Įkraunama...
Įkraunama...

Fabijoniškės: Sakalėlis

QUOTE(grama @ 2009 05 15, 21:39)
Mes ir buvom uzsirasyti 2010m, tai sake mes jau 11 uz bruksnio  verysad.gif .

pries koki menesi kalbejau, tai po bruksnio buvo dar tik 5 vaikai unsure.gif
Atsakyti
Laba, mes irgi noretume savo mergyte vesti i Sakaleli. Tik ir man idomu kokios ten stafkes pas ta direktore... Gal kas susidurete? Beje, o kokie adresai priklauso siam darzeliui? Ir dar vienas klausimux,mes gimeme pries pusantro menesio,kazin yra sansu papult po poros metu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Panelee: 06 liepos 2009 - 16:54
gal brūkšnys pasitrauks, kadangi daug mamyčių mėgsta užsirašyti į kelis darželisuo paskui tik pasirenka į kurį eiti, tai gal dar pasitrauks
Atsakyti
Labas! Planuoju uzrasyti savo mazyle i si darzeli. Noriu paklausti-ar nepasikeitus situacija su direktore, vis dar ta pati?Gal yra naujos informacijos apie papildomus uzsiemimus vaikuciams, nes diskusijoje jau gan sena informcija.
Jei kas lankote si darzeli siuo metu-papasakokite placiau.
Dekui!
Atsakyti
Nejaugi jokiu atsiliepimu nėra apie šį darželį?
Atsakyti
nežinau kodėl ,bet niekas nebendrauja šiame puslapyje tarp mamyčių, ar apie šventes ar apie vaikučius, ar auklėtojas.
Va buvau rugsėjo pirmosios šventėje tai labai man patiko, nors dukrytė ti knesenai lanko.
Norėjau paklausti ar kas nors būrelius lanko, noriu ir saviškę užrašyti, bet nežinau atsiliepimų ir nuomonių.
Atsakyti
Į šį darželį patekom pagal gyvenamą vietą, net negaliu patikėti, kad taip paprastai ir lengvai. Sūnelis lanko lopšelinių grupę, ant durų zuikutis kabo, tai vadinu, kad zuikučių grupę lanko biggrin.gif Adaptavosi per savaitę laiko, eina noriai, jau pradėjo nešti piešinukus savo namo thumbup.gif Pagrinde vyras jį vežioja, bet buvau ir aš kelis kartus, auklėtoja jauna, tikrai maloni. Kol kas nieko blogo negaliu pasakyti apie darželį, aišku aš nežinau, kaip kitose grupėse. Kol kas dar nemokėjom už darželį, susirinkimo irgis nebuvo.
Atsakyti
mes iš drugelių grupės, ar dar kas yra čia?
Atsakyti
4u.gif Mes irgi einam į Sakalėlį, meškučius... Kažko ypatingo nemačiau, tad ir papasakoti negaliu. Būrelkus dar nelankom, maži... ax.gif
Atsakyti
maniškė užsiprašė į "Žiogelį", užrašiau, žiūrėsim kaip seksis, o gal kas ką gali parašyti api pramoginius šokius?
Atsakyti
Mielieji,

Kaip manot nepervelu vaika 9men i darzeli uzrasineti? Kiek kas laukete? Ten du darzeliai ant kalno prie namu bet nezinau kuris kuom skiriasi. 4u.gif Ar moketi reikia? Nuo kurio amziaus i darzeli leisti galima? Maniskis labai komunikabilus ir is vaiku daug ismoksta. Bet beda jis seimoje vienas... Darzelyje jis greiciau pasivytu visus....
Atsakyti
QUOTE(lina.eidi @ 2009 09 24, 18:52)
Mielieji,
Kaip manot nepervelu vaika 9men i darzeli uzrasineti?  Kiek kas laukete?

Begit greiciau i tuos darzelius,o ne cia klauskit 4u.gif Matot,kad cia bei kitu darzeliu temose ne kai kurios tik pastojusios jau domisi,ar negalima eit uzrasinet lotuliukas.gif Tik paciuose darzeliuose suzinosit,ar ne per velu.
Beje,musu atveju,tai uzrasem 1 menesi pries lankyma ir buvo 2,7 metu. Bet tai nebuvo "uzrasymas",nes eilej isvis nestovejo . Na apie smulkmenas nepasakosiu,nes zinau,kad yra mamu,kurios labai piktinasi kitais patekimo i darzelius budais nei uzrasant ka tik gimusi ir poto laukiant ir viliantis - priims gi ar ne ir kada ... mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti