Kaip įdomu buvo paskaitinėti apie Jūsų pomėgius Tiek daug prasmingo ir įdomaus gyvenime veikiat. Aš esu užkietėjusi britvistė, tik va šis sezonas jau man nespėjęs atsidaryti užsidarė, pilvuko nesivežiosiu Šiaip daug keliauju, slidinėju, mėgstu grožinę ir poeziją skaitinėti ir rašinėti
O kokie yra bendri jusu ir jusu MB pomegiai? Ka kartu veikiata laisvalaikiu? Kokia bendra veikla uzsiimate, kuri jus suartina? Na nekalbu apie vaiku auklejima, buitiniu problemu sprendima ir pan.
Savo kelyje galim sutikti daug neadekvačių žmonių. Labai linkiu nesigadinti nuotaikos dėl to - tiesiog prisiminkit, kad tuos žmones tokiais pavertė aplinkybės, kurių jie nenugalėjo: alkoholis, narkotikai, stresas, nelaiminga santuoka, nekenčiamas darbas trisdešimt metų, ir t.t.
"Didžioji turtų dalis yra nepastebima. Žmogus, vairuojantis gražų automobilį ir gyvenantis dideliame name, gali turėti daugiau skolų ir būti mažiau vertas nei santechnikas, vairuojantis seną sunkvežimį, bet dirbantis tik tada, kai jam nusibosta žvejoti. " A Little Something