Įkraunama...
Įkraunama...

Matas

thumbup.gif Gražus vardelis, savo pirmąjį sūnų taip buvau sugalvojusi pavadinti, bet vėliau persigalvojau, labai jau dažnas schmoll.gif Man tai norisi, kad vaiko vardas būtų išskirtinis mirksiukas.gif
Atsakyti
Matas ir yra išskirtinis (pagal reikšmę) tongue.gif ax.gif
Atsakyti
Nea schmoll.gif šitam vardui.
Atsakyti
QUOTE(inarazina @ 2007 08 16, 18:55)
thumbup.gif  Gražus vardelis, savo pirmąjį sūnų taip buvau sugalvojusi pavadinti, bet vėliau persigalvojau, labai jau dažnas schmoll.gif  Man tai norisi, kad vaiko vardas būtų išskirtinis mirksiukas.gif

QUOTE(gitap @ 2007 08 17, 12:46)
Nea schmoll.gif  šitam vardui.

O man kaip keista, kad sako šitas vardas labai dažnas. Kai laukiausi aš jį kažkur perskaičiau g.gif bet ankščiau su tuo vardu nebuvau susidūrusi schmoll.gif Labai patiko, nes ieškojau labai trumpo rolleyes.gif Ir net nesusimąsčiau, kad dar tūkstančiai su tokiais vardais man tai nerūpi. Šis vardas tiesiog tobulas lotuliukas.gif O reikšmė pasitvirtina 100% kadangi taip sutapo, kad sunytis vos perplauka nuo mirties buvo, tad pirma mintis šovusi į galva tuomet jo reikšmė wub.gif Dėkojau Šv. Matui wub.gif
Atsakyti
siaubiakas, o ne vardas schmoll.gif ir negrazus, ir grubus, ir daznas iki blogumo doh.gif
Atsakyti
labai grazus vardas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 12 18, 20:41)
siaubiakas, o ne vardas schmoll.gif ir negrazus, ir grubus, ir daznas iki blogumo doh.gif

Prajuokino mane toks kategoriškumas lotuliukas.gif Kame jūs matote grubumą g.gif
mes savo sunyti vadinam Matučiu wub.gif Visokių žmonių būna tongue.gif mirksiukas.gif Beje juk šventas vardas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 12 18, 21:19)
O reikšmė pasitvirtina 100% kadangi taip sutapo, kad sunytis vos perplauka nuo mirties buvo, tad pirma mintis šovusi į galva tuomet jo reikšmė wub.gif Dėkojau Šv. Matui wub.gif

wub.gif labai gražus vardelis. mano prosenelis buvo Matas ax.gif
Atsakyti
tik išsakiau savo nuomonę. kad šventas, tai nebūtinai gražus. o grubus, nes skamba kaip 'ratas' ar 'batas' schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2007 12 19, 10:47)
wub.gif  labai gražus vardelis. mano prosenelis buvo Matas  ax.gif

Va šituos žodžius perskaičius taip gera ir šilta širdį pasidarė wub.gif
To paties ir tikiuosi, o aš ir savo prosenelės varda nešioju Emilija wub.gif
Atsakyti
Pats gražiausias vardas blush2.gif . Beje išvertus iš hebrajų kalbos Matas-Dievo dovana wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anytė: 20 gruodžio 2007 - 07:51
siaip visai nieko, trumpas.. bet kad siuo metu labai daznas blush2.gif
Atsakyti