Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie jūsų hobi?

Aš duomuosi viskuo, kas susiję su laikotarpiu nuo 1940-1960 Europa, JAV, Rusija ir Lietuva, žinoma(muzika, kinas, kultūrinis gyvenimas,piešiu portretus iš to laikotarpių nuotraukų). Taip pat mėgstu filosofiją, būti gamtoje, groju gitara...
Neseniai pradėjau domėtis motociklais ir vaistažolininkyste.
Atsakyti
Domiuosi filosofija, feng shui, lietuvos liaudies medicina, gelemis. Megstu skaityti knygas,vazineti dviraciu,dekupazuoti,ziureti filmus. Koklas tiek smile.gif
Atsakyti
Mane domina kaip ir daugumą moterų: kulinarija, įv. rankdarbiai, skaitymas, gėlės.
Atsakyti
gal kas turit sio siuvinio siuvinejimo schema? buciau labai dekinga, jei atsiustumet adresu paulina.zikute@blog.lt

http://priestalo.lt/...le.php?id=21063
Atsakyti
Maisto gaminimas man kaip šventė, bentjau kol kas : ))
Mėgstu skaityti, fotografuoti, piešti wub.gif Patinka ilgi pasivaikščiojimai saulėtą dieną miškelyje, ar lietingą dieną aukšta pieva.. mm.. wub.gif Mėgstu stebėti vandenį, gamtą. Tiesiog sėdžiu ir grožiuosi wub.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Sakau gal sudominsiu jus nauju "hobiu" ax.gif Mano pazistama organizuoja tokius kursus, tai apie juos placiau 4u.gif

Siūloma efektyvaus darbo su informacijos srautu metodika sudaryta iš dviejų dalių:
1. Vaizdinės atminties lavinimas – įsiminimas ne loginiu būdu susietos informacijos. Atminties lavinimas, dėmesio koncentracijos gerinimas. Lengvas ir greitas užsienio kalbų žodžių įsiminimas (40 naujų žodžių per 15–20 min.), darbas su skaičiais (13 užsiėmimų, kaina 325 Lt).
2. Greitasis skaitymas. Per 1 min. – 7 psl., įsimenant iki 95% informacijos (13 užsiėmimų, kaina 325 Lt).
Užsiėmimų metu taip pat vyksta Ritmo pažinimas, autogeninės treniruotės, kurios dar labiau stiprina įgūdžių formavimą.
Užsiėmimai vyksta 2–3 kartus per savaitę po 1 val. 30 min.
Užsiėmimus veda klinikinė psichologė, psichologų asociacijos narė, sertifikuota greitojo skaitymo dėstytoja, kvalifikuota ritmologė konsultantė Irina Jasinskienė. Metodikos pagrindas – Džozefo Benneto teorija.
Spalio 21 d. 16.30 val. programos pristatymas (nemokamas), o apsisprendusius studijuoti kviečiame 17.00 val. Užsiėmimai vyks Kaune, Čiurlionio g. 5 (priešais Geležinkelio stotį, šalia AB „Ragutis“)
Išankstinė registracija tel. 8 610 21786 arba e. p. vandabartkeviciene@gmail.com
Yra galimybė organizuoti užsiėmimus ir kituose miestuose.
Atsakyti
Mano pomegiai- knygos (dauguma ju susijusiu su psichologija); fotografuoti; muzika; keliauti; filmai; Didziausias pomegis - vairuoti automobili; Domiuosi- gelemis.
Atsakyti
Tradiciškai - knygos, rankdarbiai, gėlės ir tolimi pasivaikščiojimai gamtoje. biggrin.gif
Atsakyti
Knygos ir tapyba bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moxe @ 2011 11 23, 14:52)
Knygos ir tapyba  bigsmile.gif

As domiuosi dekupazo auskarais! thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes!
Nepasakyciau,kad giliai i tai inikusi esu, bet kolekcionuoju pasto zenklus bei pinigus ivairiu saliu, monetas:)
Kazkur maciau, kad viena susidomejusi neiprastais reiskiniais, cia mano vienas is pomegiu, labai idomu:)
Atsakyti
Mano pomėgiai- kosmetinė chemija ir viskas, kas susiję su odos sveikata, fechtavimasis, viskas apie maistą, sportavimas su šunimi ir apskritai šunys, fotografija, kelionės. Aišku, iš to išplaukia, kad skaitau daug knygų smile.gif
Atsakyti