QUOTE(aurėjaa @ 2007 01 29, 09:36)
Sveikos,
kad tartis su gydytoju (jei gimdymas normalus, o ne cezaris) - mados reiklalas

. Gimdžiau prieš 6 metus, su niekuo nesitariau, daviau akušerei 50 Lt ir viskas buvo puiku (tiesa ir epidūrinį dar tada darė).
su gyd tariesi ne dėl mados, o dėl savo ramumo, su pirmu tariausi ir dabar tarsiuosi, šitoje vietoje ne pinigai svarbiausi
QUOTE(vepliuke @ 2007 01 29, 14:50)
sakykit ka daryti jai as neturiu is ko gyditojai ir akuseriai sumoketi?kas tada bus?ispudis susidaro kad jai nesumokesiu mirsiu, bet tikrai neesu pasiturinti.kiekviena centa skiriu vaikui
nebijok neliksi negimdžiusi ir daktarai specialiai tau nieko blogo nepadarys, pas mus juk visos paslaugos nemokamos, o moka tas kas gali ir nepergyvenk, gal papulsi kaip tik pas labai gerą gyd linkiu tau iš visos širdies
QUOTE(mamyte oksana @ 2007 02 05, 21:53)
:9:00.PAGYMDŽIAU,VISKAS VYKO LABAI GRAI,GYDYTOJA BUVO I.KISELIOVA-LABAI GERA GYDYTOJA,GREŽTA,TEISINGA,TIESIOG GYDYTOJA IŠ DYDIOSIOS RAIDES.TIK KAI PAGYMDŽIAU IR PERKELE I PALATA SU SUNELIU,TIK TADA PADEKOJOM GYDYTOJAI. TAI BUVO NE KOKS KYŠIS, O TIESIOG PADĖKA.IR NE PINIGAIS.
aš sutinku, jei nesitari su gyd ir ji tau tikrai patiko gimdymo metu su padėka gali nueiti, bet man labiau priimtinesnis variantas, kad gimdydama matau tą gyd su kuria bendravau 9 mėnesius ,viena kitą pažįstam ir žinom ko tikėtis . Užėjus sąrėmiams žinai, kad gali skambinti bet kuriuo paros metu ir tikrai tau nebereikia rūpintis daugiau niekuom, aš kažkaip saugiau jaučiuosi. Aš pirmą gimdymą prisimenu tik su pačiiom gražiausiom spalvom

Rojų susikurti galima, bet... reikia praeiti pragarą...