Įkraunama...
Įkraunama...

Metusioms rūkyti.

o kas cia per kompanija???????
Atsakyti
QUOTE(Shiduh @ 2007 01 12, 22:13)
nesinervinkit veliau koset pradesit biggrin.gif man taip sake, vienas gydytojas. as tai ziauriai kosejau ir koseju, bet man plauciu uzdegimas, tai gal pagrinde del to.

Na nesupratau,tai ką tu nori pasakyti?Tai kada tas vėliau?Aš nerūkau 4 su puse mėn.Nei aš kosau nei ką.Na o su kg.tokių problemų tikrai nebuvo,per pirmą mėn.gal 3kg.ir buvau priaugusi,o dabar viskas į savo vėžias atsistojo.Iš kur ten taip. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Shiduh @ 2007 01 13, 10:14)
o jums nebudavo is ryto tokio labai slykstaus jausmo, net nzn kaip apibudinti, atrodo, kad sunkiau kvepuot ir sirdzi spaudzia? cia kai metet rukyt.
Papildyta:
ir dar noriu paklaust ar geriat kokius vitaminus, ar daret kazka, kad oda atsigautu, ar savaime pagrazejo ir t.t. ir t.t.

Vat tas jausmas tikrai buvo,gal 2savaites negalėjau įkvėpti normaliai oro į plaučius trūkdavo oro kažkaip,tai gal dėl to kad rūkyti mečiau,o aš galvojau kad man su širdim jau kažkas blogai.Jokių spešel vitaminų negėriau,nors komplimentų iš draugių sulaukiau kad oda šviesesnė pasidarė,nors pati nieko tokio nepastebėjau. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(laimcė @ 2007 01 12, 15:21)
o sakykit kokie cia tie vaistai kur ir uz kiek  ju galima nusipirkt ax.gif
nes kitaip man niekas nepades blush2.gif

Gal turi kas iš rusijos veža ir platina vaistus.Jie Tabexs vadinasi.Šiuo momentu kainuoja apie 25lt.Man 100procentų padėjo,kitaip nebūčiau metusi.Šaunuolės būsimos mamytės tikrai gera proga mesti rūkyti,tik nenuleiskit rankų. rolleyes.gif
Atsakyti
Sekmadienis visos tyli,na kaip toms visoms mergaitėms sekasi?Ar vis dar laikotės nepalūžot? unsure.gif
Atsakyti
Sveika 4u.gif

Nežinau kaip kitos, o aš laikausi puikiai. Pagaliau pavyko normaliai išsimiegoti, rūkyti visiškai nenoriu, šeštadienį dariau gramą ir nė minties apie cigaretę nebuvo.

Rūkoriai jau pradėjo smirdėti hihihi.gif hihihi.gif Dabar ypač erzina smarkiai besikvėpinančios moterys, kurios neseniai parūkė. Šeštadienį maliausi po parduotuves, tai kelioms praėjus pro šalį vos nesupykino. Tabakas ir kvepalai.... doh.gif doh.gif

Priaugau svorio porą kg. Bet jau turiu planą jam sunaikinti. Nusipirkau maudomą, eisiu plaukiot. Ryt ryte bus savaitė kaip nerūkau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shiduh @ 2007 01 14, 00:12)
o kas cia per kompanija???????

Trumpai:
Kompanija įkurta 1958m
Steigėjas - Jerris Brassfieldas
GNLD International būstinė Fremonde, Kalifornijoje
Tinklas veikia 54 pasaulio šalyse, pas mus veikia nuo rugsėjo, būstinė Klaipedoj.
Daugiau www.gnld.com

QUOTE(žalga @ 2007 01 14, 22:44)
Sveika  4u.gif

Nežinau kaip kitos, o aš laikausi puikiai. Pagaliau pavyko normaliai išsimiegoti, rūkyti visiškai nenoriu, šeštadienį dariau gramą ir nė minties apie cigaretę nebuvo.

Rūkoriai jau pradėjo smirdėti  hihihi.gif  hihihi.gif  Dabar ypač erzina smarkiai besikvėpinančios moterys, kurios neseniai parūkė. Šeštadienį maliausi po parduotuves, tai kelioms praėjus pro šalį vos nesupykino. Tabakas ir kvepalai....  doh.gif  doh.gif

Priaugau svorio porą kg. Bet jau turiu planą jam sunaikinti. Nusipirkau maudomą, eisiu plaukiot. Ryt ryte bus savaitė kaip nerūkau ax.gif

1. Tikrai ohmy.gif ?
2. Ir mane tokios pykina, ypač vasarą bash.gif
3. O man draugas padovanojo blush2.gif
Atsakyti
Nu tai ir aš pasipasakosiu, kad jau mečiau soskę. Noriu būt su chebra, nes šakės kaip sunku. Rūkau 8 metus. Po pakelį stabiliai. Kai pastojau mečiau, bet per visą nėštumą bendrai paėmus pakelį surūkiau. Negalėjau kitaip. Gėda dėl to. Ir aplamai paėmus man GĖDA kad rūkau. Sveikata dzin, nes ne visi rūkoriai miršta nuo vėžio ir ne visi vėžininkai rūkoriai. Ir šiaip visi argumentai kaip geltona oda ar dantys man ne argumentai. Man SKANU žiauriai. O užsirūkius po ilgos pertraukos išvis kaifas... Tai va, pasiryžau dėl vaiko. Nenoriu, kad spoksotų kai rūkau ir imtų pavyzdį. Aplink nieks nerūko tik darbe, tas palengvina užduotį. Apsiskelbiau visiems, kad mane graužtų ir tuo pačiu palaikytų. Kol kas sumažinau iki 3ų per dieną. Bet net rankos dreba kaip noriu. Ėdu viską iš eilės. Esu bevalė, bet stengiuos...

QUOTE(2 vaikų mamulė @ 2007 01 14, 00:02)
Tabexs vadinasi.Šiuo momentu kainuoja apie 25lt.Man 100procentų padėjo,kitaip nebūčiau metusi
Jetus kaip norėčiau.... Iš kur paimt?
Atsakyti
QUOTE(Usska @ 2007 01 15, 00:21)
Nu tai ir aš pasipasakosiu, kad jau mečiau soskę. Noriu būt su chebra, nes šakės kaip sunku. Rūkau 8 metus. Po pakelį stabiliai. Kai pastojau mečiau, bet per visą nėštumą bendrai paėmus pakelį surūkiau. Negalėjau kitaip. Gėda dėl to. Ir aplamai paėmus man GĖDA kad rūkau. Sveikata dzin, nes ne visi rūkoriai miršta nuo vėžio ir ne visi vėžininkai rūkoriai. Ir šiaip visi argumentai kaip geltona oda ar dantys man ne argumentai. Man SKANU žiauriai. O užsirūkius po ilgos pertraukos išvis kaifas... Tai va, pasiryžau dėl vaiko. Nenoriu, kad spoksotų kai rūkau ir imtų pavyzdį. Aplink nieks nerūko tik darbe, tas palengvina užduotį. Apsiskelbiau visiems, kad mane graužtų ir tuo pačiu palaikytų. Kol kas sumažinau iki 3ų per dieną. Bet net rankos dreba kaip noriu. Ėdu viską iš eilės. Esu bevalė, bet stengiuos...

Jetaus Usska doh.gif žodis į žodį mano savijautą atpasakojai verysad.gif Junkis greičiau 4u.gif Jei tik reikia, tai ne tik pagraušim, ber ir bash.gif umn.gif ir console.gif
Atsakyti
as dar laikausi;-)) jau eina trecia savaite... vis dar nekoseju...
galvos skausmas buvo vel uzejes ir vel sestadienio ryta... ikaliau tabletka ir praejo... vis dar negaliu issimiegoti. atrodo, kad atsikeliu isvis neuzmigus... sitas variantas jau mane nervina... noriu issimiegoti!!! supratau, kad atsirado daugiau energijos. isbere veido oda, itariu kad vaosi;-)) labai gerai... uztat odos spalva prazydo ir tikiuosi atsveisti dantu spalva;-)) sekmes visoms! as jauciuosi tikra heroje del to;-)) tik nezinau kaip dar vyra ikalbeti mesti...

Atsakyti
QUOTE(jura-rura @ 2007 01 15, 11:41)
as dar laikausi;-)) jau eina trecia savaite... vis dar nekoseju...
galvos skausmas buvo vel uzejes ir vel sestadienio ryta... ikaliau tabletka ir praejo... vis dar negaliu issimiegoti. atrodo, kad atsikeliu isvis neuzmigus... sitas variantas jau mane nervina... noriu issimiegoti!!!
supratau, kad atsirado daugiau energijos. isbere veido oda, itariu kad vaosi;-)) labai gerai... uztat odos spalva prazydo
ir tikiuosi atsveisti dantu spalva;-)) sekmes visoms! as jauciuosi tikra heroje del to;-))
tik nezinau kaip dar vyra ikalbeti mesti...

Aš korvavolio lašiukų įkalu blush2.gif
clap.gif morkų, morkų... clap.gif
Linkiu sekmės g.gif Aš tai ir emalį baigiu nusigramdyt, dabar viskas prie dantų kimba, Kretingoj yra klinika ir ten stomotologas kažkuom dengia dantukus.. vat kažkaip kažką jau svajoju ax.gif
A tu ten taip griežtai umn.gif protest.gif
Atsakyti

[/quote]
As Tabexa pirkau Kaune Urmo bazej, Zalioj galerijoje atsidares skyrius, kur prekiauja vien is Rusijos veztais papildais, vaistais ir kosmetika, mokejau 30lt.
As irgi didvyriskai laikausi- rukyti noriu tai tik del proceso ''ranka-burna" biggrin.gif , o siaip tai nelabai traukia. Metam rukyt kartu su vyru, tai labai vienas kita palaikom console.gif , vienas kita pabaram kai silpnumo valandele uzeina ir atrodo nebeiskesi lotuliukas.gif . Savijauta tai irgi slyksti- nezinai kas su tavim darosi, ypac vakarais, kai surukydavau daugiausia. Bet tikiuosi viskas praeis ir veliau nebepradesiu rukyt biggrin.gif
Atsakyti
as tai ziauriai nervuota pasidariau, sakes. bambu ir bambu...
Atsakyti
Gal kas bandė tą cigaretę kur reklamuoja per tv parduotuvę?įdomu ar veikia g.gif žaismas priminė "ranka- burna" , man tas procesas irgi patinka 2.gif blush2.gif
Atsakyti