tai, kad dabar tvarką priėmimo nsutato savivaldybė, o jau ne patys darželių direktoriai, gal tvarka dabar bus.
QUOTE(Žydraakė @ 2009 09 23, 11:38)
Į šį darželį patekom pagal gyvenamą vietą, net negaliu patikėti, kad taip paprastai ir lengvai. Sūnelis lanko lopšelinių grupę, ant durų zuikutis kabo, tai vadinu, kad zuikučių grupę lanko
Adaptavosi per savaitę laiko, eina noriai, jau pradėjo nešti piešinukus savo namo
Pagrinde vyras jį vežioja, bet buvau ir aš kelis kartus, auklėtoja jauna, tikrai maloni. Kol kas nieko blogo negaliu pasakyti apie darželį, aišku aš nežinau, kaip kitose grupėse. Kol kas dar nemokėjom už darželį, susirinkimo irgis nebuvo.
Sveiki visi lankantys si darzeli
Ryt einame po ilgokos pertraukos, tad norime pasitikslinti ar jau sildo?
Taip, Šildo
Sveikos mamytes, mes irgi lankome si darzeli meskuciu grupe. As kol kas esu patenkinta, aukletojos geros, malonios. Vaikas ryte eiti i darzeli nenori, o vakare nenori eiti namo
. Bet suprantu kad jam ten patinka. Bureliu kol kas jokiu nelankom.
Beda tik tame, kad as vaika atvedu i darza pirma, ir pasiimu paskutini, tad noriu paklausti, kas lanko musu grupe, kaip kitos mamos sugeba anksciau pasiimti vaikus? Gal kur arciau dirbate?
QUOTE(vilvida @ 2009 10 15, 11:15)
Sveikos mamytes, mes irgi lankome si darzeli meskuciu grupe. As kol kas esu patenkinta, aukletojos geros, malonios. Vaikas ryte eiti i darzeli nenori, o vakare nenori eiti namo
. Bet suprantu kad jam ten patinka. Bureliu kol kas jokiu nelankom.
Beda tik tame, kad as vaika atvedu i darza pirma, ir pasiimu paskutini, tad noriu paklausti, kas lanko musu grupe, kaip kitos mamos sugeba anksciau pasiimti vaikus? Gal kur arciau dirbate? 
Gal nuo darbo laiko priklauso, kaip susitaria darbe ir pan.
Aš pati šiuo metu nedirbu. Tad ir lengvesnis grafikas: ateinam 8-ai, paimu apie 16 val. (jei ilgiau lieka, vakare nesusišnekam, dar sunku)...
noriu paklausti ar labai daug vaikuciu maziuku grupese, turiu omeny lopselinukus nuo 2 m.? PO kiek grupese vaikuciu lanko?
ar ruošiatės darželio 20-mečiui?
QUOTE(saldainia @ 2009 09 27, 16:42)
tai, kad dabar tvarką priėmimo nsutato savivaldybė, o jau ne patys darželių direktoriai, gal tvarka dabar bus.
Taip ir yra,musu neprieme,nors gyvenam kitapus gatves,ir mums nepriklauso. Turejom ir vokeli,nepadejo....O siaip direktore paliko tikrai gera ispudi, kaip ir pats darzelis,jo aplinka
QUOTE(Panelee @ 2009 10 23, 18:46)
Taip ir yra,musu neprieme,nors gyvenam kitapus gatves,ir mums nepriklauso. Turejom ir vokeli,nepadejo....O siaip direktore paliko tikrai gera ispudi, kaip ir pats darzelis,jo aplinka
Labai gaila,kad negalesim jo lankyti.
O tai čia kuris namas???
QUOTE(svetelis @ 2009 10 21, 09:34)
noriu paklausti ar labai daug vaikuciu maziuku grupese, turiu omeny lopselinukus nuo 2 m.? PO kiek grupese vaikuciu lanko?
pagal sąrašus 18-19