Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie jūsų hobi?

QUOTE(ingries @ 2006 12 14, 15:41)
Kelionės, kelionės ir dar kartą kelionės thumbup.gif

Pritariu 100% thumbup.gif Tai hobis, kuris ne tik, kad niekada nenusibosta, bet ir daug nauju ir ispudingu potyriu atnesa... ax.gif
Atsakyti
kolekcionuoju atvirutes is viso pasaulio.Jieskau bendraminciu,bet sekas prastokai.
Gal zinot kas jusu klube kolekcionuoja atvirutes?
Atsakyti
puzzle 4u.gif
Atsakyti
Mano vienintelis hobi siuo metu - mergaites auginimas. Niekam kitam nelieka laiko. Atrodo tiek daug visko noriu nuveikti: baigti pradeta knyga skaityti, kuri jau savaite guli nepaliesta, sportuoti, issilaikyti motociklui teises, gaminti imantriausius patiekalus, ir t.t. Bet nieko nebespeju. Cia rytas, cia jau vakaras. Et, reikia greiciau suktis blush2.gif
Atsakyti
Mano hobi ar ne hobi yra visa kas susije su kulturine Lietuvos praeitimi, kulturos paveldu. Domiuosi dvarais, kai tik turiu laisvo laiko stengiuosi ji praleisti vazinedama po Lietuvos dvarus ir dvarelius, pries tai susirenku visa info, kokia tik galima rasti apie tai. Gaila tu nereliai graziu dvaru, kurie sovietmeciu buvo nacionalizuoti doh.gif ir is ju padarytos visokio plauko zemes ukio mokyklos ir kt. Taigi daugybe ju neislike, o tai labai gaila.... verysad.gif verysad.gif
O kitas hobi - zirgai. Jodinejau, jodineju ir jodinesiu jei sprando nenusisuksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sporty @ 2006 10 20, 14:28)
Ziurau daugumos namu pomegiai tokie truputi moteriski-namisediski... smile.gif 
O kas liecia mane:
Vasara - sportas ir turizmas gamtoje (begiojimas, orientavimosi sportas, baidares, dviraciai, ...). Miegoti palapinej - thumbup.gif Dantis kudroj valytis - irgi tinka wink.gif
Ziema - begiojimas + slidinejimas  thumbup.gif
Na o kai tenka namie pasedeti (nors retai taip nutinka) - kaktusai, moksline fantastika bei strateginiai kompiuteriniai zaidimai....

na visosm pagal charakteri..man irgi patinka viskas kas aktyvu, dviraciai, palpines, baidares, slides..ir t.t..bet labai gerbiu mamytes kurios uzsiima siltais moteriskais pomegiais..gal del to kad pati taip negaliu.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Knyga @ 2007 02 02, 11:14)
Mano hobi ar ne hobi yra visa kas susije su kulturine Lietuvos praeitimi, kulturos paveldu. Domiuosi dvarais, kai tik turiu laisvo laiko stengiuosi ji praleisti vazinedama po Lietuvos dvarus ir dvarelius, pries tai susirenku visa info, kokia tik galima rasti apie tai. Gaila tu nereliai graziu dvaru, kurie sovietmeciu buvo nacionalizuoti doh.gif  ir is ju padarytos visokio plauko zemes ukio mokyklos ir kt. Taigi daugybe ju neislike, o tai labai gaila.... verysad.gif  verysad.gif 
O kitas hobi - zirgai. Jodinejau, jodineju ir jodinesiu jei sprando nenusisuksiu  biggrin.gif

va cia tai idomu..mane visokie istoriniai dalykai irgi traukia..ypac dvarai..reieks ir man daugiau pasidometi.. thumbup.gif
Atsakyti
Oi kiek cia visos daug hobiu turi thumbup.gif
as megstu skaityti, anksciau megau keliauti (bet kadangi dabar turiu tai daryti, tai jau nelabai megstu), na nebent vietoj, motociklu ar masina. labai noreciau issilaikyti ir as motociklo teises, bet vis nesu Lietuvoj tiek laiko kiek reikia verysad.gif
Atsakyti
O mano vienintelis hobi - dainavimas. Labai labai mėgstu dainuoti, kiekvieną savaitę 2 kartus vaikštau į karaokė ax.gif
Atsakyti
o as labai megstu ciuozineti...todel nusprendziau kad megti neuztenka ir reikia imtis treniruociu...dabar lankau dailiojo ciuozimo pamokas 4u.gif
dar be galo dievinu delfinus...si savaitgali ketinu nardyti su jais klaipedoje...labai laukiu thumbup.gif
ir myliu myliu mazuciukus katiniukus lotuliukas.gif
Atsakyti
labas vakaras .O as labai megstu augalus ,geles,gamta.Jei dabar reiktu rinktis specialybe ,buciau biologe.Ovakarais kuriu paveikslus is dziovintu gelyciu ,lapeliu ,augaliuku,ziedlapiu,kuriu prisirenku per vasara .Labai idomu liesti sudziovintus augalelius ir kurti,kurti.....Romantiska....Dar labai megstu poezija .Megztu deklamuoti eiles ...ir apie...meile... smile.gif
Atsakyti
O aš renku kriaukles...labai mėgstu tokius dalykėlius... smile.gif
Atsakyti
Mano hobi: knygos vienareiksmiskai + nerimas thumbup.gif . dar kartais siuvineju kryzeliu mirksiukas.gif kas dar? g.gif mano vyras lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anestute: 24 kovo 2007 - 09:41