Įkraunama...
Įkraunama...

Matas

Pas mano kaimynę yra sūnus Matas. Bet jo pilnas vardas Motiejus. Man visai nieko.
Atsakyti
QUOTE(boss @ 2006 12 01, 14:00)
Kaip jus vardas Matas? Ar labai jau atsibodes? Is anksto dekoju. thumbup.gif

Man tai vardas kaip vardas irnesakyk.gif

Bet mano mama tai visą laiką sako, jei yra Matas tai turėtų būti ir Šachas hihihi.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet man vis tiek grazu Matas.........paprastas ir aiskus vardas, niekaip neiskraipysi ir nesutrumpinsi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Betse @ 2006 12 01, 12:24)
Tik vienas trūkumas - labai jau populiarus.

Tikrai labai jau populiarus cool.gif Bent jau mano trys pazistamu poros savo sunelius taip pavadine... g.gif Nezinau, as turbut rinkciausi ne toki dazna varda... rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(laurala @ 2007 07 01, 08:03)
Nu mes tik galim įsivaizduoti nebent Petrą, Joną, Stasį, Antaną  biggrin.gif  Taip kad kai renkat vaikui vardą, galvokit, kas bus po 70-ies metų, ar jam bus patogu su duotu vardu  lotuliukas.gif

Kiek matau, tavo suneliu vardai Kajus ir Joris?... ax.gif Nieko neturiu pries situs vardus, bet kazkaip seneliuku irgi tokiais vardais tikrai nelabai isivaizduoju (cia jeigu galvojant 70 metu i prieki)... cool.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Europiete: 08 liepos 2007 - 06:29
Sveiki,
Mano sūnelio vardas Irvingas, bet kadangi vaiką krikštijom, tai turėjom surasti krikštui tinkanti vardą, man labai patiko vardas Matas. Be to, jis reiškia "Dievo dovana", o sūnelis mums ir buvo Dievo dovana.
Aš manau, kad neverta atsisakyti patinkančio vardo vien dėl to, kad jis yra populiarus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Europiete @ 2007 07 08, 07:14)
Kiek matau, tavo suneliu vardai Kajus ir Joris?... ax.gif Nieko neturiu pries situs vardus, bet kazkaip seneliuku irgi tokiais vardais tikrai nelabai isivaizduoju (cia jeigu galvojant 70 metu i prieki)...  cool.gif  mirksiukas.gif

O man kaip tik atvirkščiai atrodo, po 70 metų, pats gazas bus biggrin.gif O Matas gražus vardas, bet va rusiškas žodis negražus.. doh.gif
Atsakyti
Man nepatinka šis vardas unsure.gif
Atsakyti

Neblogas vardas,mano klasiokas buvo Matas,tai buvo be galo protingas 4u.gif
Atsakyti
Man labai grazus thumbup.gif
Atsakyti
Gražus vardas - bet labai jau populiarus smile.gif
Atsakyti
Vardas gražus ir trumpas,bet jau per dažnas (na,bent jau aplink mane tai Matų tikrai nemažai mirksiukas.gif )
Atsakyti
Gražus, renkant sunelio varda, buvo dešimtuke biggrin.gif
Atsakyti