Įkraunama...
Įkraunama...

Kur Klaipėdoje geriausia gimdyti

QUOTE(neringuska @ 2007 06 07, 13:12)
vyrai zinokit svelnesni uz moteris.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif visiškai pritariu. Kažkaip iki neštumo maniau, kad nenorėčiau lankytis pas vyrą ginekologą. Bet neštumas ir gimdymas gerokai pakeitė mano nuomonę. Jie ne tik švelesni, bet ir konkretesni (na bent jau man pasitaikė), ko paklausi - viską gausi rolleyes.gif , išsamiai ir aiškiai apibūdina situaciją. Žodžiu, liuks mirksiukas.gif .
Atsakyti
Užvakar dar kartą įsitikinau, kad vyrai geresni ginekologai nei moterys. thumbup.gif Buvau pas Šatkų. Na nerealus gydytojas. thumbup.gif Puikiai viską išdėstė, be jokių gąsdinimų, konkrečiai, kas, kodėl ir kaip. thumbup.gif Na ne taip kaip Kovaliova. doh.gif Ta tai gyva bėda. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2007 06 07, 22:17)
Užvakar dar kartą įsitikinau, kad vyrai geresni ginekologai nei moterys. thumbup.gif Buvau pas Šatkų. Na nerealus gydytojas. thumbup.gif Puikiai viską išdėstė, be jokių gąsdinimų, konkrečiai, kas, kodėl ir kaip. thumbup.gif Na ne taip kaip Kovaliova. doh.gif Ta tai gyva bėda. unsure.gif

Aha Šatkus irgi thumbup.gif buvau pas ji kai su antru 35 savaiteliu apvirtau ant pilvuzo, priimamajam prieme, apziurejo nuramino, echo padare, nu irgi labai faina ispudi paliko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2007 06 07, 21:17)

Apie Šatkų girdėjau tik gerus atsiliepimus thumbup.gif , o pas Kovaliova lankiaus, kai mano gine atostogavo. Tai galiu pasakyt - pam param doh.gif , tikrai gyva bėda lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

O kur galeciau susirasti Satku? Kur jis dirba?
Atsakyti
QUOTE(editita @ 2007 06 08, 12:26)
Sveikos,

Papildyta:
QUOTE(editita @ 2007 06 08, 12:26)
Sveikos,

Sveikos,

A.Satkus dirba Turgaus g poliklinokoje,408kab,4a,tel 410007,teg nr410018.
bet tiek zinau isejo jau atostogu,del visako pasiskambinti reikia....
Atsakyti
[quote=Lexana,2007 06 07, 22:17]
[/quote
Visa nestuma, kiek reikejo darytis ekoskopa, tai ejau pas Satku. Jis man ir labai patiko, viska papasakojo smile.gif Saunus daktariukas pasirode mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iruciukas911: 08 birželio 2007 - 10:53
o privacia praktika jis nesivercia?
O gal toje poliklinikoje priims tik tas, kurios registruotos ten?
Atsakyti
QUOTE(editita @ 2007 06 08, 11:26)

QUOTE(editita @ 2007 06 08, 11:59)
o privacia praktika jis nesivercia?
O gal toje poliklinikoje priims tik tas, kurios registruotos ten?

Jis dar dirba Vilojoje. Tai svikatos centras prie Senojo turgaus ant kalniuko. Bet irgi atostogų išėjo. unsure.gif Bet tikrai nerealus gydytojas. thumbup.gif
Atsakyti
Na matot kaip koks vyras, Janusas gal ir svelnus, bet ko paklausi to negausi.Bent jau man taip buvo, atejau pasitarti del kontracepsijos, tai to nepatarciau, to negaliu tas irgi blogai, tai sakau man belieka tik gimdyt kiek dievas duos, tas tik nusijuoke.taip ir atsitiko ir laukiuosi trecio.
Atsakyti
teisingai "neringuska" kiek dievas duos nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(editita @ 2007 06 08, 15:13)
teisingai "neringuska" kiek dievas duos nestuke.gif

zinok tada tiesiu taikymu i durnyna doh.gif , jau dabar galvoju kaip reiks su trejais susitvarkyti, o jei 5-6, doh.gif
Atsakyti