Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie jūsų hobi?

Mėgstu automobilius. Tikrai labai džiaugiuosi, kai galiu pasikrapštyti po kapotu smile.gif
Atsakyti
o aš mėgsty klipus kurti
Atsakyti
Mano hobi yra domėjimasis kosmetika, įvairiais produktais, makiažo technika ir t.t. Taip pat domiuosi fotografija, skaitau knygas, stengiuosi nueiti į spektaklius ir kiną. Patinka rašymas. Aktualu įvairi muzika, dar ir maistas, įvairių tautų virtuvės - jo gamyba ir ragavimas biggrin.gif. Dar mada. Žodžiu, domina įvairios meno formos ir kartu gan žemiški dalykai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 06 sausio 2012 - 01:55
Aš jau antrus metus sergu radijo bangomis valdomais lėktuvais ir fotografavimu iš jų
Atsakyti
fotografija,tik,kad nelabai sekasi kol kas.. smile.gif
Atsakyti
Kai turiu lasvo laiko, ypač savaitgaliais, labai mėgstu skaityti knygas. Nors pastaruoju laiku, dukra pripratino prie filmų žiūrėjimo per kompą...taigi žiūriu.
Atsakyti
sveiki, mano hobi - nerimas vaseliu, zinokit geriau nemoku atsipalaiduoti., kaip nerdama. negaliu nuo nerimio nueiti, kol nepabaigiu jo. poto vel is naujo emuosi naujo nerinuko
Atsakyti
Mano hobis yra puzzlių dėliojimas 4u.gif
Atsakyti
Šiuo metu mano hobiai - knygų skaitymas ir siuvinėjimas kryželiu ax.gif
Atsakyti
Mano hobis - rankdarbeliai, jau keleta metu kuriu ir veriu auskariukus, verinius, apyrankes:) bei ivairiausiu svenciu dekoravimas-nei viena svente neapseina be mano prisilietimo dekoro:) wub.gif
Atsakyti
Boulingas, kai norisi pajudeti
Viskas, kas susije su ajurveda,pakrauna ir ikepia
Knygos wub.gif gyveni ir svajoji,keitiesi, tobuleji... smile.gif
Atsakyti
mano tapo fotografija wub.gif
Atsakyti