Įkraunama...
Įkraunama...

Kur Klaipėdoje geriausia gimdyti

Na as dar nesusiduriau su tokiu atveju, tai man sunku pasakyt, ryt kaip tik einu pas ja kazi ka naujo pasakys? g.gif
Atsakyti
[quote=Beta,2007 05 25, 12:49]
Na su akušerėmis Aušra ir Rita man neteko susidurt. Mano įspūdžiai iš GN dar švieži. Nesitarus iš anksto važiavau gimdyt ir pakliuvau pas akušerę Reginą Mačernienę (tikiuosi nesupainiojau pavardės), o gydytojos pavardės net nežinau. Apie akušerę Reginą galiu pasakyt tik gerą, ji labai rūpestinga ir labai maloniai bendraujanti. Nežinau kaip būtų buvę jei būtų buvę kokių komplikacijų, bet šiaip ji super thumbup.gif Gydytojos pavardės net neįsižiūrėjau (jauna ir šviesi mergina ax.gif ), ji ateidavo tik kaklelio patikrint ir per patį stūmimą buvo, bet taip pat labai maloni thumbup.gif Pagrinde bendravau su akušere, ji ir kirpo ir siuvo mane.
Gal man tiesiog pasisekė, bet visas personalas GN ir gimdykloj ir pogomdyminiam skyriuj tikrai super, visos seselės labai paslaugios. Net ir priimamajam pasitaikė liuks bobukla lotuliukas.gif , biški pikta ant viso pasaulio, bet man maloni victory.gif Sakė, kad tą naktį jos paskutinis budėjimas ir ji išeina į pensiją. Tai su vyru po to juokėmės, kad gal dėl to ir buvo maloni biggrin.gif
[/quote

labutis, norejau suzinoti, o kokia gydytoja tave priziurejo iki gimdymo, nes as pati is palangos?
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2007 05 30, 15:43)
labutis, norejau suzinoti, o  kokia gydytoja tave priziurejo iki gimdymo, nes as pati is palangos?

Sveikute,
deja šiuo atveju nelabai pagelbėsiu, nes lankiausi Klaipėdoj pas gydytoją Galvosienę, buvom kaip ir susitarę dėl kad gimdymą jinai priims, tačiau likus mažiau nei savaitei iki didžiosios dienos jai išoperavo apendicitą. Žodžiu, gavosi taip, kad važiavom "na ura", nes su kitu gydytoju paskutinę minutę tartis nematėm prasmės.
Tiesa, pagal paskutines naujienas (info tiesiai iš gydytojos lūpų, o ne iš nuogirdų) samdytis gydytoją ginekologą gimdymo priežiūrai dabar Klaipėdoj kainuoja 1000Lt doh.gif Kai man pasakė, tai vos nenuvirtau, nes mano draugės kurios gimdė maždaug prieš pusmetį mokėjo 500-700Lt. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta @ 2007 05 30, 17:52)
Sveikute,
deja šiuo atveju nelabai pagelbėsiu, nes lankiausi Klaipėdoj pas gydytoją Galvosienę, buvom kaip ir susitarę dėl kad gimdymą jinai priims, tačiau likus mažiau nei savaitei iki didžiosios dienos jai išoperavo apendicitą. Žodžiu, gavosi taip, kad važiavom "na ura", nes su kitu gydytoju paskutinę minutę tartis nematėm prasmės.
Tiesa, pagal paskutines naujienas (info tiesiai iš gydytojos lūpų, o ne iš nuogirdų) samdytis gydytoją ginekologą gimdymo priežiūrai dabar Klaipėdoj kainuoja 1000Lt  doh.gif Kai man pasakė, tai vos nenuvirtau, nes mano draugės kurios gimdė maždaug prieš pusmetį mokėjo 500-700Lt.  cool.gif

Oho, na ir kaineles soktelejo doh.gif Liepos men. dar tokiu nebuvo... g.gif
Mane po gimdymo priziurejo gyd. Karpaviciute. Likau patenkinta jos darbu...
Atsakyti
Manau kiekvienas gydytojas ima skirtingai.Patarimas:klauskit kai tariatės tiesiai šviesiai. blush2.gif išvengsit nesusipratimų ax.gif
Atsakyti
Pritariu, Airiuks. drinks_cheers.gif
Atsakyti
[
labutis, norejau suzinoti, o kokia gydytoja tave priziurejo iki gimdymo, nes as pati is palangos?
[/quote]

as irgi is Palangos ir vaikstau as pas Karpaviciute Kulikauskienes centre, na kol kas nesiskundziu, ir va pirmadieni buvau susitikime su ja tai tokia maloni buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(airiuks13 @ 2007 05 30, 19:28)
Manau kiekvienas gydytojas ima skirtingai.Patarimas:klauskit kai tariatės tiesiai šviesiai. blush2.gif išvengsit nesusipratimų ax.gif

Visiškai sutinku. Tai mes atvirai apie tai ir kalėjom su gydytoja, bet nemanau, kad kainos tarp gydytojų laaabai skiriasi, na gal šimtu ar dviem, bet kad per pusę, tai mažai tikėtina.
Mano atveju, aš džiaugiuos kad išėjo taip kaip išėjo. thumbup.gif Viskas vyko sklandžiai ir greitai ir pinigėlių sutaupėm blush2.gif
Atsakyti
istirkuju taip ir yra kiekviena turi savo kaina smile.gif
mano drauge lankesi privaciai vaisingumo klinikoj klp,ten pasake gyd dalyvavimas kainuotu 1700,jai atsoko noras kad dalyvautu ji,tai nesisamde.
tai siandien susilauke sekmingai sunycio smile.gif
Atsakyti
Šiandienos "Klaipėdoje" yra straipsnis, kad Klaipėdos GN atidarytas Mažos rizikos gimdymo poskyris, kuriame gimdymą priims tik akušerės.
Atsakyti
(quote Beta)
Tiesa, pagal paskutines naujienas (info tiesiai iš gydytojos lūpų, o ne iš nuogirdų) samdytis gydytoją ginekologą gimdymo priežiūrai dabar Klaipėdoj kainuoja 1000Lt doh.gif Kai man pasakė, tai vos nenuvirtau, nes mano draugės kurios gimdė maždaug prieš pusmetį mokėjo 500-700Lt. cool.gif

Tai cia ta kaina kur pasake gydytoja yra ne jai i kisene, o ligoninei sumoki i kasa. O tavo pasirinkta gydytoja gauna tik labai nedidele dali nuo tos sumos (nuo to 1000 Lt). Tai mes, kai gimdziau, nemokejom i kasa, o davem tiesiai gydytojai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rene: 31 gegužės 2007 - 14:22
QUOTE(Baltike @ 2007 05 31, 15:09)
Šiandienos "Klaipėdoje" yra straipsnis, kad Klaipėdos GN atidarytas Mažos rizikos gimdymo poskyris, kuriame gimdymą priims tik akušerės.

Nu aš vistiek nerizikuočiau schmoll.gif , ką gali žinot kaip reikalai pakryps.
Atsakyti