Įkraunama...
Įkraunama...

Matas

QUOTE(melisyte @ 2007 08 04, 10:12)
Mano senelis buvo Matas, bet jį visi Mataušu vadino. g.gif

Nors maniskis Matthew lietuviskai jo vardas Matas, as ji ri Matausiuku ir Matausu pati pavadinu ir nieko blogo tame nematau schmoll.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mamulcikas @ 2007 07 10, 09:35)
Be to, jis reiškia "Dievo dovana", o sūnelis mums ir buvo Dievo dovana.

Matthew=Matas kaip krikstinau vaika lietuvoje gerb. kunigas Doveika pasake Matthew tai yra Matas ir tai yra dievo dovana, likau suzaveta jo zodziais wub.gif labai isgyre kad parinkom toki grazu sventa varda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nireglina @ 2007 07 06, 22:18)
drinks_cheers.gif Nesuprantu, kodėl sunku įsivaizduoti 70-metį Matą  g.gif

Taigi visai šitas vardas "nejaunas", buvo Matas Šalčius ir mokykla Kaune taip pavadinta.
O pats vardas tai nuostabus, bet nepatinka, kad labai dažnas, nors aš nei vieno nepažįstu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikta voverė: 07 rugpjūčio 2007 - 09:18
visai nieko,jau per dažnas
Atsakyti
geras vardas! biggrin.gif
Atsakyti
gražus ok.gif
Atsakyti
kazkada sapnavau viena is iprastiniu "gimdyviniu" sapnu (nors nesilaukiu ir kol kas neplanuoju blink.gif ) ir laikydama garbanota suneli ant ranku vadinau ji Matuku. nezinau, niekad pries tai negalvojau apie sita varda. matyt, istrigo, nes pastaruoju metu labai daug naujagimiu suteikiamas Mato vardas. bet siaip labai grazus 4u.gif
Atsakyti
mano sunaus vardas Matas ir man jis yra labai grazus, o kad daznas manau cia nieko baisaus... ax.gif kai tik nescia suzinojau kad bus berniukas beveik is karto apsisprendem kad bus Matukas thumbup.gif
Atsakyti
Geriau dažnas, bet žmoniškas nei vienetinis, kurio ir įsimint neįmanoma doh.gif
Atsakyti
visai grazus bigsmile.gif
Atsakyti
man gražus wub.gif
Atsakyti
grazus, bet toks nuvalkiotas - ant kiekvieno kampo Matai Matukai.. doh.gif (tai ir parodo to vardo grozi beje jei jau klause kazkas )
Atsakyti
Labai gražus vardas. 4u.gif
Atsakyti