Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie jūsų hobi?

Karts nuo karto uzsiimu video redagavimu, bet pats paciausias hobi - pauksciai. Galeciau istisa diena stebeti paukscius - kaip jie puosia savo plunksneles, maudosi, deginasi sauleje...ypac kaip vaikeliams renka ir nesa maisteli - kuo pilniausius snapelius prisuka kirmelaiciu ir skrenda i lizdeli... Dabar metas lizdu konstravimui, tai as su ziuronais viska seku, kas dedasi musu kieme, nors man ir nelabai patogu is antro auksto ziureti ir ne asmeninis sodelis, bet .... gal kada turesiu savo soda, pritaikyta pauksciu gerovei.
O pernai, kai kaimynu kates apziurejo, kad tujoj yra lizdelis ir aisku jaunu vaikuciu ramybeje nepaliko, tai as verkiau verkiau, ypac kai matydavau tevus stovincius medziuose be darbo, kazko taip truko, o patele dar ir grizdavo prie tos tujos pasiziureti, ar tikrai jau nera ka maitinti cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Mano hobis - pirkimas yahoo.gif Va. O kartais nebūtina pirkt, bet apeit parduotuves reikia, kaip vandens. Tikiuosi atgaivinti savo sielos atgaivą - meno kūrimą, kuo užsiimti dabar intensyviai trukdo mano nuostabiausias visų laikų hobis - Smiltė tongue.gif
Atsakyti
Aš auginu katę, tai daug laiko praleidžiu su ja žaisdama (ir dar rinkdama jos sudaužytus indus ir nuverstus vazonus tongue.gif ). Dar auginu daug daug kaktusų (mano vyras vis susibado, kai pabando langą atidaryt, žada visus išmest biggrin.gif ). O šiaip domiuosi kinu, mėgstu kartais ka nors idomesnio pagaminti, bet tik kartais smile.gif . Dar nemažai sportuoju. Yra ir daug kitų dalykų, kurie man labai įdomūs, tik va to laiko kartais viskam pritrūksta. g.gif
Atsakyti
QUOTE(karietaite @ 2005 03 22, 20:49)
Karts nuo karto uzsiimu video redagavimu, bet pats paciausias hobi - pauksciai. Galeciau istisa diena stebeti paukscius - kaip jie puosia savo plunksneles, maudosi, deginasi sauleje...

thumbup.gif aš irgi labai domiuosi paukščiais - nors man tai daugiau su darbu ir juodu arimu susiję ax.gif
dar ornitologiniuose raliuose padalyvauju, Juodkrantėj karietaites pažieduoju tongue.gif ir apskritai labai žygius į gamtą mėgstu rolleyes.gif
Atsakyti
Ar turite kokį hobi, kuriam skiriate daug laiko?
Atsakyti
Mėgstu skaityti knygas.
Atsakyti
Turiu du mėgstamus užsiėmimus:jodinėjimą ir siuvinėjimą. mirksiukas.gif Jodinėjimas užima daug laiko, nes jei "apsileisi" prarasi įgūdžius, o siuvinėjimas(kryželiu) šiaip mielas užsiėmimas.
Atsakyti
Šokis user posted image
Lankau šokių studiją, du kart per savaitę jau kokius 4-5 metukus. Liabai patinka user posted image
Atsakyti
Labai labai mėgstu ŠOKTI wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 07 gruodžio 2005 - 21:04
Turėjau daug hobių biggrin.gif ; šokiai, turistavimas, folkloras. Bet šiame skyrelyje esu kitu tikslu.
Jovytele rašė, jog mielai jodineja blink.gif ...aš lankausi Zirmūnų globos namuose, kuriuose gyvena mergaitė dievinanti arklius doh.gif ..jinai renka iškarpas iš laikraščių, žurnalų apie arklius, turi žaislinių arkliukų kolekciją thumbup.gif ..Jai 16-a metų, vardu Gražina. Gal kuri Forumo dalyvė, taip pat dievinanti šiuos gyvunus, galėtų mergaitei ką nors paiūlyti rolleyes.gif ..čia yra mano pasvarstymai, Gražina nieko nėra prašiusi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(divaa @ 2005 12 08, 12:58)
Turėjau daug hobių biggrin.gif  ; šokiai, turistavimas, folkloras. Bet šiame skyrelyje esu kitu tikslu.
Jovytele rašė, jog mielai jodineja blink.gif ...aš lankausi Zirmūnų globos namuose, kuriuose gyvena mergaitė dievinanti arklius doh.gif ..jinai renka iškarpas iš laikraščių, žurnalų apie arklius, turi žaislinių arkliukų kolekciją thumbup.gif ..Jai 16-a metų, vardu Gražina. Gal kuri Forumo dalyvė, taip pat dievinanti šiuos gyvunus, galėtų mergaitei ką nors paiūlyti rolleyes.gif ..čia yra mano pasvarstymai, Gražina nieko nėra prašiusi schmoll.gif

Man paskutiniu metu pradejo patikti skaityti žurnalus apie keliones. o be viso šito dar renku katinus ( na negyvus, nors turiu ir gyvą), patinka gėlytėm rūpintis ir fotografuoti visokius įdomius dalykus (tik ne žmones)... dar jaučiu, kad užeina manija rinkti gražias žvakes....
Atsakyti
QUOTE(astrid @ 2005 12 10, 23:10)
dar jaučiu, kad užeina manija rinkti gražias žvakes....

Čia turbūt, prieš keletą dienų, tai prasidėjo? tongue.gif
Atsakyti