Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie jūsų hobi?

QUOTE(Aidairi @ 2005 12 11, 00:33)
Čia turbūt, prieš keletą dienų, tai prasidėjo?  tongue.gif

GERBIAMOJI AIDAIRI.... JŪS MANE PERSEKIOJATE!!!!!
Atsakyti
QUOTE(astrid @ 2005 12 11, 00:06)
GERBIAMOJI AIDAIRI.... JŪS MANE PERSEKIOJATE!!!!!

atveskit,niekas nieko nepersekioja.beje,rasai kad kolekcionuoji "negyvus katinus"-lavonus,chto li? ph34r.gif fear.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2005 12 12, 20:55)
atveskit,niekas nieko nepersekioja.beje,rasai kad kolekcionuoji "negyvus katinus"-lavonus,chto li? ph34r.gif  fear.gif

Alabama, tu juk ne Aidairi... g.gif o koks tau skirtumas kokie tie katinai? g.gif

kad ir lavonai ar tau dėlto galvą skaudą? išgerk tabletę nuo skausmo!!!

Atsakyti
Oj, moterlėlės, nesipykit, viskas čia gerai. Niekas nieko nepersekioja, o jei atrodo, kad persekioja, tai tik taip atrodo.. blush2.gif
O kokius katinus kolekcionuoji, gal ir įdomu?Aš tai supratau, kad viskoias statulėles, kalendoriukus, ir šiaip viską kas susiję su kačių atvaizdu. O va Alabama pagalvojo apie lavonus.Gal ir kitos taip pagalvojo? Rašyk aiškiau ir plačiau, astrid(bet nebūtinai tokiom didelėm raidėm). Jei ką, aš nenurodinėju, tik patariu 4u.gif

Na mano hobi..fotografija ir vaizdo redagavimo programėlės.Katinukus labai myliu,bet kolkas nekolekcijonuoju..
Atsakyti
QUOTE(Aidairi @ 2005 12 12, 23:10)
Oj, moterlėlės, nesipykit, viskas čia gerai. Niekas nieko nepersekioja, o jei atrodo, kad persekioja, tai tik taip atrodo.. blush2.gif
O kokius katinus kolekcionuoji, gal ir įdomu?Aš tai supratau, kad viskoias statulėles, kalendoriukus, ir šiaip viską kas susiję su kačių atvaizdu. O va Alabama pagalvojo apie lavonus.Gal ir kitos taip pagalvojo? Rašyk aiškiau ir plačiau, astrid(bet nebūtinai tokiom didelėm raidėm). Jei ką, aš nenurodinėju, tik patariu  4u.gif

Na mano hobi..fotografija ir vaizdo redagavimo programėlės.Katinukus labai myliu,bet kolkas nekolekcijonuoju..

aš nepykstu, tik kas per daug tas nesveika.
gal tikrai reikia katinų lavonus rinkti ir daryti iškamšas.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astrid @ 2005 12 12, 22:36)
aš nepykstu, tik kas per daug tas nesveika.

nervinga tu labai..ir juoku nelabai supranti. doh.gif
Kaip tau patare,rasyk aiskiau,tada nekils klausimu.O galvos man neskauda,aciu kad rupiniesi thumbup.gif tikra drauge drinks_cheers.gif
Atsakyti
PIRKIMAS
Atsakyti
Mano hobi - pašto ženklai, knygos, kambariniai augalai, mezgimas, siuvinėjimas kryžiuku (šiuo metu vis laiko tam trūksta)
Atsakyti
Anksciau buvo knygos.Dabar kulinarija,filmai,isvykos i gamta.
Atsakyti
tapau kartais, psichologija pasidomiu kartais, knygas grauzti megstu, o kai viskas labai blogai - per parduotuves palakstyti
Atsakyti
Maloniausias užsiėmimas-knygų skaitymas.Paskui - mezgimas,apsipirkinejimas, išvykos ... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutast: 10 balandžio 2006 - 16:17
Oi daug ka daryciau jei laiko ir finansu pakankamai tureciau ... Pirmiausiai tai keliauciau, nes tai butu vienas is paciu paciausiu dalyku, kuriuos megstu.. Taip pat megstu skaityti, nors nebepamenu ka ir kada skaiciau blush2.gif , kryziazodzius megstu, kambarines geles, ypac kaktusus, su savo sunim uzsiimti megstu, gaminti, muzika, kina, internetas paskutiniu metu tapo didziausiu hobiu ir laiko atiminetoju doh.gif kas dar... mastau.gif megstu laiskus rasyti ir gauti, jei yra nuotaika - kurti ka nors, pvz. eilerascius... taip pat daryti visokius mielus daiktelius.. ax.gif kaip atvirutes ar dar kas nors panasaus, fotografuoti irgi megstu.. Na gal gana rolleyes.gif
Atsakyti