QUOTE(Sporty @ 2006 10 20, 14:28)
Ziurau daugumos namu pomegiai tokie truputi moteriski-namisediski...
O kas liecia mane:
Vasara - sportas ir turizmas gamtoje (begiojimas, orientavimosi sportas, baidares, dviraciai, ...). Miegoti palapinej -

Dantis kudroj valytis - irgi tinka

Ziema - begiojimas + slidinejimas
Na o kai tenka namie pasedeti (nors retai taip nutinka) - kaktusai, moksline fantastika bei strateginiai kompiuteriniai zaidimai....
na visosm pagal charakteri..man irgi patinka viskas kas aktyvu, dviraciai, palpines, baidares, slides..ir t.t..bet labai gerbiu mamytes kurios uzsiima siltais moteriskais pomegiais..gal del to kad pati taip negaliu..
Papildyta:
QUOTE(Knyga @ 2007 02 02, 11:14)
Mano hobi ar ne hobi yra visa kas susije su kulturine Lietuvos praeitimi, kulturos paveldu. Domiuosi dvarais, kai tik turiu laisvo laiko stengiuosi ji praleisti vazinedama po Lietuvos dvarus ir dvarelius, pries tai susirenku visa info, kokia tik galima rasti apie tai. Gaila tu nereliai graziu dvaru, kurie sovietmeciu buvo nacionalizuoti

ir is ju padarytos visokio plauko zemes ukio mokyklos ir kt. Taigi daugybe ju neislike, o tai labai gaila....
O kitas hobi - zirgai. Jodinejau, jodineju ir jodinesiu jei sprando nenusisuksiu
va cia tai idomu..mane visokie istoriniai dalykai irgi traukia..ypac dvarai..reieks ir man daugiau pasidometi..