Įkraunama...
Įkraunama...

Metusioms rūkyti.

Visos tos valomosios priemonės turėtu palengvint ir sutrumpint abstinencijos laikotarpi.Tiksliau veikimo nž. labiau žinau kaip padėtu Tre-en-enas.""
Sveikos, as irgi ruosiuos mesti rukyti po nauju metu.Rukau kokius jau 15m., bet niekada nebandziau dar mest blush2.gif , todel net bijau ir bandyti, bet moraliskai jau ruosiuosi. O gal zinai koki telef. Kaune to papildo platintoju? nes bijau, kad be pagalbos- nesusidorosiu :Isanksto aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaismas: 19 gruodžio 2006 - 16:03
QUOTE(zaismas @ 2006 12 19, 17:01)

Sveikos, as irgi ruosiuos mesti rukyti po nauju metu.Rukau kokius jau 15m., bet niekada nebandziau dar mest blush2.gif , todel net bijau ir bandyti, bet moraliskai jau ruosiuosi. O gal zinai koki telef. Kaune to papildo platintoju? nes bijau, kad be pagalbos- nesusidorosiu :Isanksto  aciuks.gif

A kodėl ne šiandien? O dėl pagalbos tai.. mastau.gif efektyviausia priemonė tai nestuke.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2006 12 19, 19:56)
A kodėl ne šiandien? O dėl pagalbos tai.. mastau.gif efektyviausia priemonė tai nestuke.gif  blush2.gif

Kaip tik planuose ir yra nestuke.gif nes veliau gali buti organizmui per didelis stresas.
Atsakyti
sveikos mano stazas 14 metu. doh.gif
pvz kai buvau pastojusi mane dar labiau trauke cigaretes doh.gif tad tas neieina kad pastosi tai tipo nenoresi,cia nuo organizmo priklauso g.gif reikia mesti pakol dar nesi nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(zaismas @ 2006 12 19, 17:01)
bijau ir bandyti, bet moraliskai jau ruosiuosi.

Bijot nereik smile.gif o kad morališkai ruošies - gerai. Aš asmeniškai nusistačiau savo metimo datą prieš gerą mėnesį, per kurį dar atsirūkiau atsakančiai. Iki soties. Prieš tai mesti irgi niekad nebandžiau. O kai nusistačiau datą, absoliučiai visiems aplinkiniams ją pasakiau. Kadangi aš - žmogus, kuris žodžio laikosi smile.gif tai ir išlaikiau tą žodį dantis sukandus.
Dar mane palaikė aplinkinių netikėjimas tuo, kad aš sugebėsiu smile.gif visi sakė - neištversi, vėl pradėsi. O aš jiems - špygą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2006 12 20, 10:25)
sveikos mano stazas 14 metu. doh.gif
pvz kai buvau pastojusi mane dar labiau trauke cigaretes  doh.gif tad tas neieina kad pastosi tai tipo nenoresi,cia nuo organizmo priklauso g.gif reikia mesti pakol dar nesi  nestuke.gif

žinoma traukia, bet tada jau ne viena pati nuodysies. Vardan mažojo neišdrysi užsirūkyt biggrin.gif beto metončioms rūkyt po naujukų didelė pagalba bus tai, kad viešose vietoso bus draudžiama rūkyt thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labutis visoms biški pradingusi buvau. ax.gif Nepalūžau nepalūžau jau greit 4mėn.bus kaip mečiau "soskę" iš burnos, thumbup.gif per daug sunkiai mečiau ,kad dabar vėl pradėti.Tikrai meskit rukyti ką tik Žinias pasiklausiau,tai tikrai sakė ,kad nuo sausio mėn.nebebus galima "soskiuoti"viešosia vietose,o į lauką eiti bus šalta. unsure.gif Na nesusigundėt mest, pagalvokit.O dar kažkas minėjo Tre-en-enas,bet gal žinot kas Šiauliuose platina juos?Reiks gal internete paieškoti,gal rasiu.
Papildyta:
QUOTE(Raduga @ 2006 12 20, 09:42)
Bijot nereik  smile.gif  o kad morališkai ruošies - gerai. Aš asmeniškai nusistačiau savo metimo datą prieš gerą mėnesį, per kurį dar atsirūkiau atsakančiai. Iki soties. Prieš tai mesti irgi niekad nebandžiau. O kai nusistačiau datą, absoliučiai visiems aplinkiniams ją pasakiau. Kadangi aš - žmogus, kuris žodžio laikosi  smile.gif tai ir išlaikiau tą žodį dantis sukandus.
Dar mane palaikė aplinkinių netikėjimas tuo, kad aš sugebėsiu  smile.gif  visi sakė - neištversi, vėl pradėsi. O aš jiems - špygą  biggrin.gif

Aina sau pavydžiu ,kaip taip turėjai valios mest thumbup.gif ir viskas,aš tai be šansų.Na manau nesvarbu kaip mečiau džiaugiuosi ,kad mečiau ir kad 2 draugės iš paskos nori mesti. Jau vaistų nusipirko,bet sakė po Naujų Metų ,kad netyčia nesusigadinti per tas šventes.Džiaugiuosi kad ir jos rįžosi. biggrin.gif
Papildyta:
O dar gėda ir prisipažinti blush2.gif ,kai laukiausi būdavo kad ir taip darydavau smoke.gif Būsimos mamytės nekartokit mano klaidos schmoll.gif .Aš dėl to labiausiai ir gailiuosi,na ką gi yra kaip yra. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2 vaikų mamulė: 20 gruodžio 2006 - 23:05
As tai dar girdejau, kad tos kurios turi nemaza duminimo staza kaip pastoja ir staigiai meta pypkiuot didele tikimybe persileidimo ohmy.gif Ar netiesa?
Atsakyti
QUOTE(zaismas @ 2006 12 21, 13:40)
As tai dar girdejau, kad tos kurios turi nemaza duminimo staza kaip pastoja ir staigiai meta pypkiuot didele tikimybe persileidimo ohmy.gif Ar netiesa?

Netiesa.Aš nemečiau pypkiuoti kai laukiausi.Bet su gręsenčiu persileidimu gulėjau 2 kartus per nėštumą.Tai tiksliau būtų,todėl kad nemečiau pypkiuoti dėl to taip ir atsitiko.Na tai tik mano išgyvenimai,gal kitoms ir kitaip.Faktas tas kad meskit mergaitės pypkiuoti,iš širdies sakau. nono.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2 vaikų mamulė: 22 gruodžio 2006 - 20:53
nu va, nuo siandien meciau rukyt, tiksliau siandien visa diena jau nerukau. cia tipo naujametinis pazadas sau rolleyes.gif shiaip nerukiau per visa nestuke.gif ir dar 3 men. po gimdymo, o paskui kaip pratrukau, tai nebegaliu sustot. niu, siandien tai didvyriskai atsilaikiau cool.gif
Atsakyti
as irgi buvau metusi, visa menesi ne dumo.. bet neistveriau ilgiau blush2.gif ir atrodytu kad tikrai nebuvo sunku atsispirti, nenorejau ir tiek, o db net baisu darosi pagalvojus, kad reikia nerukt, nu negaliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurga...a @ 2007 01 02, 10:46)
as irgi buvau metusi, visa menesi ne dumo.. bet neistveriau ilgiau blush2.gif  ir atrodytu kad tikrai nebuvo sunku atsispirti, nenorejau ir tiek, o db net baisu darosi pagalvojus, kad reikia nerukt, nu negaliu ax.gif

man tai kai namie sedziu tai kaip ir dzin, nelabai norisi rukyt, bet kai pamatau ka nors rukanti doh.gif siandien varau pas drauge, kuri ruko, nezinau kaip susilaikyt,nu bet stengsiuos is paskutiniuju, kad nesusigundyt rolleyes.gif
Atsakyti