Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie jūsų hobi?

Man jau virš 35 metų. Ir tik dabar atradau savo hobi. Tai miesto istorija. Tiesiog, besimokydama gidų kursuose supratau, kad tai ir yra mano hobi. Kažkaip anksčiau nevalingai gaudydavau įvairius istorinius ir ne tik faktus apie Vilnių, jo žmones, tačiau belankydama kursus supratau, kad tai yra mano hobi:) Dabar aš ne tik skaitinėju, bet, tiesiogine ta žodžio prasme, renku, klasifikuoju ir dedu tuos pasakojimus į nuoseklų pasakojimą sau ir savo draugams, gal būt ateityje ir miesto svečiams smile.gif
Netikite?
Atsakyti
Hobis - fotografija ir stalo žaidimai.
Atsakyti
Mezgimas
Atsakyti
Mano hobis - saviraiskos sokiai.
Atsakyti
Skaitau knygas, šiek tiek rašau pati, patinka fotografuoti gamtą (ypač grybus ).... g.gif
Dabar dar vienas toks "sezoninis" pomėgis atsirado - rudeninių lapų stebėjimas ir grožėjimasis jais, tiesiog man labai gražu, kai viskas pradeda po truputį raudonuot ir geltonuot smile.gif
Atsakyti
Nežinau, ar visus galima įvardyti kaip hobius (nes hobis man labiau asocijuojasi su veikla, ne domėjimosi sfera), bet mano domėjimosi sferos apima tiek informacijos paiešką, tiek dalyvavimą atitinkamuose klubuose, tiek keliones ir pan.

- Geišos ir Japonijos kultūra plačiau. Renku literatūrą bei straipsnius ir filmus apie geišas ir jau planuoju antrą kelionę į Japoniją bei prisidedu prie Vyšnių žydėjimo šventės veiklos. Dar mokyklos laikais mano gimnazija vykdė apsikeitimų programą su Japonijos gimnazija, tai ten irgi buvau nuolatinė dalyvė. Dabar tokios galimybės, gaila, neliko.

- Šokių muzika

- Verslininkystė. Tai tiek mano studijų sfera, tiek laisvalaikio veikla (dalyvavimas įvairiose "idėjų dirbtuvėse" ir pan., tiek darbas - šiuo metu kuriu antrą savo verslą).
Atsakyti
Mano hobis Knygų skaitymas. smile.gif
Atsakyti
hobis ftografuoti, uzsiimineti ivairiais rankdarbiais...isbandytinaujas idejas
Atsakyti
knygos, filmai ir rankdarbiai - as tikra namu seimininke hihihi.gif
Atsakyti
o mano gal neeiliniai pomegiai. Vienas zvejyba biggrin.gif , kitas spauda ( silkografija) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chouchou @ 2009 10 07, 04:17)
Numerologija ir Grafologija , uzsikabinau ir nebegaliu sustoti :4u:Megstu pamastyti ir daryti isvadas biggrin.gif

Aš galvojau, kad tik mano sūnų tai domina. Jis skaičių maniakas. pasirodo, turi prijaučiaunčių. Smagu.
Atsakyti
Mokausi italų kalbos, dar filmai, fotografija ir, žinoma, rankdarbiai.
Atsakyti