Įkraunama...
Įkraunama...

Matas

Berods, antroj vietoj pagal populiarumą...Man patiko šis vardas, bet kai patapo toks dažnas, tai jau nebelabai unsure.gif Pusseserė savo berniuką ketino Matuku pavadint, bet jai gražiai skamba tik Matukas, o Matas-kaip svorio, ilgio matas ir panašiai unsure.gif Tai pavadino Adomu 4u.gif
Atsakyti
Grazus vardas Ypac kai pazistu berniuka MAtuka labai grazu TAi ir vardas grazus bigsmile.gif
Atsakyti
Man patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 12 01, 16:09)
pliusas tas, kad sventas vardelis ir kad kitakalbiams aiskus bus.

nu su tais kitakalbiais ir aiskumu kaip cia pasakius.... ax.gif vienas pazistamas rusas pasake, ja svoego syna matom obzyvat nebudu biggrin.gif (kas rusiskai gerai kalba ,supras wink.gif )
Atsakyti
Šitą vardą širdyje nešiojausi nuo 15 metų, kai mano pusbrolio žmona laukėsi vaiko, ir sakė, kad jei bus berniukas, bus Matas. Beje, tada šis vardas buvo visai nepopuliarus.Aš tada pagalvojau, kad labai gražus vardas. Bet jiems gimė dukra, ir liko vardas "rezerve"
Kai laukiausi , buvau užsirašius ir daugiau vardų, bet Matas man vis tiek pats gražiausias. Kai gimė sūnus, net prie jo veiduko, tiko šis vardas. Nes rimtas, "drūtas" leliukas buvo, tai reikėjo vyriško vardo. thumbup.gif Ir taip - turiu berniuką, vardu Matas.
Tada kai gimė mano vaikas, dar nebuvo tiek daug Matukų, o dabar labai daug. Bet mano vaikas šį vardą galima sakyti," atsinešė" gimdamas.
Atsakyti
man sis vardas grazus thumbup.gif
Atsakyti
Vardas grazus, tik baisu, kad nebutu taip, kaip su Luku. Baisu, kiek Luku dabar daug smile.gif
Atsakyti
grazus,mes issirinkom ji kaip kriksto varda smile.gif
Atsakyti
4u.gif pats graziausias 4u.gif kai davem, negalvojom kad tiek daug Matu yra, nepasidomejom, ir is anksto nebuvom suplanave si varda suteikt. tiesiog kelios dienos pries gimstant buvo sv. Mato atlaidai, mano mama tikinti, mum pasake ir prilipo tas vardas sunui, dabar net neisivaizduoju koki kita geresni butume galeje isrinkt- sis tobulai tinka thumbup.gif tiesa, darzely grupej yra dar vienas Matas, tai juos vadina abu vardais ir pavardem
Atsakyti
klaikus vardas schmoll.gif o dabar jų dar ir kaip prišikta, jau reikia numerukus prie vardo duot.
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 08 04, 19:32)
klaikus vardas schmoll.gif o dabar jų dar ir kaip prišikta, jau reikia numerukus prie vardo duot.

Siaubas kokia kultūra blink.gif Nu nieks manęs neperkalbės, kad jis negražus, o kad toks populiarus mastau.gif Aš, laukiausi ir buvau penktam mėnesį, kai sugalvojau duoti sūnui šį vardą wub.gif niekur jo nebuvau girdėjusi nu nebent neužsifiksavo g.gif Mums reikėjo trumpo neišsikraipančio varduko nu super kitokio ir neįsivaizduoju. Beje laikui bėgant pradėjo patikti Kajus biggrin.gif tad lauks savo eilės wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
man šis vardas kone baisiausias iš vyriškų, todėl tikrai nepulsiu girti vien todėl kad negyrimas jums yra kultūros nebuvimas plius smailas išverstom akim smile.gif man šis žodis asocijuojas su batu ir nepatiko nuo pirmos minutės kai išgirdau, o dabar kai tų matų kiekvienam kieme kaip prikakota išvis keista, kad dar populiarus g.gif nepatinka man toikie, prie kųrių numerių reikia (kaip ir nojus, pijus, kajus, lukas, etc.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 13 rugpjūčio 2008 - 08:03