Įkraunama...
Įkraunama...

Metusioms rūkyti.

QUOTE(2 vaikų mamulė @ 2006 12 04, 20:14)
O Detox-kit tai čia galima vaistinėj nusipirkti?Kaip suprasti valomoji priemonė,čia svoriui mesti? santa2.gif

Šiuo atveju ne svoris problema. Problema tame jog nikotinas- narkotikas, kai jo kiekis kraujyje sumažėja duodamas signalas į smegenis, kad tu nervingas ar dar kitoks, žodžiu parūkyk, tai vadinama abstinentiniu priepoliu. Visos tos valomosios priemonės turėtu palengvint ir sutrumpint abstinencijos laikotarpi.Tiksliau veikimo nž. labiau žinau kaip padėtu Tre-en-enas. Ir gal galima šioj temelėj terminus cigaretė arba parukyti pakeist kitais žodžiais? O tai širdis stoja, nes bent jau aš esu tik sipnavalis drieželis norintis ištempt dar viena diena blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2006 12 04, 20:08)
Šiuo atveju ne svoris problema. Problema tame jog nikotinas- narkotikas, kai jo kiekis kraujyje sumažėja duodamas signalas į smegenis, kad tu nervingas ar dar kitoks, žodžiu parūkyk, tai vadinama abstinentiniu priepoliu. Visos tos valomosios priemonės turėtu palengvint ir sutrumpint abstinencijos laikotarpi.Tiksliau veikimo nž. labiau žinau kaip padėtu Tre-en-enas. Ir gal galima šioj temelėj terminus cigaretė arba parukyti pakeist kitais žodžiais? O tai širdis stoja, nes bent jau aš esu tik sipnavalis drieželis norintis ištempt dar viena diena blush2.gif

Vat šitasdalykas man labai patiko,vat man reikia kažkuo organizmą atstatyti nuo to apstinentinio priepolio,tie signalai į smegenis man nervus gadina.O tai kur galima įsigyti Tre-en-enas?Na jeigu driežiukui trošku nuo brunette.gif Tai galime ir kaip nors kitaip pakeisti pvz:pypkiuoti,dūmiuoti.Na tai siūlik driežiukas.Arba galima iš šypsenėlių dėti tai smoke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2 vaikų mamulė: 04 gruodžio 2006 - 21:34
QUOTE(2 vaikų mamulė @ 2006 12 04, 22:30)
Vat šitasdalykas man labai patiko,vat man reikia kažkuo organizmą atstatyti nuo to apstinentinio priepolio,tie signalai į smegenis man nervus gadina.O tai kur galima įsigyti Tre-en-enas?Na jeigu driežiukui trošku nuo brunette.gif Tai galime ir kaip nors kitaip pakeisti pvz:pypkiuoti,dūmiuoti.Na tai siūlik driežiukas.Arba galima iš šypsenėlių dėti tai  smoke.gif

Kai mama ant tėvo įsiunta, tada rėkia"A baigsi žystė tou tutį.." Tutis, tai čiulptukas arba soskė, o pypkiavimas ar dūmiavimas kažkaip skaniai skamba... verysad.gif O Tre-en-en yra ryžių sėlenų,sojos ir kviečių daigų aliejaus turintis maisto papildas. Visas to papildo smagumas jog jis atstato mūsų organizmo lastelių membranos veiklą, o ji ir atsako už tai jog "priimtu" į lasteles naudingas medž. ir "išvarytu" nebreikalingas. Kai membrana"padususi" tai ir mes jaučiamės nekaip. Kai aš tą daiktą vartojau, tai daugiau šypsojausi.. Nu žo. daug galima gero pasakyt apie poveikį ir ir sudėtinės dalys mūsiskos, tiesiog pačiam reik išbandyt ir įvertint. Įsigyt iš platintojų g.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2006 12 04, 21:51)
Kai mama ant tėvo įsiunta, tada rėkia"A baigsi žystė tou tutį.." Tutis, tai čiulptukas arba soskė, o pypkiavimas ar dūmiavimas kažkaip skaniai skamba... verysad.gif O Tre-en-en yra ryžių sėlenų,sojos ir kviečių daigų aliejaus turintis maisto papildas. Visas to papildo smagumas jog jis atstato mūsų organizmo lastelių membranos veiklą, o ji ir atsako už tai jog "priimtu" į lasteles naudingas medž. ir "išvarytu" nebreikalingas. Kai membrana"padususi" tai ir mes jaučiamės nekaip. Kai aš tą daiktą vartojau, tai daugiau šypsojausi.. Nu žo. daug galima gero pasakyt apie poveikį ir ir sudėtinės dalys mūsiskos, tiesiog pačiam reik išbandyt ir įvertint. Įsigyt iš platintojų g.gif

Va soskė man patiko.Čiulptukas per daug gražus žodis mažiukams leliukams palikim.Na kaip ten pas jus mieste yra nežinau na mūsų kaimuke dar nebuvau susidūrusi su jokiais vaistų platintojais nebent tik kur iš rusijos veža.O čia kiek suprantu ne rusiški vaistai?Tai kur jieškoti dabar jau ir nebežinau.Gal kas žino ar Šiauliuose platina kas tokius vaistus?Na bent jau kaip tu apibūdinai, tai tikrai norėčiau atstayti organizmą,O įpač tos nuotaikų kaitos tai... doh.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Shiduh @ 2006 12 04, 08:29)
as irgi labai noriu mest rukyt. ziauriai. kasdien metu. surukau po pakeli ir daugiau. sad.gif((

Jeigu tik noro turi tai ir mesk.Bandyk su tais vaistais,na man tikrai padėjo.tik gerti reikia griežtai pagal instrukciją.aš priminimus dariausi telefone,nes neišgėrusi gali viską sugadinti.Ir neišsigaskit pirmas naktis man nemiga buvo ir šaltis purtė ir karštis pylė.Gal visiems skirtingai nežinau.Po 3dienų jau viskas gerai buvo,po 5dienų visai nebenorėjau soskės.O vaistai geriami mėnesį. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(2 vaikų mamulė @ 2006 12 05, 23:33)
Va soskė man patiko.Čiulptukas per daug gražus žodis mažiukams leliukams palikim.Na kaip ten pas jus mieste yra nežinau na mūsų kaimuke dar nebuvau susidūrusi su jokiais vaistų platintojais nebent tik kur iš rusijos veža.O čia kiek suprantu ne rusiški vaistai?Tai kur jieškoti dabar jau ir nebežinau.Gal kas žino ar Šiauliuose platina kas tokius vaistus?Na bent jau kaip tu apibūdinai, tai tikrai norėčiau atstayti organizmą,O įpač tos nuotaikų kaitos tai...  doh.gif  verysad.gif

Jei labai domina galiu pabandyt surast platintojų Šiauliuose ir atsiūst koordinates.
Papildyta:
QUOTE(2 vaikų mamulė @ 2006 12 05, 23:43)

Jeigu tik noro turi tai ir mesk.Bandyk su tais vaistais,na man tikrai padėjo.tik gerti reikia griežtai pagal instrukciją.aš priminimus dariausi telefone,nes neišgėrusi gali viską sugadinti.Ir neišsigaskit pirmas naktis man nemiga buvo ir šaltis purtė ir karštis pylė.Gal visiems skirtingai nežinau.Po 3dienų jau viskas gerai buvo,po 5dienų visai nebenorėjau soskės.O vaistai geriami mėnesį. rolleyes.gif

tai taip išeina jog tavieji vaistai irgi valančiai veikia g.gif aš tai be vaistų
"valią ugdau" cool.gif kol kas nieko tik širdis po puse nakties bludija ir draugui sunkios dienos prasidėjo, jei nesikabinėjų tai prievartauju jį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2006 12 05, 22:51)
Jei labai domina galiu pabandyt surast platintojų Šiauliuose ir atsiūst koordinates.
Papildyta:
tai taip išeina jog tavieji vaistai irgi valančiai veikia g.gif aš tai be vaistų
"valią ugdau" cool.gif kol kas nieko tik širdis po puse nakties bludija ir draugui sunkios dienos prasidėjo, jei nesikabinėjų tai prievartauju jį blush2.gif

Na prajuokinai, geras biggrin.gif .Na šaunuolė kad valę ugdai thumbup.gif ,na aš kažkokia bevalė :Kaž ko kaiptik nenoriu prievartauti blush2.gif ,kažkoks organizmo lūžis apatiška viskam.Jei turi kokių duomenų apie platintojus pas mus ,tai būtinai parašyk.Ačiū iš karto., notworthy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2 vaikų mamulė: 06 gruodžio 2006 - 19:21
QUOTE(2 vaikų mamulė @ 2006 12 06, 20:20)
Na prajuokinai, geras biggrin.gif .Na šaunuolė kad valę ugdai thumbup.gif ,na aš kažkokia bevalė :Kaž ko kaiptik nenoriu prievartauti  blush2.gif ,kažkoks organizmo lūžis apatiška viskam.Jei turi kokių duomenų apie platintojus pas mus ,tai būtinai parašyk.Ačiū iš karto., notworthy.gif

Tai blogai, kad apatiška, taip ir susirgt galima. ar pas jus yra ten kažkoks verslo inkubatorius? Va ten vyksta platintojų susirinkimai ir karta per mėn. turėtu vykti expirence(pristato produktus,gali paragauti arba sudaryt sutarti ir pati tapt platintoja).Nors negarantuoju, kad pas jus tai jau vyksta. g.gif Kai sužinosiu tiksliau atsiūsiu pakvietimą biggrin.gif Nueisi ir išsiaiskinsi kas domina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2006 12 06, 20:35)
Tai blogai, kad apatiška, taip ir susirgt galima. ar pas jus yra ten kažkoks verslo inkubatorius? Va ten vyksta platintojų susirinkimai ir karta per mėn. turėtu vykti expirence(pristato produktus,gali paragauti arba sudaryt sutarti ir pati tapt platintoja).Nors negarantuoju, kad pas jus tai jau vyksta. g.gif Kai sužinosiu tiksliau atsiūsiu pakvietimą biggrin.gif Nueisi ir išsiaiskinsi kas domina bigsmile.gif

Na nieko panašaus nesu girdėjusi.Reiks pasiklausinėti dar,jei ką sužinosi būtinai parašyk. unsure.gif
Atsakyti
Na gal dar kas metėte nesenai " smoke.gif Kaip jums sekasi atsigauti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(2 vaikų mamulė @ 2006 12 09, 23:38)
Na gal dar kas metėte nesenai " smoke.gif Kaip jums sekasi atsigauti? unsure.gif

tikrai? biggrin.gif negi visos čia nerūkančios, arba net nesiruošiančios mest to brūdo? g.gif
O kaip 2 vaikų mamulė? nepalūžo? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos. Mečiau prieš 1,5 metų maždaug. Po 10 ar 11 metų stažo. Aišku, pirmosiom dienom nebuvo lengva. Namie sėdėdama griaužiau moliūgų sėklas, o kažkur išėjus kramčiau gumą. Paprastą. Kiekvienu atveju, kur buvau įpratus užsirūkyt (pvz., stotelėj, išlipus iš troleibuso ir pan.), įsikišdavau į nasrus kramtoškę. Gana greitai kančios praėjo. Ramiai gyvenau daugiau kaip metus. Kažkur prieš porą mėnesių užėjo nesvietiškas noras rūkyt. Nenormalus tiesiog. Nemaniau, kad taip gali atsitikt po tokios pertraukos. Nu ir apie mėnesį man kožną dieną baisiausiai norėjosi rūkyt. Iki nuprotėjimo. Vos ne vos laikiausi. Atsilaikiau. Kaip užėjo, taip praėjo tas noras. Dabar vėl ramiai gyvenu. Matyt, šito įpročio iki galo atsikratyt neįmanoma. Rūkorius lieka rūkorium kaip alkoholikas alkoholiku, net jei ilgą laiką gyvena švariai.
Atsakyti
kai buvau nestuke.gif tai meciau ir gana lengvai. Ir jokia ten sirdis nestojo ir nieko, na gal troskino ir galva biski svaigo. O siaip nusiteikimo reikia ir nieko neatsitiks ir jokiu vaistu nereiks. O siaip ar ne geriau pleistras nikotino pradziai, a ? nei kazkokios ten tabletes?
Atsakyti