Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie jūsų hobi?

[quote=Minesota,2006 05 04, 13:49]
Mėgstu įvairius rankdarbius, bet labiausiai daryti papuošalus iš veltinio. Čia mano darbelių fotoalbumas:

http://s68.photobuck...SiltiDarbeliai/
labai kruopstus tavo darbeliai.... thumbup.gif vienas uz kita grazesni wub.gif
Atsakyti
Mano hobiai yra sodyba (gėlytės, daržovytės ir t.t.), karate, skaitymas, snukerio žaidimas internetu.
Atsakyti
jojimas thumbup.gif
Atsakyti
Skaitymas ir dabar dar nerimas ax.gif
Atsakyti
mūsų hobis piešimas ax.gif Štai ką nuveikėme per vasarą:
BASAKOJĖ VASARA
Atsakyti
Man patinka siūvinėti kryželiu, bet dabar tam neturiu pakankamai laiko. Dar patinka skaityti
Atsakyti
o as megstu pramoginius sokius, esu lankiusi rytu kovos menus, dabar labai laukiu slidinejimo ir karts nuo karto einu pamusineti golfo kamuoliuku:)
Atsakyti
megstu ekstremalu sporta smile.gif muzika,sokius.
Atsakyti
As tai i sporto kluba vaikstau. Pirma is poreikio, dabar jau galiu hobiu vadint. Megstu vairuot, tai buna kad ir be reikalo benzina deginu, tiesiog sedu i masina ir vaziuoju vaziuoju.
Megstu knygutes skaityti protingas. O paskui visus pribloksti savo erudicija:
bigsmile: bigsmile.gif bigsmile:
Dar megstu vogti is MB receptus: jis gamina, o as paskui bezdzioniauju ir giriuosi visiem ax.gif ax.gif
Aisku labai megstu keliauti, kaip ir visi.
Norėčiau turėti kokį katinėlį ar šuniuką.
Atsakyti
Sveikos merginos, na siuo metu man pareinamsis laikotarpis kazkur, tai viska sustabziau, tachiau galiu pasidalinti tuo kas buvo priesh menesi:)
Pirmu numeriu ,tai fakytai , sukau ant grandinių ugnį, siaip netgi pasirodymuose dalyvaudavau.
Antru būtų šokiai, labai mėgstu šokti, tai lankiau pilvo ir indiškus šokius.
Šiaip dar viskuopo truputi domiuosi, o tai būtų masažai, joga, pusti duda(deja tokiso kokios norechiau kolkas negaunu:( ), mokausi siuti , megzti, galų gale valgyt daryti smile.gif
Patinka skaityti, sapnuoti tongue.gif, taip pat japoniški filmukai, savanoriškas darbas, nors iš to gal jau išaugau verysad.gif , japoniški filmai, anime (japoniški animaciniai filmai, heh geriau už amerikietiškus meninius thumbup.gif ), taip pat domiuosi fantastika, dalyvauju įvairiuose žaidimuose ta tematika.
Turiu slapta nora pramokti piesti:)
Hehe atrodo kolkas suaugti neina:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tsile: 02 spalio 2006 - 16:26
Kolkas: ziema-slidineti (vis dar mokausi); labai megstu begioti cia siltuoju sezonu, saltuoju sportuoju sporto klube 4u.gif skaityti..taip pat sokiai..lankiau 6 metus..ir kaip man ju truksta verysad.gif noriu su brangiausiuoju i porinius eiti..bet niekaip neprikalbinu g.gif ai dar domiuoi interjero kurimu..bet cia dar silpnokai blush2.gif
Atsakyti
Ziurau daugumos namu pomegiai tokie truputi moteriski-namisediski... smile.gif
O kas liecia mane:
Vasara - sportas ir turizmas gamtoje (begiojimas, orientavimosi sportas, baidares, dviraciai, ...). Miegoti palapinej - thumbup.gif Dantis kudroj valytis - irgi tinka wink.gif
Ziema - begiojimas + slidinejimas thumbup.gif
Na o kai tenka namie pasedeti (nors retai taip nutinka) - kaktusai, moksline fantastika bei strateginiai kompiuteriniai zaidimai....
Atsakyti