QUOTE(gekoniuke @ 2006 12 04, 21:51)
Kai mama ant tėvo įsiunta, tada rėkia"A baigsi žystė tou tutį.." Tutis, tai čiulptukas arba soskė, o pypkiavimas ar dūmiavimas kažkaip skaniai skamba...

O Tre-en-en yra ryžių sėlenų,sojos ir kviečių daigų aliejaus turintis maisto papildas. Visas to papildo smagumas jog jis atstato mūsų organizmo lastelių membranos veiklą, o ji ir atsako už tai jog "priimtu" į lasteles naudingas medž. ir "išvarytu" nebreikalingas. Kai membrana"padususi" tai ir mes jaučiamės nekaip. Kai aš tą daiktą vartojau, tai daugiau šypsojausi.. Nu žo. daug galima gero pasakyt apie poveikį ir ir sudėtinės dalys mūsiskos, tiesiog pačiam reik išbandyt ir įvertint. Įsigyt iš platintojų
Va soskė man patiko.Čiulptukas per daug gražus žodis mažiukams leliukams palikim.Na kaip ten pas jus mieste yra nežinau na mūsų kaimuke dar nebuvau susidūrusi su jokiais vaistų platintojais nebent tik kur iš rusijos veža.O čia kiek suprantu ne rusiški vaistai?Tai kur jieškoti dabar jau ir nebežinau.Gal kas žino ar Šiauliuose platina kas tokius vaistus?Na bent jau kaip tu apibūdinai, tai tikrai norėčiau atstayti organizmą,O įpač tos nuotaikų kaitos tai...
Papildyta:
QUOTE(Shiduh @ 2006 12 04, 08:29)
as irgi labai noriu mest rukyt. ziauriai. kasdien metu. surukau po pakeli ir daugiau.

((
Jeigu tik noro turi tai ir mesk.Bandyk su tais vaistais,na man tikrai padėjo.tik gerti reikia griežtai pagal instrukciją.aš priminimus dariausi telefone,nes neišgėrusi gali viską sugadinti.Ir neišsigaskit pirmas naktis man nemiga buvo ir šaltis purtė ir karštis pylė.Gal visiems skirtingai nežinau.Po 3dienų jau viskas gerai buvo,po 5dienų visai nebenorėjau soskės.O vaistai geriami mėnesį.