, bet kartais jaučiuosi sudžiūvusi, tik papai belikę  tongue.gif

visiškai tau pritariu - prieš neštumus ir aš sveriau 45, dabar ačiū Dievui bent 49. Tos visos moteriškai atrodančios, maitinančios moteriškės nežino, kas tai yra ieškoti drabužių vaikų skyriuje, ir nežino kad kūda - tai nebūtinai graži.Suprantu, kad kai per daug kilogramų ir lašiniai kabo - tai jau ne kas, bet nesusikūdinkit tiek kad po to vaiko nepaneštumėt. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gintale @ 2005 11 07, 17:40)
ech, as priaugau 20 kg per nestuma... 12 iskarto kazkur dingo, o vat tie 8 nemazeja jau 1,5 men (beje pries tiek laiko ir gimdziau...  ax.gif ) gal truputi skubu?  blush2.gif

tiek man, tiek kitom mano pažįstamom mamom, nepriklausomai nuo to ar ilgai žindė ar ne, svoris susireguliavo po metų. Tiesa, žymiai lengviau sukūstą jaunesnės mamos, nes jauno žmogaus medžiagų apykaita vis dėlto yra greitesnė.
Atsakyti
QUOTE(Mili @ 2005 11 08, 12:09)
visiškai tau pritariu - prieš neštumus ir aš sveriau 45, dabar ačiū Dievui bent 49. Tos visos moteriškai atrodančios, maitinančios moteriškės nežino, kas tai yra ieškoti drabužių vaikų skyriuje, ir nežino kad kūda - tai nebūtinai graži.Suprantu, kad kai per daug kilogramų ir lašiniai kabo - tai jau ne kas, bet nesusikūdinkit tiek kad po to vaiko nepaneštumėt. blink.gif

Bent kas mane supranta 4u.gif Tiesiog košmaras kai negali nusipirkti ilgų batų, nes reikia siaurinti blauzdas ir t.t. ir pan. cry.gif Tik turiu tokią kvailą viltį, kad kai baigsiu maitinti biškį pasitaisysiu g.gif Taip kad mamos žiūrėkit ,kad kai nešit vaiką matytumėtės ir jūs, manęs tai nesimato tongue.gif
Atsakyti
As irgi labai noriu numesti virsvori, mano parase matosi mano lieknejimo programa blush2.gif Tiesa iki nestumo jau buvau priaugusi, o dar gresiantis persileidimas ir ziema... na ir gavosi + 27 kg cry.gif
Kolkas maitinu pati, ir esu linkusi galvoti kad svoris todel ir krenta, nes ypatingai KAZKO neatsisakau. Tik va bijau sportuoti, kad visiskai pienas nedingtu, nezinau ar teisingai darau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aigita @ 2005 11 09, 12:51)
As irgi labai noriu numesti virsvori, mano parase matosi mano lieknejimo programa  blush2.gif  Tiesa iki nestumo jau buvau priaugusi, o dar gresiantis persileidimas ir ziema... na ir gavosi + 27 kg  cry.gif
Kolkas maitinu pati, ir esu linkusi galvoti kad svoris todel ir krenta, nes ypatingai KAZKO neatsisakau. Tik va bijau sportuoti, kad visiskai pienas nedingtu, nezinau ar teisingai darau? g.gif

Motėriškės aš bandau ant saves tokį prėparatą,kaip Sidro tablėtės ,kad pagrėitinti medžiagų apikaią ,jau gėriu mėnesi truputi sukudau tik 2 kg,bet vistėk šis tas mirksiukas.gif ,tiėsa pirkau gintarines vaistinėi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LARISA 74 @ 2005 11 09, 23:25)
Motėriškės aš bandau ant saves tokį prėparatą,kaip Sidro tablėtės ,kad pagrėitinti medžiagų apikaią ,jau gėriu mėnesi truputi sukudau tik 2 kg,bet vistėk šis tas mirksiukas.gif ,tiėsa pirkau gintarines vaistinėi thumbup.gif

Ar galima tas Sidro tabletes vartoti maitinančiom?

O 2 kg. per menesį numetu ir paprasčiau - atsisakydama vakarienes po18 val 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aigita @ 2005 11 09, 10:51)
Tik va bijau sportuoti, kad visiskai pienas nedingtu, nezinau ar teisingai darau? g.gif

o tai ka nuo sporto pienas dingsta? g.gif
na as tai nesiskundziu kg, nes sveriu kiek pries nestuma (tiesa sakant jau po 3sav tiek pat sveriau), bet raumenys ir oda ne ta, ypac presas blink.gif , todel noriu kazkaip ji susitvarkyt, o kito budo kaip sportas nelabai zinau
o valgau tai as kazkaip gal ir nedaug, bet bloga maista blush2.gif , todel bijau, kad kg prades augt, nes kai nera laiko, tai prabegom ka cia uzkandus, nu tai sausaini, dabar dar viena sausaini ir dar pyragiuka doh.gif
Atsakyti
Aš laikausi tos nuomonės, kad maitinant geriau nepersistengt kūdinantis... Baigsit maitinti, tada jau prašom smile.gif
Man po gimdymo liko 3 kg, ir jau gerus pusantro mėnesio svoris kaip įkaltas... blush2.gif Užtat pilvas palaipsniui vis gražėja, skūros jau nebekaro kaip pradžioje thumbup.gif
Šiek tiek sportuoju, aišku ne per daug varginu savo organizmą, bet šiek tiek papildomos veiklos raumenims tikrai nepakenks mirksiukas.gif Pienas tikrai nedingsta (nebent krūvis labai didelis būtų).
Atsakyti
Nagi del to sporto. Sportas visada tik i nauda. Bet va su pratimais krutinei... Del to tikrai nereikia perlenkti lazdos. Kazkur skaiciau, kad del to pienas dingsta.
Pati turiu suneli, kuriam nera dar 6 men. Per nestuke.gif priaugau 25 kg. Siaubas! Jau po gimdymo sveriau 15 kg maziau. Bet dabar svoris stovi kaip ikaltas. Nieko negaliu padaryti. Nejaugi ir liksiu tokia pampuska. schmoll.gif
Imt badaut tikrai nenoriu, nes bijau , kad gali pienukas dingt. O juk mes visos norim pacio geriausio savo mazyliam. Turbut dar reks palaukt... verysad.gif
Atsakyti