Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie jūsų hobi?

Tortu kepimas ir puosimas.
O kai viskas uzknisa-kakuro,sudoku,japoniski kryziazodziai.
Atsakyti
astrologija, siek tiek konditerija, nerimas vaseliu, auskaru verimas smile.gif
Atsakyti
Sodininkystė.
Atsakyti
Oho kokios išradingos mamytės smile.gif

Aš domiuosi įdomiais dalykais biggrin.gif (būrimu kortomis, chiromantija, psichologija)
Dar turiu seną pomėgį- rašymą rolleyes.gif Dabar šiek tiek apleistas... Bet labai tikiu jis vieną gražią dieną bus atgaivintas smile.gif

O dabar neriu į skrebinimą. Šitas pomėgis tikrai galingas biggrin.gif Domiuosi plačiau, gilinuosi, netgi pomėgį suku rimtesnio užsiėmimo link smile.gif Sakyčiau tai aistra kurti ir suteikti žmonėms džiaugsmo smile.gif
Atsakyti
Interjero dizainas !
Ir dar visokie rankdarbiai.
Atsakyti
Fotografija ir postcrossing'as. Abi veiklos be galo mylimos. wub.gif
Atsakyti
fanfikų skaitymas. (Fanfiction) ypač Hario Poterio, arba originalūs kūrinėliai mėgėjų sukurti ir klaidžiojantys interneto platybėse. Labiau teikiu pirmenybę rusiškams (nes elementariai lietuvių kalba nieko nerandu o anglų nemoku) mėgstu sleš (bet šiuo metu skaitau viską apie persikūnijimus ir net getas tinka ) (Sleš- paprastai - meilė tarp vyrų- get- tarp moterų) trumpiau... skaitau skaitau- norspastaruoju metu nieko gero nerandu unsure.gif ir tenka gryžti prie fantastikos.
Atsakyti
Paskutinė aistra - žygiai pėsčiomis wub.gif
Atsakyti
nėrimas ,mezgimas, sporto klubas (epizodiškai)
Atsakyti
gera mintis
Atsakyti
QUOTE(Jicky @ 2004 09 28, 09:42)
Mano tai kol kas vienintelis hobis - vaikas  laugh.gif Na dar indu plovimas, dulkiu valymas, grindu plovimas, kilimu siurbimas, rubu skalbimas ir t.t.  laugh.gif  rolleyes.gif

Aš dar kartais randu laiko žaisti žaidimus - flash game
Atsakyti
Plaukiu vandenlente, snowbordinu, begioju, joga
Atsakyti