Įkraunama...
Įkraunama...

Metusioms rūkyti.

nesinervinkit veliau koset pradesit biggrin.gif man taip sake, vienas gydytojas. as tai ziauriai kosejau ir koseju, bet man plauciu uzdegimas, tai gal pagrinde del to.
Atsakyti
QUOTE(žalga @ 2007 01 10, 15:39)
jurga...a, jeigu nežinai, reiškia dar nepribrendo  mirksiukas.gif

Lyginant su ankstesniais metimais, šitas kartas man palyginti lengvas (tfu, tfu, tfu). Galvos skausmas užeina tik kartais, nors ir gana stiprus. Vakar atsargiai gurkštelėjau vyno - net keista, rūkyti nesinorėjo. Kaži, kaip seksis kompanijoj atsilaikyti ...

Aš nerūkau jau 2 ir 1/4 dienas  bis.gif

Oj ash irgi shikarta taip lengvai meciau, kad net stebiuosi savimi ir negaliu atsistebet lotuliukas.gif
nes anksciau tai kiek bandziau tai maximum savaite, kol 5dieni nenueini i bara su draugais pasedet lotuliukas.gif o Dabar neberukau nuo lapkricio 5 dienos.JOkiu sunkumu nebuvo, tiesiog pasakiau vyrui: "davai metam" ir viskas smile.gif Gal pirmas 2 dienas trauke ir pirma karta vel nuejus su draugais pasedet, o dabar tai visai nera noro smile.gif Net ishgerus lotuliukas.gif O ash kosejau pradzioj kazkiek, o dabar jau nebe smile.gif
Atsakyti
Aš mečiau sužinojus kad laukiuosi, jau nerukau tuoj bus metai clap.gif ir stengsiuos jau nebepradeti. Metesi sunkokai bet buvo del ko. Nebuciau pastojusi ir toliau sekmingai traukciau duma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mammy @ 2007 01 13, 03:50)
Aš mečiau sužinojus kad laukiuosi, jau nerukau tuoj bus metai  clap.gif  ir stengsiuos jau nebepradeti. Metesi sunkokai bet buvo del ko. Nebuciau pastojusi ir toliau sekmingai traukciau duma  4u.gif

zinok, kas keisciausia, kad ash irgi buvau pradejus mastyti, kad jau mesiu tai tik kai pastosiu, nes niekaip nepavykdavo iki tol mest, bet va atsitiktinumo deka pavyko smile.gif O kadangi kitais metais greiciausiai pradesim ir vaikuti "konstruot" tai labai dziaugiuosi, kad apsivalys organizmai musu iki to laiko smile.gif
Atsakyti
o jums nebudavo is ryto tokio labai slykstaus jausmo, net nzn kaip apibudinti, atrodo, kad sunkiau kvepuot ir sirdzi spaudzia? cia kai metet rukyt.
Papildyta:
ir dar noriu paklaust ar geriat kokius vitaminus, ar daret kazka, kad oda atsigautu, ar savaime pagrazejo ir t.t. ir t.t.
Atsakyti
Tokio jausmo man nebūdavo. Kaip tik ryte geriau jaučiuosi. Čia sąlyginai, nes vis dar sutrikęs miegas, pavyksta tik po 4-5 valandas pamiegoti. Važiuosiu ieškoti maudomo ir galvoju pavaikščioti į baseiną. Gal didesnis fizinis krūvis padės užmigti?

Man apie kažkokį pagražėjimą man dar anksti kalbėti. Tiksliau, yra pabaisėjimas. Draugė vakar konstatavo, kad mesti rūkyti - labai nesveika ir dėl to negražėjama. Pamatė kumštį po nosim.

Dar laiks nuo laiko pakosėju, nors tikrai nesu peršalusi.

Aš nerūkau jau 5 dienas bis.gif
Atsakyti

Shiduh tai gal labai ilgai rukei? g.gif Nes man tai nebuvo tokiu dalyku, bet ash rukiau apie 5 metus tik ax.gif

Zalga shaunuole, laikykis smile.gif
Atsakyti
oj as meciau tai nuolat- visi draugai jau juokes "tai vel meti? " bet viena karta tvirtai apsisprendziau ir meciau, berods vakare dar parukiau, kita diena lyg - paskui nusipirkau nocerete pleistru. kadangi turejau tvirta motyvacija, siaip eiline diena pleistru net nereikejo, juos lipindavau tik eidama kur drinks_cheers.gif - ir visai nesinoredavo rukyt, net bunan prirukytoj pataloj, jokiu kosejimu ar lomkiu nebuvo - rukyt noras biski kartais islysdavo, bet uztekdavo isikast cigarete ir suprasdavau, kad is tikro nenoriu biggrin.gif taip kad meciau gan lengvai. aisku, svorio priaugau unsure.gif bet su svoriu galima kovot jau atsikrai. biggrin.gif
sekmes metancioms thumbup.gif

tiesa, iki metimo rukiau apie 7is metus, surukydavau apie puse pakelio i diena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dasha: 13 sausio 2007 - 14:20
QUOTE(GinCherry @ 2007 01 13, 11:35)
zinok, kas keisciausia, kad ash irgi buvau pradejus mastyti, kad jau mesiu tai tik kai pastosiu, nes niekaip nepavykdavo iki tol mest, bet va atsitiktinumo deka pavyko smile.gif O kadangi kitais metais greiciausiai pradesim ir vaikuti "konstruot" tai labai dziaugiuosi, kad apsivalys organizmai musu iki to laiko smile.gif

Šaunuolė kad pavyko thumbup.gif , aš bandžiau gal 5 kart mažiausiai mest, ištempdavau daugiausiai turbūt kokias 2 dienas unsure.gif . Rūkanti buvau 5 metai. Reikėjo paskatinimo man ir nėštumas buvo geriausias paskatinimas.Nors irgi prieš vaikelį norėjau išsivalyt organizmą. Pirmus mėnesius oi koks nervas vaikščiojantis buvau mad.gif
Prisipažinsiu kai susinervinu kartais dar sukirba mintis norėčiau parūkyt, bet negaliu nes maitinu ir gaila vėl bus nuo pradžių išgyvent tą metimo laikotarpį.
Atsakyti
QUOTE(Shiduh @ 2007 01 13, 11:14)
o jums nebudavo is ryto tokio labai slykstaus jausmo, net nzn kaip apibudinti, atrodo, kad sunkiau kvepuot ir sirdzi spaudzia? cia kai metet rukyt.
Papildyta:
ir dar noriu paklaust ar geriat kokius vitaminus, ar daret kazka, kad oda atsigautu, ar savaime pagrazejo ir t.t. ir t.t.

Tikrai spaudžia, prieš kelis metus eilinį kartą metusi, net kardioechoskopija dariausi, bet nieko žinoma nerado, o būdavo tokie priepoliai jog atrodydavo kad viskas jau. doh.gif Savaime oda ilgai valosi, o jei dar viršsvoris prisidėjęs doh.gif Asmeniškai aš vit. negeriu, tik maisto papildus pagamintus iš:
1. Ryžių sėlenų, sojos ir kviečiu daigų aliejaus.
2. Morkų, raudonųjų pipirų, pomidorų, špinatų, braškių, abrikosų ir persikų.
3. Omega-3
Gal šių papildų ir negerčiau, bet neturiu jėgų pasišvęst sveikai gyvensenai ir neįsivaizduoju savęs kasdien spaudžiančią visokias sultis, vegetarę ir t.t. Man patinka valgyt naktimis, alų irgi l. mėgstu, nesveikas maistas skanus doh.gif blush2.gif (tik traškučių nemėgstu) .
Atsakyti
as rukiau 11 metu ...

gekoniuke, kas cia per papildai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shiduh: 13 sausio 2007 - 18:50
QUOTE(Shiduh @ 2007 01 13, 19:49)
as rukiau 11 metu ...

gekoniuke, kas cia per papildai?

GNLD kompanijos. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gekoniuke: 13 sausio 2007 - 21:30